FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 26 jan 2011, 16:58

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Zijad Blekic je sigurno otisao,nece se vracati :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 jan 2011, 17:00

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,
Otisli: Dzakmic, Pliska i po svemu sudeci Hamzagic

Maksumic bi mogao potpisati za nas, a ceka se Dario Puric i velike su sanse da nas i on pojaca. Takodjer, pregovara se sa jos nekim igracima(izvor: Edim Hadzialagic)
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 26 jan 2011, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2011, 17:02

BegAx je napisao/la:
Otisli: Dzakmic, I po svemu sudeci Hamzagic

Maksumic bi mogao potpisati za nas, a ceka se Dario Puric i velike su sanse da nas i on pojaca. Takodjer, pregovara se sa jos nekim igracima(izvor: Edim Hadzialagic)
Zaboravio si u rubrici odlasci napisati jos Pliska,Todorovic i Juninho.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 26 jan 2011, 17:04

BegAx je napisao/la:

Jel siguran ovaj Jose Montiel,a sta je sa smajlovicem
---Skinhedi oko mene skankuju...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 jan 2011, 17:06

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

Jel siguran ovaj Jose Montiel,a sta je sa smajlovicem
Jose Montiel sutra stize i sve je 100% zavrseno, a sto se Smajlovica tice on nece potpisati jer je nepotreban. To bi bilo samo gomilanje igraca, jer vec imamo 6 napadaca(Avdic, jahovic, Obuca, H. Handzic, A. Handzic i Djip). Treba napomenuti da Smajlovic ima 29 godina.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 26 jan 2011, 17:09

OK,HVALA !!!
;) ;) ;)
---Skinhedi oko mene skankuju...

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 jan 2011, 17:13

slika

Dario, cekamo te! 8-)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 26 jan 2011, 17:14

BegAx je napisao/la:slika

Dario, cekamo te! 8-)
nacekat ces se :D :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jan 2011, 17:17

FK Sarajevo je napisao/la:
BegAx je napisao/la:

Zaboravio si u rubrici odlasci napisati jos Pliska,Todorovic i Juninho.
Pa vala kad malo bolje skontam isto ko da i nisu bili tu,Todorović odigrao tri utakmice i bio najgori u sve tri,Botelho nijednu,Pliska usao par puta sa klupe a mozda je jednu poceo od prve minute....u sustini necemo nesto osjetiti njihov odlazak.Moje misljenje,naravno ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 jan 2011, 17:29

Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!

Tako je Niho! :lol:

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 26 jan 2011, 17:41

Zvaljak.. Ti si statisticki najslabija karika, napusti klub :D
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 jan 2011, 17:46

BegAx je napisao/la:Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!

Otis'o si Baljkane ostala je nevjera vjecno ce te pamtiti Horde Zla sa sjevera :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 jan 2011, 17:48

BegAx je napisao/la:Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!

Statisticki,najvece pojacanje(odlaskom)u zadnjoj deceniji :!:
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 jan 2011, 18:10

A sto ne napisa da je 2007 proglasen za sportskog radnika godine :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 jan 2011, 18:46

Momcovi mislim da kad bi doso Puric i Maksa da bi mi mogli i bolje od ovog treceg mjesta.
-Odbrana: Po meni je dobra,pogotovo bekovi Bane - Torlak - Hilmo - Lede
-Veza: Eh ako dodje Puric bice i ona straasna,bez Purica bice dobra isto ali mislim da bi Puric mogao donjeti prevagu pored ovog Paragvajca. Vezu cemo podjelit na dva djela,ofanzivni i defanzivni dio.
defanzivni:Znaci tu Keno Handizc i Maksumic ili Faruk Ihtijarevic.Ovako nesto ----Keno----Faruk----
ofanzivni:Tu bi igrali Puric,Jose i Pixi a ako ne dodje Puric onda Vucina ili Lede(Dupovac na beku)
-Puric--Jose--Pixi- ili -Lede--Jose--Pixi- ili -Vucina--Jose--Pixi- ali to je manje vjerovatno
-Napad Posto sam ja ovdje izabrao formaciju sa dvojicom zadnjih veznih samo ce jedan napadac biti
---Jahovic--- ili ---Obuca--- ili ---Avdic--- . Ovo je bolje po meni jer nijedan od ovih napadaca nije bas golgeter. Avdic i Obuca stari a Jahovic mlad ali nije bas nesto...Znaci igrati sa jednim napadacem ce biti vjerovatnije.Npr kad bi Avdic otisao u penziju,mi dovedemo Smajlovica onda u napadu igraju --Smajlovic--Jahovic--
to bi bilo dobro onda ali posto su nam napadaci malo ograniceni igrati sa jednim je lakse,tu se naravno bekovi ubacuju i ide to ko vruc noz kroz puter :mrgreen:

