FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li kakvih informacija iz Medjugorja, hoce li igrat Memija?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sponzor samo juniorskoj selekcijikenan_tm87 je napisao/la:"UNIGRADNJA" naprijed na dresovima juniora? Samo za tu utakmicu ili novi gen. sponzor?
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
Hoceexbabilon je napisao/la:Ima li kakvih informacija iz Medjugorja, hoce li igrat Memija?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nemoj razočaravati raju, nemoguće je da Livaja ne igra 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
volio bih ovo vidjeti:
Antolović,Memija,Bogdanović,Kosorić,Mladenović,Blagoja,Hadžija,Đelmić,Sadiković,Thiago,Stokić
Antolović,Memija,Bogdanović,Kosorić,Mladenović,Blagoja,Hadžija,Đelmić,Sadiković,Thiago,Stokić
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
pile87 je napisao/la:Hoceexbabilon je napisao/la:Ima li kakvih informacija iz Medjugorja, hoce li igrat Memija?

Mulaliću otkaz. Ništa bez Livaje
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
ovo bi se vrlo lahko moglo ponovit

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Sreća pa će Memija valjda zaigrati 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[youtube][/youtube]
- Jaozinho22
- Kontakt:
Valjić i Bjelica udarni tandem.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Kako bi nam ovaj garo desetka dobro dosao, ne znam samo ili smo mi toliko losi ili je fakat dobar.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Jeste.Hadzijalagic je napisao/la:Je li Cutahija branio??
Manijaci Austrija
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Odbrana je vrlo loša, gube se... Kod četvrtog gola ih ovaj garo posla sve redom po ćevape al' yebiga bez par igrača koji nisu mogli nastupati nismo ni imali šta tražiti ovdje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ćutahija jako loš. Unio nesigurnost i nervozu u odbranu. Ne krasi ga ni neka visina.
Odbrana indolentna kod četvrtog gola. Već su se predali.
Pošto je fudbal kolektivna igra, odbrana je vjerovatno popustila pod silinom pritiska protivničkih fudbalera.
Pošto je fudbal kolektivna igra, odbrana je vjerovatno popustila pod silinom pritiska protivničkih fudbalera.
Hahahaha, pitaru razgulitis ba.Fanzi je napisao/la:Ćutahija jako loš. Unio nesigurnost i nervozu u odbranu. Ne krasi ga ni neka visina.

Edis Mulalic jedan je od nas!
Nesto kontam,mogao bi ga Bogdanovic zabiti u nedelju nakon prekida
Nije odavno vala,a prosle sezone se nadavao tih golova..Mozda je vakat i za Tijaga,samo sto mi on nekad djeluje kao da vise voli asistirati i proigrati saigrace nego ici sam do kraja
Kod njih treba nekako zatvoriti Benku,u proslom derbiju na Kosevu smo uspjeli u velikoj mjeri to napraviti,nadam se da cemo i u nedelju,on im je pola tima..

Kod njih treba nekako zatvoriti Benku,u proslom derbiju na Kosevu smo uspjeli u velikoj mjeri to napraviti,nadam se da cemo i u nedelju,on im je pola tima..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 01 okt 2015, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Jaozinho22
- Kontakt:
On je Acin.Rios je napisao/la:Nesto kontam,mogao bi ga Bogdanovic zabiti u nedelju nakon prekidaNije odavno vala,a prosle sezone se nadavo tih golova..Mozda je vakat i za Tijaga,samo sto mi on nekad djeluje kao da vise voli asistirati i proigrati saigrace nego ici sam do kraja
![]()

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Pa i ja ocekujem da to bude KosoricJaozinho22 je napisao/la:On je Acin.Rios je napisao/la:Nesto kontam,mogao bi ga Bogdanovic zabiti u nedelju nakon prekidaNije odavno vala,a prosle sezone se nadavo tih golova..Mozda je vakat i za Tijaga,samo sto mi on nekad djeluje kao da vise voli asistirati i proigrati saigrace nego ici sam do kraja
![]()
Kod njih treba nekako zatvoriti Benku,u proslom derbiju na Kosevu smo uspjeli u velikoj mjeri to napraviti,nadam se da cemo i u nedelju,on im je pola tima..I na Koševu ga je Kosorić ubio.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
hahahaPokusajte je napisao/la:Hahahaha, pitaru razgulitis ba.Fanzi je napisao/la:Ćutahija jako loš. Unio nesigurnost i nervozu u odbranu. Ne krasi ga ni neka visina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.