Zijad Blekic je sigurno otisao,nece se vracatitarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zijad Blekic je sigurno otisao,nece se vracatitarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Zaboravio si u rubrici odlasci napisati jos Pliska,Todorovic i Juninho.BegAx je napisao/la:Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Otisli: Dzakmic, I po svemu sudeci Hamzagic
Maksumic bi mogao potpisati za nas, a ceka se Dario Puric i velike su sanse da nas i on pojaca. Takodjer, pregovara se sa jos nekim igracima(izvor: Edim Hadzialagic)
Jel siguran ovaj Jose Montiel,a sta je sa smajlovicemBegAx je napisao/la:Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Maksumic bi mogao potpisati za nas, a ceka se Dario Puric i velike su sanse da nas i on pojaca. Takodjer, pregovara se sa jos nekim igracima(izvor: Edim Hadzialagic)
Jose Montiel sutra stize i sve je 100% zavrseno, a sto se Smajlovica tice on nece potpisati jer je nepotreban. To bi bilo samo gomilanje igraca, jer vec imamo 6 napadaca(Avdic, jahovic, Obuca, H. Handzic, A. Handzic i Djip). Treba napomenuti da Smajlovic ima 29 godina.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Jel siguran ovaj Jose Montiel,a sta je sa smajlovicemBegAx je napisao/la:Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
nacekat ces seBegAx je napisao/la:
Dario, cekamo te!
Pa vala kad malo bolje skontam isto ko da i nisu bili tu,Todorović odigrao tri utakmice i bio najgori u sve tri,Botelho nijednu,Pliska usao par puta sa klupe a mozda je jednu poceo od prve minute....u sustini necemo nesto osjetiti njihov odlazak.Moje misljenje,naravnoFK Sarajevo je napisao/la:Zaboravio si u rubrici odlasci napisati jos Pliska,Todorovic i Juninho.BegAx je napisao/la:Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
BegAx je napisao/la:Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!
Tako je Niho!
Statisticki,najvece pojacanje(odlaskom)u zadnjoj decenijiBegAx je napisao/la:Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!
Tako je Niho!
A sto ne napisa da je 2007 proglasen za sportskog radnika godineBegAx je napisao/la:Baljak: Statistički, ja sam najuspješniji direktor Sarajeva!
Tako je Niho!
BegAx je napisao/la:Dosli: Obuca, Djip, Jose Montiel,tarpi do bagro 2 je napisao/la:Moze li mi neko napisati ko je dosao,a ko je otisao,ali sigurno!!
Otisli: Dzakmic, Pliska i po svemu sudeci Hamzagic
thenaturalone je napisao/la:Pa kakve veze ima sto su bolji, to ne mora znaciti da neki pojedinac iz losije ekipe ne moze biti bolji od nekog pojedinca iz bolje ekipe.
Po toj logici bolje ekipe ne bi nikad dovodili pojacanja iz nekih losijih ekipa.
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Kyle88, miguelramos, MSOZ101, nedimmmm1337 i 48 gostiju.