FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 30 sep 2015, 10:56

DooVe je napisao/la:Određene cijene ulaznica za derbi sa Sarajevom

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... vom/16766/
Znaci nasim na sjeveru 10km zato sto je i njihovim..makar su popust za clanove trebali dati kao sto oni rade :facepalm:
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 sep 2015, 10:57

ako šef struke ima znanje, viziju, petlju i podršku uprave, nama i ne treba bolji menadžer ili sportski direktor od hareta. ja i dalje mislim da su nesretne kombinacije gdje jedan pravi ekipu, a drugi vodi. a ako nema sve navedeno, onda treba.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 sep 2015, 11:01

Imal kakva prenosa za ovu Ligu prvaka :?: :)
=\_1921_/=

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 30 sep 2015, 11:13

invincible1921 je napisao/la:Imal kakva prenosa za ovu Ligu prvaka :?: :)

http://www.livesoccertv.com/match/17548 ... ljeznicar/

mozda vam iskoci tu koji kanal

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 sep 2015, 11:19

ma dabogda da to iko pravi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2015, 11:19

ChWilla je napisao/la:ako šef struke ima znanje, viziju, petlju i podršku uprave, nama i ne treba bolji menadžer ili sportski direktor od hareta. ja i dalje mislim da su nesretne kombinacije gdje jedan pravi ekipu, a drugi vodi. a ako nema sve navedeno, onda treba.
To sto si nabrojao je samo jedan dio onoga sto treba za normalan rad. Nigdje ne prave ekipu bez trenera on treba imati oko sebe tim ljudi barem jos dvojice posmatranje proticnickih ekipa, analiza pracenje eventualnih igraca koji su zanimljivi, neko mora imati taj odnos sa menadzerima koji nam je jako los ne samo u BiH nego i u okolnim zemljama ma ima jako mnogo stvari mogao bi pisati danima. Takvih par ljudi koji rade dobar posao mogu pomoci klubu najvise od svega a ne voditi racuna da li im mozes isplatiti plate.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 sep 2015, 11:21

pile jel ovaj dug za vodu novo maslo VIK-a ili je stvarno stanje ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 30 sep 2015, 11:36

Dokle god se stanje u klubu ne smiri i postavi na zdrave noge nama novi šef struke ne treba, ali nam treba dobar sportski jer u ovoj situaciji Adis ne može sam. Oni su trenutno jedini ljudi u klubu od kojih zavisi rezultat. Za Adisa ne sumnjam da ce izvući maksimum iz ovog što trenutno ima ali za Harisa ne znam. Sabljin rezultat će se vidjeti na terenu a za Harisov je sve rekla kazala. Dovodio je - nije dovodio, njegova zadnja - nije zadnja itd.
Neko je gore napisao da ide pauza, veće se sada hvataju igrači. Mi jedini imamo šansu da nešto dovedemo jer moramo, nešto se mora i potrošiti a to su sada svi uvidjeli.
Svi ostali klubovi iz vrha imaju sve posloženo što se tiče igarčkog kadra - osim nas.
Možda nam je to i šansa ako je išta ostalo da se dovede ali baš pojačanje, ako nema bolje neka igraju juniori.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 sep 2015, 11:46

fedeltafrotta je napisao/la:pile jel ovaj dug za vodu novo maslo VIK-a ili je stvarno stanje ?
Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 30 sep 2015, 11:52

pile87 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:pile jel ovaj dug za vodu novo maslo VIK-a ili je stvarno stanje ?
Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.
U prijevodu, zalili se kurcu, para nemamo. ;)
FORZA ZELJO

Pokusajte
Kontakt:

Post Postao/la Pokusajte » 30 sep 2015, 11:55

Zasto semafor ne radi dvije utakmice?
Edis Mulalic jedan je od nas!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 30 sep 2015, 11:56

Pokusajte je napisao/la:Zasto semafor ne radi dvije utakmice?
Kvar neki bio
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

EmirGz
Kontakt:

Post Postao/la EmirGz » 30 sep 2015, 11:56

Mozda je malo bezobrazno uopste razmisljati o tome, nakon sto smo ga pustili olako, ali eto.. Kakav je ugovor stanicu u olimpicu, da li bi se tu nesto moglo izmajmunisati da se tivra ove zime? Nisam ga do sad gledao u Olimpicu, ne znam ni u kakvom je stanju, ali vjerujem da bi se on vratio na svoj nivo kad bi proveo pripreme sa nama, s njim rjesavas mnogo pozicija u timu, ne znam... :hmmmmm:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 30 sep 2015, 11:57

pile87 je napisao/la:Bice regulisano nakon suda, zalili smo se da su racuni koje nam isporucuju previsoki i nerealni takvih ima po gradu jako puno. Nakon sto se bude utvrdilo realno stanje bice placeno.
na hajr :thumbup:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 30 sep 2015, 11:59

likusa je napisao/la:
DooVe je napisao/la:Određene cijene ulaznica za derbi sa Sarajevom

http://fkzeljeznicar.ba/odredene-cijene ... vom/16766/
Znaci nasim na sjeveru 10km zato sto je i njihovim..makar su popust za clanove trebali dati kao sto oni rade :facepalm:
Valjda naši na sjeveru imaju godišnje. Ako nemaju, onda je cijena taman ;)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 sep 2015, 12:03

Mogli su ovo sa članskim regulisati. Sjever 10, a za članove npr 8 ali eto hajde derbi je pa nije problem.
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 sep 2015, 12:09

S obzirom sa sljeduje kazna za upotrebu pirotehnickih sredstava, pare se negdje moraju navuci da se ona isplati...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 30 sep 2015, 12:25

EmirGz je napisao/la:Mozda je malo bezobrazno uopste razmisljati o tome, nakon sto smo ga pustili olako, ali eto.. Kakav je ugovor stanicu u olimpicu, da li bi se tu nesto moglo izmajmunisati da se tivra ove zime? Nisam ga do sad gledao u Olimpicu, ne znam ni u kakvom je stanju, ali vjerujem da bi se on vratio na svoj nivo kad bi proveo pripreme sa nama, s njim rjesavas mnogo pozicija u timu, ne znam... :hmmmmm:
E to bi stvarno dobro bilo.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 sep 2015, 13:10

"...Ukoliko uočite prodaju karata na mjestima gdje prodaja nije predviđena, obavezno obavijestite službeno lice, policajca. Kupovinom karata kod neovlaštenih osoba direktno štetite našem klubu. Na stadionu će inspekcija provjeravati karte, a kod koga se pronađu falsifikovane protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava"...

ovo volim vidjeti, pa makar ostalo mrtvo slovo na papiru.
od mene za ovaj potez ide like ko kuca!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 30 sep 2015, 13:14

EmirGz je napisao/la:Mozda je malo bezobrazno uopste razmisljati o tome, nakon sto smo ga pustili olako, ali eto.. Kakav je ugovor stanicu u olimpicu, da li bi se tu nesto moglo izmajmunisati da se tivra ove zime? Nisam ga do sad gledao u Olimpicu, ne znam ni u kakvom je stanju, ali vjerujem da bi se on vratio na svoj nivo kad bi proveo pripreme sa nama, s njim rjesavas mnogo pozicija u timu, ne znam... :hmmmmm:
Super ideja.. Stana moze kvalitetno pokriti obje bocne i krilne pozicije ali, opet, sve ovisi o njegovom ugovoru a i o volji nasih da ga vrate..
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.