FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
74
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
52
24%

Ukupno glasova: 213

Maroon1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Maroon1946 » 06 avg 2025, 15:47

Kakve transfere je Ismir Mirvić napravio ali mislim da je ovo najveće dosad :kafa:

Za neke stvari mu se moze prigovarati ali za transfere je doktor. Samo sada da dodje neko i ovo fino poslozi..

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2025, 15:47

Bio dam sarkastičan sa ovim nakon Zekica potpo.
Naravno da nije. Cak mislim da na terenu necemo to puno osjetiti.
I dalje ne mozemo naci trenera da traje duze.... To je problem.
I dalje u upravi postoje ljudi koji ne trebaju biti tu.
I dalje se dovode igraci koji nisu nivo sarajeva, ali za Ljajica reci da ne greba da je ovakav i onakav posebno sda mahač zastavama kad to piše onda ti je sve jasno.

Samo ne znam gdje da me dad strpaju, branim mirvica a pisali neka me mirvic otjerao... :D zahebano

Dovesti njega u sarajevo, dati mu platu koju je trazio, imati ovako dobru ekipu, mislim da cemo ove godine biti vrlo blizu titule.

Ps. Sa ljajucem se pregovara vec duze vrijeme i prike evrope, tako da teorije da se maže oči navijačima sad sa njim a do juce se nije znalo da zekic ide su bajke.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 avg 2025, 15:50

Ljajic=apgrejdovani Peneranda.
Nalic,Jusufbegovic i slicni su idealni treneri za ‘viziju’ naseg vrlog preCjednika.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 06 avg 2025, 15:52

bhfanatic14 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:08
Bordo10 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:06
Hvala ti Mirvicu, cijeli zivot sam sanjao, da Sarajevo moze placati obestecenja za igraca, i davati milion maraka godisnje za iste, te se time pribliziti velikim ex Yu klubovima, sada to postaje java, i iako proces ide nesto sporije, kad se sve poklopi, a uz ovakva izdvajanja i zelju sigurno hoce, onda cemo biti ono sto oduvijek zelimo da budemo.

Sto se Zekica tice, od pocetka mi se cinilo da je tu nekako na silu, da jednom nogom ispipava deuge terene, hvala mu za sve , mnogo srece, a mi sad treba da nastavimo jako sa ovom sezonom, jer tek je prvo koli, ima jos igre, a ovi ljudi u klubu zasluziju da im se vrati kao i navijaci.
:rol: naivan si ti decko. Vrlo naivan i mlad. On da vrijedi nebi dolazio u sarajvo. 34 godine poznat alkoholicar i kockar gdje god je bio. Zoran Zekic ❤️ hvala za sve
Mozda naivan jesam, ali da sam bogdo mlad, od prije rata sam ja na Kosevu, i vazda istu patnju gledao, neka malo promjene

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 06 avg 2025, 15:53

Narode, nije sve samo crno ili bijelo.

Nije bitan sam Zoran toliko, koliko je važna činjenica da je sve i svako je zamjenjiv, dok par fafajki ostaju uvijek.

Do kad više?
šta šta je, je*em ti

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 avg 2025, 15:55

Herson je napisao/la:
06 avg 2025, 15:36
MSOZ101 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:33
macahz je napisao/la:
06 avg 2025, 15:27
Vidim ljudi ovdje navijaju za ZZ a ne za Sarajevo.
Tužno.
Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?
Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Ja kontam navijace malenih,ali ne kontam fakat navijace Sarajeva.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo da nas Mirvic I proda ko nam garantuje da ce taj neko biti bolji.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)

Dal da se uzdamo u nase legende da daju svoje pare.
Dal ce pogurati klub nas milju I po na tribinama.
Dal cemo se izvuci clanarima sa 4 k na 5 k da naguramo.
Dal da damo broj pomozi ba da nas ostavi u zivotu 3 mjeseca.
Dal da ko anamo oni molimo I prosimo od stranke do stranke za koji dinar.
Ni zato nismo sposobni.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 avg 2025, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

maroon46
Kontakt:

Post Postao/la maroon46 » 06 avg 2025, 15:55

Sta ce biti sada sa onim silnim analiticarima i strucnim stabom sto je Zeka doveo? Ima tu masa ljudi.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 06 avg 2025, 15:56