Za buducnost treba uradit sljedece(znaci na kraju ove sezone,kako god zavrsimo,bila to titula ili europa (ispod ne smije naravno))
1) produziti ugovor sa Torlakom,sa Ledetom,sa Banetom,sa Pixijem na bar 2 godine .
2) U prvom timu ostavit sljedece juniore:Trebinjac,Nuhic,Amel Handzic i Dupovac ( kenu handzica ne racunam vise u juniore)
3) Poslati na posudbu na 1-2 ili 3 godine sljedece juniore:Kadic,Comor,Sehovic,Cizmic i Becirevic
4)Ako se ovom Paragvajcu svidi pod svaku cjenu ga ostavit bar jos godinu(ili ga ostavit na posudbi ili probat potpisat ugovor sa njim a za to je najveca sansa dobar plasman na kraju-titula)
5) Zahvalit se Ihtijarevicu i Avdicu za sve sto su uradili u klubu i poslati ih u penziju. Kao zamjenu dovesti nekog provjerenog ali ne prestarog napadaca ( Skoro idealan ) na bar 2-3 godine.

-Nego kakav je status sa ovim Harisom Handzicem ?

hordeezla
Kontakt:

Post Postao/la hordeezla » 26 jan 2011, 19:09

Ljudi zna li ko koju poziciju igra ovaj Jose :?: :?:

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 26 jan 2011, 19:11

BegAx je napisao/la:
Otisli: Dzakmic, Pliska i po svemu sudeci Hamzagic

Ovaj vam je "pojačao" juniore,vama su juniori bolji od naših,tako da se ne smatra kao pojačanje za vaše mlade momke. ;)

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 26 jan 2011, 19:21

Pa kakve veze ima sto su bolji, to ne mora znaciti da neki pojedinac iz losije ekipe ne moze biti bolji od nekog pojedinca iz bolje ekipe.
Po toj logici bolje ekipe ne bi nikad dovodili pojacanja iz nekih losijih ekipa.
:roll:

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 26 jan 2011, 19:24

thenaturalone je napisao/la:Pa kakve veze ima sto su bolji, to ne mora znaciti da neki pojedinac iz losije ekipe ne moze biti bolji od nekog pojedinca iz bolje ekipe.
Po toj logici bolje ekipe ne bi nikad dovodili pojacanja iz nekih losijih ekipa.
:roll:

Gledajući na njegove kvalitete i ufuranost ne može primirisati prvom timu ;)
Da je valjao bio bih u Puli sad !

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 26 jan 2011, 19:34

Pusti ti to, pricalo se i za Dzeku da je kloc pa eno sad medju najboljim napadacima svijeta.
Sto se mene tice momak je dobrodosao i neka se dokazuje, oni koji prate juniore ( ja iskreno slabije pratim ) kazu da je decko odlican igrac, to sto kod vas nije dobio mjesto za put u Pulu ne mora znaciti da se treba oprostiti od fudbala.
I veci klubovi danas grijese u procijeni kvalitete igraca pa zasto ne bi i vi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Kyle88, miguelramos, MSOZ101, nedimmmm1337 i 48 gostiju.