Herson je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:36
MSOZ101 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:33
macahz je napisao/la: ↑06 avg 2025, 15:27
Vidim ljudi ovdje navijaju za ZZ a ne za Sarajevo.
Tužno.
Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?
Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Ja kontam navijace malenih,ali ne kontam fakat navijace Sarajeva.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo da nas Mirvic I proda ko nam garantuje da ce taj neko biti bolji.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Dal da se uzdamo u nase legende da daju svoje pare.
Dal ce pogurati klub nas milju I po na tribinama.
Dal cemo se izvuci clanarima sa 4 k na 5 k da naguramo.
Dal da damo broj pomozi ba da nas ostavi u zivotu 3 mjeseca.
Dal da ko anamo oni molimo I prosimo od stranke do stranke za koji dinar.
Ni zato nismo sposobni.