Genie je napisao/la:Čitajući prethodne stranice ... Vidim ovdje raja mnogo očekuje od skupštine, spremaju se na nekakvo grande glasanje, stranice i stranice o tome napisali a statut niko nije pročitao. Zašto vam je mrsko pročitati statut?
Po statutu,
NIKAKVOG GLASANJA NEĆE BITI! Samo je formalno rečeno da će navdno članovi birati skupštinu a ustvari će ih birati komisija. Jedino pravo članova je da se mogu kandidovati ili predložiti kandidata, pod tim se misli da će članovi navodno birati.
Prema tome, vi "insajderi", nemorate brinuti da će neko drugi doći ili da će se ovi stari grobari našeg kluba uspjeti opet ugurati u klub jer ova uprava će sama sebi birati predsjednika skupštine, članove skupštine a ti koje oni izaberu će birati predsjednika kluba i upravni odbor tj. vjerovatno njih same.
@Dzole, loše si to pročitao za "Dugoročno rješenje" koje je navodno do kraja sezone. Ne "do kraja sezone" nego do kraja SLJEDEĆE sezone.

Hvala na ispravci.
Nego sta je sa tim emailovima koji trebaju stici?
Meni nije stigao niti jedan jos a u kuci dvije clanske imamo? Hvala
Ostalom, za koga iskreno glasati? Gdje je agenta tih sto zele da vode, gdje je plan I njihove videnje Zelje u narednim godinama?
@za_zivot_cijeli - Jeste, tacno prijatelju, ali ako uzmes u obzir da na nasem trzistu povecas cijenu za 1KM I nastane opsti haus, jer kao sa tom 1 KM potkradas @postenog@ radnika, onda je apsurno bilo sta dodavati. U Sarajevu imas 500 familija koje bi ti dale tih 700 BAM odmah po tom pitanju, ali od njih prati Zelju jedna 50 ljudi, koji su vecinom tamo na zapadu. Ideja ti nije losa, samo nije za naseg trzista, jer ovdje slogan glasi, PRIDI BLIZE, MARKA NIZE!
Postu su me ovdje neki napadali na relaciji Zujo(Amar) - Misimovic.
(Zaboli me za jedne I druge ja ja svoj hljeb od Zelje ne zaradujem kao neki ovdje, vec samo sto zelim, jeste da iznesem cinjenice)
Zuju (2 Mandata)
Prvi mandat (2 titule od moguce 3, 2 kupa od muguca 3 + jedno izgubljeno finale, dva nastupa u ligi prvaka, I dva nastupa u KUPu UEFA)
Drugin mandate (3 titule od muguce 4, 2 kupa od muguca 4 + dva iygubljena finala, tri nastupa u ligi prvaka, jedan nastup u Evropa ligi)
Misimovic i ekipa
(Stabilizacija kluba o kojoj samo znaju pojedini. Vidljivih tacaka u pomaku ima, ali teren i rezultati za sada vrlo slabi. Jedan svijetla tacka jeste nastup na euro sceni)