De ba usporite malo sa Ljajićem, objavio telegraf da je završen, a vi ko da vam je Mirvić Lično reko. Svaki prelazni rok se piše za hrpu igrača da je završeno pa ne bude nista. Pa ovo ljeto su nam dva transfera propala zbog ljekarskog i jedan zbog saobraćajne nesreće iz 2019.Lično bih bio sretan da dode i njegovi igrački kvaliteti su neupitni, ali ne treba vjerovati dok ne potpiše.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 avg 2025, 15:57

amypitar je napisao/la:
06 avg 2025, 15:55
Herson je napisao/la:
MSOZ101 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:33

Mi Sarajevo volimo i živimo, ne navijamo. Sa druge strane naš uvaženi predsjednik haman ne **** ništa osim nas zaljubljenike u bordo boje. Nekima se taslačenje sviđa, a nekima ne. Nisam mazohista da uživam u patnji, a naš klub se pati iz godine u godinu. Stoga je vrijeme za razilaženje sa našim predsjednikom. Uprava napolje.
Ko kupuje upravljačka prava od Mirvića? Ima li zaintersovanih ulagača i je li se neko već javio?
Svi znamo sta se desilo kad se povukao investitor Nam.Imali smo 12 + bodova I izgubili titulu.
Za tri mjeseca plata nije bilo.Da nije uletio Tan i Mirvic slijedila bi nam sudbina Celika I gasenje kluba.
Evo da uzemo primjer da se Mirvic povuce ( a nece dok mu neko ne bih isplatio lovu, a takvih nema sigurno)ni jedan klub u drzavi a I sire ne bih mogao ni mjesec dana plate isplatiti.
Jedini bi imali izlaz da sve igrace raspustimo ili sporazumni raskid kako god ,I da za to isplatimo milione.Odakle pare.?
Ako bi nasli neku banku (niko ne bih dao kredit) ponovo bi usli u dug da bi bilo pitanje vremena bankrota.
Evo ja molim ovi sto tjeraju Mirvica ( a zna se na cijoj su strani) da mi kazu kako oni vide izlaz.?
Sta tjeranjem dobijamo?
Ko je resenje bi bilo po njima najbolje, a da budemo bar stabilan klub.(ne morammo ni blizu Evrope biti)
Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.

Pa tako ne razmisljaju ni podanici Kim Jong Una.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 06 avg 2025, 16:02

Indijanci, nema više dovođenja.
:rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 06 avg 2025, 16:02

maroon46 je napisao/la:
Sta ce biti sada sa onim silnim analiticarima i strucnim stabom sto je Zeka doveo? Ima tu masa ljudi.
Mislim da dosta toga ovisi o idućem treneru i njegovim željama/potrebama. Nekako mi je teško povjerovati u to da su sada svi dali otkaz jer čak i u slučaju da se Zekić sutra negdje angažuje nemaš garancije da će taj novi klub da ih sve zaposli. Hebiga ljudi hrane porodice. Od obraza se ne plaća školarina.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 06 avg 2025, 16:05

hazarder je napisao/la:
06 avg 2025, 16:02
maroon46 je napisao/la:
Mislim da dosta toga ovisi o idućem treneru i njegovim željama/potrebama. Nekako mi je teško povjerovati u to da su sada svi dali otkaz jer čak i u slučaju da se Zekić sutra negdje angažuje nemaš garancije da će taj novi klub da ih sve zaposli. Hebiga ljudi hrane porodice. Od obraza se ne plaća školarina.
Znaci da ostajes sa istim kondicionim trenerom koji ih je spremio ko za govana

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 06 avg 2025, 16:05

Hordas1990 je napisao/la:
06 avg 2025, 15:57
amypitar je napisao/la:
Herson je napisao/la:

Sta tjeranjem dobijamo?
Ti bukvalno govoris da je klub taoc i igracka Mirvica i da on moze raditi sta hoce, a mi samo treba da sutimo i primamo ga jer bi se ugasili da njega nema.

Pa tako ne razmisljaju ni podanici Kim Jong Una.
A jel sta slagao? nisi odgovorio ninajedno njegovo pitanje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 06 avg 2025, 16:06

Trener koji je u Ligi prvaka srušio Barcelonu mogao bi preuzeti Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo jutros je potvrdio da je Zoran Zekić podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Hrvatski stručnjak se već oprostio od igrača, a bordo tim je iznenada ostao bez trenera.

I dok u Titovoj 38/b traje potraga za novim trenerom, iz kluba zasad nema službenih informacija o potencijalnim kandidatima. Ipak, prema saznanjima Sportskih, glavni favorit za preuzimanje Sarajeva je Marino Pušić, stručnjak iz Mostara s bogatim iskustvom u evropskom fudbalu.

