U jednom momentu je pisalo 2-0 na ss.ba, mislim da je zato to napisao... ma smijem se okladit u sve sta imam da nije vidilo penala, ali eto hajmo sacekat i uvjerit se u ovo sto pricam...gollum je napisao/la:Koliko sam skontao ti si nesto stariji forumas, ne znam sta izigravas.suntu jeu je napisao/la:2:0 vodi Borac![]()
Sto se tice penala, pokusat cu se strpiti do pregleda, mogao bih svasta napisati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Koji put ba oni ulijecu u teren...na koridama je publika disciplinovanija...ovo postaje smijesno!! O penalu necu nista reci...al barem znamo sada sigurno sta se desava...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
haha
penal u 94 minuti za Borac u sred BL...treba li šta dalje pricati
nema potrebe,definitivno.
90 minuta vremena imali da pobjede Travnik, ali ipak treba da sudija svira penal u 94 minuti da bi došli do pobjede.
Budala se dici cega se pametan stidi

90 minuta vremena imali da pobjede Travnik, ali ipak treba da sudija svira penal u 94 minuti da bi došli do pobjede.
Budala se dici cega se pametan stidi
Zadnja izmjena: drop, dana/u 25 apr 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ima veze kako nema.Nekim supcima ce bit ponudjen novac i prodace guzove da Borac pobjedi.Kako nevidite.Ako Borac bude ove godine sampion treba unistit ligu jer svi vide sta se radi.Koje sudio danasnju tekmu.Sto je najgore i pored toga sto se vidi sta Borac radi Velez ce navalit na nas ko niko.Vidjecete sta ce se desit protiv Veleza.nece nam dat sudije da uzmemo ni bod.
Jest Dodik,a Bakir Izetbegović iskeširao za Želju. Koji klinac svi povezuju Dodika sa Borcem,može li mi neko to objasniti?
ukinite postove od ove balavurdije
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Radoslav Vukasović, tako nešto, je sudio utakmicuAlipasino je napisao/la:Ima veze kako nema.Nekim supcima ce bit ponudjen novac i prodace guzove da Borac pobjedi.Kako nevidite.Ako Borac bude ove godine sampion treba unistit ligu jer svi vide sta se radi.Koje sudio danasnju tekmu.Sto je najgore i pored toga sto se vidi sta Borac radi Velez ce navalit na nas ko niko.Vidjecete sta ce se desit protiv Veleza.nece nam dat sudije da uzmemo ni bod.
Bez nacionalističke prozivke, to ne pomaže
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Pa sta imate cekati ? Da vidite penal u 94. minuti ?
Od ovolike Europe, jedino u Banja Luci sude penal u zadnjem minutu sudijske nadoknade
Od ovolike Europe, jedino u Banja Luci sude penal u zadnjem minutu sudijske nadoknade
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Borac šampion sada vidim da se protiv ovog ne može.
Samo se nadam da Amar ima viziju i da imamo snage da pobjedimo na strani. Kod nas uleti 1 navijač pa kazna 10 000Km a kod njih 100 pa će biti neka uvjetna.
FEDERER= KLOC
Eh kad djeca uhvate tipkovnicu u ruke.
U ovoj jadnoj ligi svi namještaju i svi će namještati. Nitko nema čist obraz vjerujte mi.
U ovoj jadnoj ligi svi namještaju i svi će namještati. Nitko nema čist obraz vjerujte mi.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Ja sam siguran da će se onaj Kovačević zalagat za suspenziju stadiona i to iz petnih žilaSeyo_TM je napisao/la:Koji put ba oni ulijecu u teren...na koridama je publika disciplinovanija...ovo postaje smijesno!! O penalu necu nista reci...al barem znamo sada sigurno sta se desava...
Željo - My first love!!!
Kad je covjek PROFESIONALAC NA ZADATKUkosewsko hill je napisao/la:Ja sam siguran da će se onaj Kovačević zalagat za suspenziju stadiona i to iz petnih žilaSeyo_TM je napisao/la:Koji put ba oni ulijecu u teren...na koridama je publika disciplinovanija...ovo postaje smijesno!! O penalu necu nista reci...al barem znamo sada sigurno sta se desava...
Pa ko je dao Želji za pomoćni i za reflektore? Da nije slučajno Sabahudin Žujo iz svog džepa izvadio? Već prožvakana tema kako se pare dijele...1921 je napisao/la:Da im mozda Reis ullema efendija Ceric nije dao 6 miliona za izgradnju stadiona ?suntu jeu je napisao/la:Jest Dodik,a Bakir Izetbegović iskeširao za Želju. Koji klinac svi povezuju Dodika sa Borcem,može li mi neko to objasniti?
