Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovdje su neki rekli da je bio najgori, što nije istina, nek pogledaju ocjene skysport, gardian,eusport... uz silvu i Kuna je dobio najbolje ocjene. To Mancinijevo rotiranje ce ih glave doci, pa njegovi napadaci ce biti pod pritiskom prvo od Mancinija i toga hoce li uuopšte igrati, pa tek onda o protivnika, jednostavno previše napadaca, a tek kad se Mancini vrati staroj defanzivnoj taktici , ako pocnu gubiti igrat ce samo s jednim napadacem. Tevez ili Balo moraju biti prodati, jer ako ih ovaj bude rotirao nece biti ni od jednog ništa. ne šalje se igrać poslije jedne , pa i više utakmica loših na klupu, a kod Mancinija i poslije dobrih, sve zbog mira u kuci. Naravno ne trebamo hvaliti Džeku ako je slab, ali danas na nasim forumima lavine kritika i opet prića nije za Engleske. Da Džeko npr. nije proradio kao Tores do sad, pa mislim da bi kod nas stavili barikade na granici i zabranili ulazak Džeki u BiH i još nešto , Tores igra svaku utakmicu i ako ne zabija, a Džeku bi do sad na njegovom mjestu Mancini otpisaosanji je napisao/la:Ne razumijem neke likove ovdje,, sto se nadju uvrijedeni ako neko napise da je Dzeko lose odigrao. Ovo mu je bila najgora utakmica ove sezone, ali to je normalno, ne moze on svaku utakmicu davati po 4 gola. Pogledajte Tottenham, ubio ih Man Utd i Man City, a oni danas ubili Liverpoola, to je fudbal, desi se nekad los dan. Samo je veliki problem, sto Tevez i Balloteli cekaju Dzekin kiks da uleti u prvih 11. Ja bih Edina stavio opet u prvih 11 sada protiv evertona kucu, treba mu to za samopouzdanje, da zna da je prva postava i kad jednom lose odigra. Ali Mancini voli Teveza a Balu ne moram ni spominajti.
ZOI84 je napisao/la:Ovdje su neki rekli da je bio najgori, što nije istina, nek pogledaju ocjene skysport, gardian,eusport... uz silvu i Kuna je dobio najbolje ocjene. To Mancinijevo rotiranje ce ih glave doci, pa njegovi napadaci ce biti pod pritiskom prvo od Mancinija i toga hoce li uuopšte igrati, pa tek onda o protivnika, jednostavno previše napadaca, a tek kad se Mancini vrati staroj defanzivnoj taktici , ako pocnu gubiti igrat ce samo s jednim napadacem. Tevez ili Balo moraju biti prodati, jer ako ih ovaj bude rotirao nece biti ni od jednog ništa. ne šalje se igrać poslije jedne , pa i više utakmica loših na klupu, a kod Mancinija i poslije dobrih, sve zbog mira u kuci. Naravno ne trebamo hvaliti Džeku ako je slab, ali danas na nasim forumima lavine kritika i opet prića nije za Engleske. Da Džeko npr. nije proradio kao Tores do sad, pa mislim da bi kod nas stavili barikade na granici i zabranili ulazak Džeki u BiH i još nešto , Tores igra svaku utakmicu i ako ne zabija, a Džeku bi do sad na njegovom mjestu Mancini otpisaosanji je napisao/la:Ne razumijem neke likove ovdje,, sto se nadju uvrijedeni ako neko napise da je Dzeko lose odigrao. Ovo mu je bila najgora utakmica ove sezone, ali to je normalno, ne moze on svaku utakmicu davati po 4 gola. Pogledajte Tottenham, ubio ih Man Utd i Man City, a oni danas ubili Liverpoola, to je fudbal, desi se nekad los dan. Samo je veliki problem, sto Tevez i Balloteli cekaju Dzekin kiks da uleti u prvih 11. Ja bih Edina stavio opet u prvih 11 sada protiv evertona kucu, treba mu to za samopouzdanje, da zna da je prva postava i kad jednom lose odigra. Ali Mancini voli Teveza a Balu ne moram ni spominajti.
