Dobar rad saveza.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Deyo je nas covjek ne moze on ispastlegenda reala je napisao/la: ↑02 dec 2020, 10:34zato i ispadas iz lige, jer se nisi utalio s ova dva kriminalca![]()
Svaka cast za napredak sto se grafike tice. Tabele, grbovi i dresovi su vrh. Samo steta sto je to jedino sto je napredovalo sto se tice lige. Sve ostalo je u silaznoj putanji.
Da li je do njih ili do promjena u savezuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:20Niko da pohvali napredak FK Formula. Silne investicije njihovog predsjednika u zadnjih godinu dana konačno donose rezultate. Baš jedna topla sportska priča.
Kako može biti do promjena u savezu kada ih je taj isti savez zakinuo nedavno?Mig_Mig je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:07Da li je do njih ili do promjena u savezuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:20Niko da pohvali napredak FK Formula. Silne investicije njihovog predsjednika u zadnjih godinu dana konačno donose rezultate. Baš jedna topla sportska priča.![]()
Haha pa logicno. Bivsi savez, sa novim savezom njih krenulo. SumnjvoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:19Kako može biti do promjena u savezu kada ih je taj isti savez zakinuo nedavno?Mig_Mig je napisao/la: ↑03 dec 2020, 17:07Da li je do njih ili do promjena u savezuBoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:20Niko da pohvali napredak FK Formula. Silne investicije njihovog predsjednika u zadnjih godinu dana konačno donose rezultate. Baš jedna topla sportska priča.![]()
![]()
Postoje pravila. Jasno ih se pridrzavamo. Nije ovo moje vlasnistvo da radim kako je meni volja.legenda reala je napisao/la: ↑05 dec 2020, 13:53hajde Mig Mig budi jednom normalan i postavi makar finale Kupa na datum koji odgovara rasporedu, imas sasvim dovoljno vremena, ako vcrs postavis
Pisali smo nogometnom savezu. Nije nam mail vracen, obje utakmice PL koje su postavljene igraju se sutra. Bivsi sekretar imao je dosta problema oko utakmica BHPL, te ih je izbjegavao. To je problem koji imamo ovdje par likova koji laju na sve, zele parove u pon ili utorak, zele slicne termine, zele BHPL itd.Mislim da svi zelimo tipovat nasu ligu prije spanskih fenjerasa. Ovo je zrtva koja se mora podnijet.
Normalno da radis, sve termine kupa si postavljao kako tebi odg nisi se ni za jedno kolo drzao rasporedaMig_Mig je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:21Postoje pravila. Jasno ih se pridrzavamo. Nije ovo moje vlasnistvo da radim kako je meni volja.legenda reala je napisao/la: ↑05 dec 2020, 13:53hajde Mig Mig budi jednom normalan i postavi makar finale Kupa na datum koji odgovara rasporedu, imas sasvim dovoljno vremena, ako vcrs postavis