-
vjeran1987
- Kontakt:
suntu jeu svi znamo da nisi zeljovac i nezz sto ce ti osim na avataru,a vidim neki psuju majke cetnicke i to,to vam ne treba vjerujte svi smo iznervirani,ali to pisati ne trebate!!!ovo samo treba da nam bude poruka da budemo uz zelju i sad da nas ode milja ako moze u vrapcice samo da pobjedimo,da ne damo ovoj seljadiji da budu ispred nas vidite sta se radiTITULA MORA DOCI U DOLINU CUPOVA JER JE TO ZELJO ZASLUIO OVE SEZONE
Ma trebam svaki svoj post posvetiti SDA stranci i **** mamu Dodiku,te napisati Žeeeeeljoooo šaaaammpiiion da bi svi bili sretni sa mnom i da bi me lajkali. Bjež' ba papakvjeran1987 je napisao/la:suntu jeu svi znamo da nisi zeljovac i nezz sto ce ti osim na avataru,a vidim neki psuju majke cetnicke i to,to vam ne treba vjerujte svi smo iznervirani,ali to pisati ne trebate!!!ovo samo treba da nam bude poruka da budemo uz zelju i sad da nas ode milja ako moze u vrapcice samo da pobjedimo,da ne damo ovoj seljadiji da budu ispred nas vidite sta se radiTITULA MORA DOCI U DOLINU CUPOVA JER JE TO ZELJO ZASLUIO OVE SEZONE
Apelujem na smirivanje strasti.. Ne vrijedi. Nismo veceras imali srece pa da Travnik dodje do boda. A i vidjeli ste i sami da je bila opsada gola Travnika, samo je bilo pitanje kad ce gol pasti. A kako je pao, to niko od nas nije vidio, zato sacekajmo s komentarima... Sta je tu je, i dalje odlucujemo sami o svojoj sudbini. A Borac, ovakav kakav je, sa ovakvom igrom i realizacijom samo iz prekida, ima manje sansi od nas, al vidjecemo... Fudbal je cuda igra.
Sto jednom neko ovdje rece: NJIMA NJIHOVO, NAMA NAŠE
Sto jednom neko ovdje rece: NJIMA NJIHOVO, NAMA NAŠE
Dragi moji ljudi šta se toliko palite, jeste li to išta drugačije očekivali od lige gdje se igrači Leotara i Čelika pomarišu javno jer nije ispoštovan nekakav "dogovor"!? iskreno, ništa drugo se nije ni moglo očekivati od Borca kome rikta svaki srbin u takmičarskim organima PLBiH. Previše je to važna utakmica, a Travnik previše mali (čitaj: bez uticaja) da se ne bi nariktalo nešto ovako (prvo crveni - baš me zanima kako ga je frajer fasovao, potom penal - jedva čekam da vidim, mogu misliti kako je "ispravan"). Ja ništa nisam ni očekivao od ove utakmice, kamo sreće da ih je Travnik izradio za dva jako bitna boda, ali šta je tu je. Siguran sam da će brkini puleni do kraja sezone imati bar bod više od njih i da će se proslavljati titula...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ebem ti ligu ebem ti borac i ebem ti njihovo namjestanje vazda u 94 minuti penal dodju na grbavicu i 4 gola prime na svom terenu vazda penal il 90 il tu negdje ebem ti PREMIER ligu BHCB82 je napisao/la:KOJI JE OVO PUT DA SE BORCU DOSUDUJE PENAL U 94-oj min?????
i protive Leotara su isto ovako,e.b.e.m ti ovakvu ligu
Halo znate li vi sta je problem.Problem je sto ce Velez I pitari navalit svim snagama da nas sjebu,a ti isti igraju sa Borcem.
- alan ford 26
- Kontakt:
Sta ste se uhvatili dodika i cerica, **** vas oni i ne znam sta se cudite sto je borac dobio, pa ovo treba samo da bude motiv vise ra uzmemo veleza i sigurno to mozemo, pa onaj borac treba demolirati na Grbavici, ponovo, ja sam bijesan al sta ces, idemo dalje, nisu zasluzili da se bore za titulu al jbg.
Sljedeca stanica Mostar
Sljedeca stanica Mostar
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lynx i 28 gostiju.