Daj Bozeriki46 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:26Marino Pusic valjda, Bivši trener Twentea i Shakhtar Donetskarimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:22Ko je puska?ErosViverosViv je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:19@junioR brate potvrdi da se pregovara sa puskom i odoh piti do utakmice
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prije bi volio vidjeti na klupi čovjeka koji ispada od ribara i bruka nas u ligi, ili čovjeka koji sa Sheriffom nije trofej uzeo, nego čovjeka koji je bio pomoćnik 4 godine Slotu, osvojio duplu krunu sa Shaktarom, porazio Barcelonu u ligi prvaka..
Zanimljivo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo Sportklub objavio da Ljajic sutra potpisuje.
Šta ima poznavati, kakav je to fudbal bgt? Izbij nabij i ako povedes valjaj se i zavlaci.
Samo ne vjerujem, da ce doci trener koji je lani vodio Sahtar u ligi prvaka protiv Bayerna, Arsenala, Dortmunda, u nasu ligu da nas vodi protiv Posusja, Radnika i sličnih zvjezda.
Ma i ja bih bio presretan da dođe, ali mislim da su nam šanse malerimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:38Daj Boze
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
E sta se sve izdesava za 15 dana, da mi je neko poslije Craiove na Kosevu reko sta ce bit za 15 dana ne bih ni u snu vjerovo. Kako god, sa Sarajevom bar nikad nije dosadno 
p.s. izdobrice ovo imam osjecaj, ne sikirajte se braco