ma ja.......... klocina pravaGoalgetter je napisao/la:Dzeko kloc !
jest covjek nesretan boze dragi. (torres) hahadelko je napisao/la:ehehe ma sta Dzeko los ahahah pa pogledajte ovog Toressakakav car :DDDDDDDDDDDD sve sta se u fudbalu moze promasit on promasi
Ma dobar je Edo, mene plaši Mancini i njegovo rotiranjemiralem444 je napisao/la:sad sam pogledao tekmu po meni Dzeko je odigrao na nivou borio se trco pa situacija kad se baca da izblokira udarac Dembele je pokazatelj da Edin izgara na terenu a to svaki trener cijenii,imo je onaj sut na asistenciju silve rekao bih odlican sut slabijom nogom ,al eto nije imo srece i ona macka na golu fulhama odbrani,pa onda asistencija agueru,iako taj isti aguero je mogo odigrat povratnu dzeki ili silvi on iz mrtvog ugla puca....znaci nema razloga za uzbunu Edin igra za 10
pa evo jedna logicna stvar da je Edin kriminalno odigrao zar vi mislite da bi njega mancini drzo u igri?zar vi mislite da bi izbacio aguera a ubacio teveza? nebi sigurno da je Dzeko bio ispod svog nivoa on bi letio sa terena jos pocetkom drugog poluvremena sto se ako se neko sjeca desilo proslu polusezonu protiv istog ovog rivala al na stationu sitija kad je dzeko izmjenjen ako se nevaram u 55 minuti.al nekako njima ovaj fulham nelezi i tad su igrali 1:1 jedva , evo i jucer 2:2 a komotno su mogli i izgubit..vjeruje mancini dzeki i na kraju krajeva po meni aguero i dzeko su strasan tandem i mancini nije toliko glup da ih razdvaja ,jos samo malo da KUN otvori oci pa vrati povratnu DIJAMANTU tek tad bi bili neprocjenjiv tandem..Blueone je napisao/la:Mislim da bi ovi pačenici koji vrijeđaju Diijamanta u skorije vrijeme trebali započeti sa što radikalnijom terapijom svojih uznapredovalih psihihjatrijskih poremećaja.
U par puta se tribina sa Cityjevcima orila EDIN DŽEKOOO, sto dovoljno govori o njegovom nastupu jucer.
Koliko je Messi dao recimo golova za argentisku reprezantaciju pa ga niko ne vrijedja.
Odigro je juce dijamant tako kako je odigro.
Nije on kriv sto mora stalno da se vraca na 30 + ili 40 cak, i nije on kriv sto City ispusti 2:0.
Citav tim je pao u drugom poluvremenu, igra se raspala i po meni je to do trenera a ne pojedinca, ma ko on bio.
Jest kad je objektina bosanska publika kao parametar uzela utakmicu protiv Tottenhama, pa nam je i jedan gol po utakmici ispod prosjeka ili se u najmanju ruku podrazumjeva, a nijedan tragedija gdje se vrli strucnjaci pitaju da li je on uopste kvalitet za tribina Man Citija, a na teren bi eventualno mogao istrcati izmedju dva poluvremena gdje ce zagrijavati rezervnog golmana.avenija je napisao/la:niko nije napisao nista lose o dzeki ..samo smo zakljucili da je jucer bio ispod svog prosjeka .
Ma ja treba svake sedmice zabijati po 4 komada pa će biti odličan..avenija je napisao/la:niko nije napisao nista lose o dzeki ..samo smo zakljucili da je jucer bio ispod svog prosjeka .
Joj mahera što se okuražio.Giallorossi je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/Video/Interviews/Ask-Edin ..."ima li finih cura u Manchesteru Cityu ?;)"![]()
oplakah![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dinhooo, invincible1921, Kaunas, Proximic i 23 gosta.