Nije on los covjek, samo neke stvari se nisu poklopile i vjerovo je pogresnim ljudima. Covjek je cijenjen kao biznismen i kao sportski radnik, kad je reprezentacija dolazila u gradacac dole pred Zotom sve i jedan fudbaler se je prvo pozdravio sa njim i tu se stvarno vidjelo postovanje a ne samo neka reda pogotovo od strane Susica......astra1922 je napisao/la:evo mene svi znaju na stadionu ko sam ali napisat cu da je nurdo od nas napravio seljacki klub i sa njim smo dotakli dno .ono sto je fadil gradio par godina on je za dvije godine sjebao i napravio od nas seljacki klub.mi smo gospoda bili svi su nas cijenili i hvalili kako smo zdrava sredina kako je u zvijezdi dobro za sve igrace ¸..taj covjek je zabranio sopstvenim simpatizerima dolazak na treninge i stadion.sto se mene tice hvala mu za sve ali takav covjek nije ni u cemu unaprijedio nas klub.on nije dorastao za takav posao mozda je dobar u mlijeku ili svercu voca ali fudbal i vodenje jednog kluba za njega je nesto sto nezna raditi
Situacija sa Zvijezdom vise je sad sporedni slucaj na relacij Fadila i njega....
a sto se tice navijaca iskreno i ja da sam dao nesto para a pogotovo ne na novce koje je on ulozio nebi dozvolio da mi pojedinci dodju i nesto popuju, a nebi niko ni od vas u to sam siguran 100%, uglavnom dok se situacija oko ovog dvojca ne izgladi bolje je da Nurdo bude sto dalje od Zvijezde