Pušić je u trenerskoj karijeri vodio nizozemski Twente kao prvi trener, dok je asistentske uloge imao u klubovima kao što su AZ Alkmaar, NAC Breda, Feyenoord i drugi. Njegovo ime posebno je odjeknulo kada je kao glavni trener Šahtjora iz Donjecka uspio savladati Barcelonu u okviru Lige prvaka – rezultat koji mu je donio veliku pažnju u trenerskim krugovima.

U Sarajevu sada slijedi važan period odlučivanja, a moguće je da će upravo Pušić preuzeti bordo tim u narednim danima.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 06 avg 2025, 16:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 avg 2025, 16:06
Fudbalski klub Sarajevo jutros je potvrdio da je Zoran Zekić podnio neopozivu ostavku na mjesto šefa stručnog štaba. Hrvatski stručnjak se već oprostio od igrača, a bordo tim je iznenada ostao bez trenera.

I dok u Titovoj 38/b traje potraga za novim trenerom, iz kluba zasad nema službenih informacija o potencijalnim kandidatima. Ipak, prema saznanjima Sportskih, glavni favorit za preuzimanje Sarajeva je Marino Pušić, stručnjak iz Mostara s bogatim iskustvom u evropskom fudbalu.

Pušić je u trenerskoj karijeri vodio nizozemski Twente kao prvi trener, dok je asistentske uloge imao u klubovima kao što su AZ Alkmaar, NAC Breda, Feyenoord i drugi. Njegovo ime posebno je odjeknulo kada je kao glavni trener Šahtjora iz Donjecka uspio savladati Barcelonu u okviru Lige prvaka – rezultat koji mu je donio veliku pažnju u trenerskim krugovima.

U Sarajevu sada slijedi važan period odlučivanja, a moguće je da će upravo Pušić preuzeti bordo tim u narednim danima.
Covjek igra 4-3-3 sa ofanzivni veznim ( Attack ) , mozda je vec obavio i pregovore zato se i ide po Ljajica
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 06 avg 2025, 16:08

rimljanin90 je napisao/la:
06 avg 2025, 16:05
hazarder je napisao/la:
06 avg 2025, 16:02
maroon46 je napisao/la:
Znaci da ostajes sa istim kondicionim trenerom koji ih je spremio ko za govana
Ostaješ ako idući trener procijeni da mu je OK ili ako klub kaže da nema namjeru da zaposli drugog kondicionog.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 06 avg 2025, 16:09

Ovaj je Shakhtaru prekinuo tradiciju osvajanje lige, mozda nama prekine tradiciju neosvajanja

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 06 avg 2025, 16:10

:kafa:
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
06 avg 2025, 16:06

Slotu bio pomoćnik, ja mislim da to govori samo za sebe.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 06 avg 2025, 16:10

OzmoodPinglewood je napisao/la:
06 avg 2025, 15:30
Šteta što i moderatori ne mogu na block listu...
Tačno.
Ovaj ljubitelj Alegria je zreo za block kakve nebuloze piše.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 06 avg 2025, 16:11

f0rest1946 je napisao/la:
Klub iznad svega , Zekic je sam 3,4 x htio da ide tako da nemaš za sta zalit, ne svidja mu se ni sudjene u ovoj Ligi.

Imao je sve dobio i Lulica,pavicica i sve sto je tražio , prošle godine -20 za prvakom i tjt

Hvala mu za kup bilo je dobrih utakmica ali dobre utakmice ne donose titule hvala i cao.

Slažem se sa mnogima da Aylu i kobile treba otjerat iz kluba, Mirvicu hvala za ulaganja ovolika ali najbolje bi bilo da nas proda nekom ko je u fudbalu i poznaje materiju.
I ovo je istina. Dosta se prenemagao, cekali smo 3 sedmice bijeli dim iz Titove da saznamo da li uopste ostaje na klupi.

Hocu reci, stvorio se diskurs da ga je neko vilama i sjekirama istjerao iz kluba, dok je istina dijametralno suprotna: imao je punu podrsku sviju - nas navijača, uprave i predsjednika, što je Krle potvrdio juce ujutro saopstenjem, te samog grada koji ga je odlicno primio.

Dakle, covjek je htio ici. Meni je jako žao, smatrao sam ga dugogodisnjim rjesenjem i velikim gospodinom, ali od ovoga praviti aferu, skandal, zavjeru je prosto suludo i kontraproduktivno.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, bvsic, Homelander, keli, mire971, muhamedhulk, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 93 gosta.