Za neke stvari mu se moze prigovarati ali za transfere je doktor. Samo sada da dodje neko i ovo fino poslozi..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozda naivan jesam, ali da sam bogdo mlad, od prije rata sam ja na Kosevu, i vazda istu patnju gledao, neka malo promjenebhfanatic14 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:08Bordo10 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:06Hvala ti Mirvicu, cijeli zivot sam sanjao, da Sarajevo moze placati obestecenja za igraca, i davati milion maraka godisnje za iste, te se time pribliziti velikim ex Yu klubovima, sada to postaje java, i iako proces ide nesto sporije, kad se sve poklopi, a uz ovakva izdvajanja i zelju sigurno hoce, onda cemo biti ono sto oduvijek zelimo da budemo.
Sto se Zekica tice, od pocetka mi se cinilo da je tu nekako na silu, da jednom nogom ispipava deuge terene, hvala mu za sve , mnogo srece, a mi sad treba da nastavimo jako sa ovom sezonom, jer tek je prvo koli, ima jos igre, a ovi ljudi u klubu zasluziju da im se vrati kao i navijaci.naivan si ti decko. Vrlo naivan i mlad. On da vrijedi nebi dolazio u sarajvo. 34 godine poznat alkoholicar i kockar gdje god je bio. Zoran Zekic
hvala za sve
Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:36Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:33Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.amypitar je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:55Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:36Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:33
Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Ja kontam navijace malenih,ali ne kontam fakat navijace Sarajeva.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo da nas Mirvic I proda ko nam garantuje da ce taj neko biti bolji.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Mislim da dosta toga ovisi o idućem treneru i njegovim željama/potrebama. Nekako mi je teško povjerovati u to da su sada svi dali otkaz jer čak i u slučaju da se Zekić sutra negdje angažuje nemaš garancije da će taj novi klub da ih sve zaposli. Hebiga ljudi hrane porodice. Od obraza se ne plaća školarina.
Znaci da ostajes sa istim kondicionim trenerom koji ih je spremio ko za govanahazarder je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:02Mislim da dosta toga ovisi o idućem treneru i njegovim željama/potrebama. Nekako mi je teško povjerovati u to da su sada svi dali otkaz jer čak i u slučaju da se Zekić sutra negdje angažuje nemaš garancije da će taj novi klub da ih sve zaposli. Hebiga ljudi hrane porodice. Od obraza se ne plaća školarina.
A jel sta slagao? nisi odgovorio ninajedno njegovo pitanje.Hordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:57Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.amypitar je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:55Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Ja kontam navijace malenih,ali ne kontam fakat navijace Sarajeva.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo da nas Mirvic I proda ko nam garantuje da ce taj neko biti bolji.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Pa tako ne razmisljaju ni podanici Kim Jong Una.
Fudbalski klub Sarajevo jutros je potvrdio da je Zoran Zekić podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Hrvatski stručnjak se već oprostio od igrača, a bordo tim je iznenada ostao bez trenera.
I dok u Titovoj 38/b traje potraga za novim trenerom, iz kluba zasad nema službenih informacija o potencijalnim kandidatima. Ipak, prema saznanjima Sportskih, glavni favorit za preuzimanje Sarajeva je Marino Pušić, stručnjak iz Mostara s bogatim iskustvom u evropskom fudbalu.
Pušić je u trenerskoj karijeri vodio nizozemski Twente kao prvi trener, dok je asistentske uloge imao u klubovima kao što su AZ Alkmaar, NAC Breda, Feyenoord i drugi. Njegovo ime posebno je odjeknulo kada je kao glavni trener Šahtjora iz Donjecka uspio savladati Barcelonu u okviru Lige prvaka – rezultat koji mu je donio veliku pažnju u trenerskim krugovima.
U Sarajevu sada slijedi važan period odlučivanja, a moguće je da će upravo Pušić preuzeti bordo tim u narednim danima.
Covjek igra 4-3-3 sa ofanzivni veznim ( Attack ) , mozda je vec obavio i pregovore zato se i ide po LjajicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:06Trener koji je u Ligi prvaka srušio Barcelonu mogao bi preuzeti Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo jutros je potvrdio da je Zoran Zekić podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Hrvatski stručnjak se već oprostio od igrača, a bordo tim je iznenada ostao bez trenera.
I dok u Titovoj 38/b traje potraga za novim trenerom, iz kluba zasad nema službenih informacija o potencijalnim kandidatima. Ipak, prema saznanjima Sportskih, glavni favorit za preuzimanje Sarajeva je Marino Pušić, stručnjak iz Mostara s bogatim iskustvom u evropskom fudbalu.
Pušić je u trenerskoj karijeri vodio nizozemski Twente kao prvi trener, dok je asistentske uloge imao u klubovima kao što su AZ Alkmaar, NAC Breda, Feyenoord i drugi. Njegovo ime posebno je odjeknulo kada je kao glavni trener Šahtjora iz Donjecka uspio savladati Barcelonu u okviru Lige prvaka – rezultat koji mu je donio veliku pažnju u trenerskim krugovima.
U Sarajevu sada slijedi važan period odlučivanja, a moguće je da će upravo Pušić preuzeti bordo tim u narednim danima.
Ostaješ ako idući trener procijeni da mu je OK ili ako klub kaže da nema namjeru da zaposli drugog kondicionog.rimljanin90 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:05Znaci da ostajes sa istim kondicionim trenerom koji ih je spremio ko za govanahazarder je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:02Mislim da dosta toga ovisi o idućem treneru i njegovim željama/potrebama. Nekako mi je teško povjerovati u to da su sada svi dali otkaz jer čak i u slučaju da se Zekić sutra negdje angažuje nemaš garancije da će taj novi klub da ih sve zaposli. Hebiga ljudi hrane porodice. Od obraza se ne plaća školarina.
Slotu bio pomoćnik, ja mislim da to govori samo za sebe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2025, 16:06Trener koji je u Ligi prvaka srušio Barcelonu mogao bi preuzeti Sarajevo
Tačno.OzmoodPinglewood je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:30Šteta što i moderatori ne mogu na block listu...
I ovo je istina. Dosta se prenemagao, cekali smo 3 sedmice bijeli dim iz Titove da saznamo da li uopste ostaje na klupi.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:36Klub iznad svega , Zekic je sam 3,4 x htio da ide tako da nemaš za sta zalit, ne svidja mu se ni sudjene u ovoj Ligi.
Imao je sve dobio i Lulica,pavicica i sve sto je tražio , prošle godine -20 za prvakom i tjt
Hvala mu za kup bilo je dobrih utakmica ali dobre utakmice ne donose titule hvala i cao.
Slažem se sa mnogima da Aylu i kobile treba otjerat iz kluba, Mirvicu hvala za ulaganja ovolika ali najbolje bi bilo da nas proda nekom ko je u fudbalu i poznaje materiju.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bvsic, Homelander, keli, mire971, muhamedhulk, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 93 gosta.