p.s. izdobrice ovo imam osjecaj, ne sikirajte se braco

Možeš dovest Contea i da propadne u FKS, nije poenta ime koliko karakter trenera, autoritet i iskustvo u kukuruz ligama kao sto je nasa... A tu šuplju prosipaj nekom drugom, Dudić je imao očajan kadar kod nas, vidjelo se u Srbiji koliko vrijedi a Tomas je sa Sheriffom prekucao u europskim takmičenjima, kod njih liga ima čudan sistem tako da im je osvajanje titule više sreća nego umijećeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:38Prije bi volio vidjeti na klupi čovjeka koji ispada od ribara i bruka nas u ligi, ili čovjeka koji sa Sheriffom nije trofej uzeo, nego čovjeka koji je bio pomoćnik 4 godine Slotu, osvojio duplu krunu sa Shaktarom, porazio Barcelonu u ligi prvaka..
Zanimljivo![]()
-
- Kontakt:
Ubio se za MirvićaLavcina je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:40Šta ima poznavati, kakav je to fudbal bgt? Izbij nabij i ako povedes valjaj se i zavlaci.
Samo ne vjerujem, da ce doci trener koji je lani vodio Sahtar u ligi prvaka protiv Bayerna, Arsenala, Dortmunda, u nasu ligu da nas vodi protiv Posusja, Radnika i sličnih zvjezda.
Da mu jak ugovor, otjera ga na polusezoni, čista lova se isprlja da se može odnijeti keš u Kolumbiju i Ekvador za bijelo. Idealan trener. Win win situacija
Ma dobro ima rezona i u ovome. Ovaj Pusic dok skonta u kakvu je zabokrecinu dosao, dok se navikne na nas fudbal, sudjenje.. u tome mu je i otkaz. Naravno ne govorim samo o kvalitetu trenera.. Ne znam.. nisam nikako za dovodjenje trenera koji nema veze sa ovim podnebljem.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:38Prije bi volio vidjeti na klupi čovjeka koji ispada od ribara i bruka nas u ligi, ili čovjeka koji sa Sheriffom nije trofej uzeo, nego čovjeka koji je bio pomoćnik 4 godine Slotu, osvojio duplu krunu sa Shaktarom, porazio Barcelonu u ligi prvaka..
Zanimljivo![]()
Silvio Cabraja je pravio strasne rezultate sa Lokomotivom.
Ma dajte im više tog Dudića da batalimo još jednu - dvije sezone, nek' ide sve u pi*ku materinu. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ako već biram između Feđe i Pušića ja bih Pušiću zanemario nepoznavanje lige. Eto Štimac je poznaje u dušu, jah...
-
- Kontakt:
Klasični spin! Jer je raja počela pisati da treba otjerati one ženske ublehe i odmah eto vijesti da je moguce da nas preuzme Gvardiola. Deset trenera u cetri godine i mi ozbiljan klub i imamo ozbiljnog vlasnika. Grohotom se smijem!
Evo i oni tebe selame!
ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:25Zar vi stvarno mislite da bi mi vise voljeli Sarajevo vidjeti u evropi svake sezone od Mirvica. Njemu su to pare i zarada najveca, on i sponzori od nase lige nemaju nista. Krize se desavaju, ali budite fer i daj da ga podrzimo u svemu sto radi za klub. Sto iz ljubavi, sto zbog zarade sto bolje.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Haj malo fulio profil nema veze desava se. Aylah pise sa profila hahahaNazorUso je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:48ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:25Zar vi stvarno mislite da bi mi vise voljeli Sarajevo vidjeti u evropi svake sezone od Mirvica. Njemu su to pare i zarada najveca, on i sponzori od nase lige nemaju nista. Krize se desavaju, ali budite fer i daj da ga podrzimo u svemu sto radi za klub. Sto iz ljubavi, sto zbog zarade sto bolje.
![]()
-
- Kontakt:
Eto ko botuje za Mirvica i brani ovo njegovo ludilo.NazorUso je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:48ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:25Zar vi stvarno mislite da bi mi vise voljeli Sarajevo vidjeti u evropi svake sezone od Mirvica. Njemu su to pare i zarada najveca, on i sponzori od nase lige nemaju nista. Krize se desavaju, ali budite fer i daj da ga podrzimo u svemu sto radi za klub. Sto iz ljubavi, sto zbog zarade sto bolje.
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Makar sa juniorima izašao na teren, nema opravdanja da od bilo koga u ovoj ligi izgubiš 5:1, a on je to uspio, majstorski.Seipronto je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:43Možeš dovest Contea i da propadne u FKS, nije poenta ime koliko karakter trenera, autoritet i iskustvo u kukuruz ligama kao sto je nasa... A tu šuplju prosipaj nekom drugom, Dudić je imao očajan kadar kod nas, vidjelo se u Srbiji koliko vrijedi a Tomas je sa Sheriffom prekucao u europskim takmičenjima, kod njih liga ima čudan sistem tako da im je osvajanje titule više sreća nego umijećeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:38Prije bi volio vidjeti na klupi čovjeka koji ispada od ribara i bruka nas u ligi, ili čovjeka koji sa Sheriffom nije trofej uzeo, nego čovjeka koji je bio pomoćnik 4 godine Slotu, osvojio duplu krunu sa Shaktarom, porazio Barcelonu u ligi prvaka..
Zanimljivo![]()
Jel mu to toliko loš kadar bio da je od trećeligaša ispao, hej, srednjoškolac ga izbacio.
Gdje je Tomas ostavio trag? Imao ok "izlet" u Europi, ništa specijalno.
U Osijeku nakon 5 mjeseci letio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Meni jos nije jasno je li Zekic sam dao otkaz ili mu je Mirvic dao otkaz i otjerao ga
I kaze picqa ZZ sto je otisao ???
Vidis ko botuje, fule profil al ide dnevnica...
Kap koja je prelila casu je dolazak kockara, pijanice i ljudskog odrona Adema...

Vidis ko botuje, fule profil al ide dnevnica...
Kap koja je prelila casu je dolazak kockara, pijanice i ljudskog odrona Adema...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, johntravolta123, Majestic-12 [Bot], NeSamSafetee, Vanja8, Varijantas8 i 98 gostiju.