Vidim većinu je uhvatila euforija, ali Bogami kod mene im neće proći jučerašnje zamazivanje očiju.

Da, tako je bilo čisto zamazivanje, kako taj rezultat umije biti nepravedan, heeej 4:1

, heeej ubili u pojam Bremena

, a tamo j.ebo ga patnja, patnja da ne može biti veća.
Ponovo smo gledali jedno silovanje lopte, od izostanka Schweina Jupp još nije našao formulu za sredinu terena, jednostavno slabo se pokriva prostor, nije to to.
Jučer su se poklopile neke stvari, na kraju krajeva sreća nam se osmjehnula, a Bogami i sreća pa tu nije bio taktički obrazovan trener, jer bi puša i od Augsburga jučer bila.
Alaba ne može držati sredinu tereni, nije to njegova disciplina, e to je u neka doba i don Jupp skontao, napokon!!!, pa je Kroosa sve više vukao nazad, te mu davao zadatke glavnog pokretača napada, Toni je jučer daleko više bio nekakva 6-ica, nego li kako je to u formaciji najavljeno.
Tymošpek je tu prvi izbor, bio kapiten dugo godina, navikao da vuče ekipu, drži konce igre, tako da je definitivno rješenje Luiz-Tymo, a kada tu nema nekog, onda Kroos u krajnjem slučaju, Alaba je za krila, i tu se nema šta reći, postavi Lahma i on će igrati.
Sve u svemu dobro da smo pobjedili, pobjeda sjela k'o budali šamar, još proći teško gostovanje kod Švaba, te mislim da je titula naša, ona jesenja.
Teška sedmica slijedi, valja se pripremiti za Stuttgart, te da se pitam malo bih to zarotirao, Jupp mislim da je i vrijeme, tipa nešto ovako:
Neuer - Rafinha , Boateng , Badstuber, Contento - Tymoshchuk , Luiz(Pranjić) - Robben , Muller , Alaba - Olić
Da, umalo da zaboravim, pa vidite li vi kakvu torturu trpe igrači na klupi?

Jupp, zbog ovih radnji sram nek' te bude.
Jučer sve riješeno prije 80 minute, pa zašto ne dati šansu nekom sa klupe, zašto ga ne ubaciti barem desetak minuta, jok

Juppu je postala praksa da pravi izmjene tek u nadoknadi vremena, pa tako jučer pred otvorenom scenom bruka Pranjića, e onda mi recite kako da ne dođe do nezadovoljstva pojedinaca?
Mislio sam da Jupp obećava po tom pitanju, ali ispade da je još i gori od Gaala.
Pitamo se kako Real, Barca i ostali velikani drže igrače zadovoljnima, i to mega-zvijezde, pa jednostavno kod njih niko ne pauzira, jesi spreman, odmah si u vatri, puno se rotira, svi na red dođu, kod nas nažalost to nije slučaj, a vrhunac bi bio kad bi još Jupp protiv Manchestera izveo uobičajni sastav, čemu to, zašto?
Još da pohvalim Floriana Meyera, bolje suđenje odavno nisam gledao, u Bundesligi je to postala prava rijetkost.