+1
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Može i Čala 

Sarajevski klubovi pozdravljaju Ademov dolazak
**** nas lik u 12 sati

Kad god vi mene razjebete, ja dodam gas malo više... i novi igrač Sarajeva je - Adem Ljajić.
Ismir Mirvić mi je posljednja nada da jednog dana neću morati raditi od 8 do pola 5, jer kada je osoba sa posebnim potrebama kao što je on napravila pare ima nade za sve nas.
Najprije ce biti da Zekić nije htio Ljaljica a da je egocentrik navalio da ga dovede. Isto ko sto je uradio sa Penarandom i Turkesom. I ovome prekipilo vise. Saznati ce se al u q...
-
- Kontakt:
dovedes Ljajica a trenera nemas i doce neki tokmak tipa Nalica
Nikad od nas ozbiljnog kolektiva, 7 trenera frajer promjenio za 4 godine, a osvojili jedan trofej, kakav si ti debil Mirvicu
Znaci i ove sezone Borac i Zrinjski ce nam bjezat jedno 25 bodova minimalno, mjera
Znaci i ove sezone Borac i Zrinjski ce nam bjezat jedno 25 bodova minimalno, mjera
U INAT SVIMA
- relativizam
- Kontakt:
Mosa Slavko Petrovic
Tad nam neće više ništa faliti
Tad nam neće više ništa faliti
Adem Ljajić = jako Sarajvo! Čestitke upravi, velika stvar za bh nogomet i nas klub prije svega!
Ma izgubio svlacionicu, cim je poceo prozivati javno i to je to. Koji to trener ne bi htio majstora poput Adema?
Trener je vec nadjen.
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 06 avg 2025, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Igrace imamo,treba nam trener tipa Conte/Tuchel,ne treba nama svakako neko long term rjesenje i trener koji ce biti 3/4g uspostavljati neki sistem,kontrolisati sve itd,da se mjenja trener svake 2 sezone je skroz okej i za velike klubove a i ovde itekako, sta ja znam ja bi volio Marka Nikolica vise od svega ali smo zakaznili malo sto se njega tice,valjda dodje neko kvalitetniji ko ko moze brzo usaditi pobjednicki mentalitet igracima i kome ne treba puno Dudic bi bio samoubitstvo
Grehota je ove igrace ne ispratiti dobrim trenerom i mozemo uzeti titulu ako se ovo sto prije rijesi nema potrebe za negativom sad
Grehota je ove igrace ne ispratiti dobrim trenerom i mozemo uzeti titulu ako se ovo sto prije rijesi nema potrebe za negativom sad
Adem je qrac od ovce koji je dosao da kocka i cuga jer dole to nije smio...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
https://www.rezu ltati.com/utakmica/nogomet/d0wJHKoo/?isDetailPopup=true#/detalji/detalji
Ovo mi je prva misao kad neko njega spomene
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ljajic gotov, to je to.
Ne znam sta da kazem vise.
Ne moze niko dovoditi Ljajiceve igracke kvalitete u pitanje. To je najvece ime koje je ikad doslo u ovu ligu bez premca.
Ali sta njegovo dovodjenje govori o strategiji, viziji Mirvica? Gurao si godinu dana nesto, trpio i sad odjednom dovedes novog Penerandu da **** koncepciju citavoj svlacionici i ekipi.
Zekic koji je trenercina se patio da iskontrolise jednog Guliashvilija i slicne, mislite da ce neko nametati Ljajicu autoritet kad bude zatvarao kafane u 5 ujutro, a radice to?
Ovo je jedan populisticki potez koji nam dugorocno nista dobro nece donijeti, a upitno je da li ce i kratkorocno. Truhlo je puno toga u klubu i pet Ljajica to ne moze ispraviti.
Ne znam sta da kazem vise.
Ne moze niko dovoditi Ljajiceve igracke kvalitete u pitanje. To je najvece ime koje je ikad doslo u ovu ligu bez premca.
Ali sta njegovo dovodjenje govori o strategiji, viziji Mirvica? Gurao si godinu dana nesto, trpio i sad odjednom dovedes novog Penerandu da **** koncepciju citavoj svlacionici i ekipi.
Zekic koji je trenercina se patio da iskontrolise jednog Guliashvilija i slicne, mislite da ce neko nametati Ljajicu autoritet kad bude zatvarao kafane u 5 ujutro, a radice to?
Ovo je jedan populisticki potez koji nam dugorocno nista dobro nece donijeti, a upitno je da li ce i kratkorocno. Truhlo je puno toga u klubu i pet Ljajica to ne moze ispraviti.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne mozes ispregovarati Ljajića za jedan dan. Pregovori su sigurno dugo trajali.hazarder je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:23Mislim da je Ljajić samo populistička reakcija nakon ostavke Zekića a ne razlog ostavke. Ja bih prije gledao u smjeru Gulijeve minutaže, a i to se dalo riješit'. Ako Presidente kaže da Guli mora početi utakmicu ti ga zamijeniš na poluvremenu, ne može ti to niko zabraniti. Ako se nekome ne sviđa dobiješ otkaz, još bolje, moraju te isplatiti, ovako na svoju štetu raskidaš ugovor. Da je Zekić htio da krene u otvoren rat s Mirvićem mogao je i imao je načina al' je vjerovatno procijenio da nije vrijedno živaca.
-
- Kontakt:
u januaru ce biti raskid ugovor sa Ljajicem . Kao i sa svakom zvijezdom
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
J*ebo vam(upravi) Lljajić majku
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, ErosViverosViv, Haksss, kraljlavova, MSOZ101, napoleon72, propoklopac, riki46, Tatamata1946, Vanja8, Venom i 75 gostiju.