Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Mirza Alibegović dobro igra za Torino. Imate utakmicu na sk3, upravo će početi 4/4 protiv Milana.
Atic u porazu igrao oko 9:30 min - 2 PTS (1/3 za 2, 0/2 za 3), 3 RBS (2/1), 2 TO.
Ostalo sve 0, ako sam dobro pogledao i zapamtio statistiku. Lose izgleda, ali valjda bude bolje vremenom.
P. S. Budu li njihove utakmice da se pogledaju na nekom streamu, ja nisam danas bio kod kuce, pa nisam gledao?
Ostalo sve 0, ako sam dobro pogledao i zapamtio statistiku. Lose izgleda, ali valjda bude bolje vremenom.
P. S. Budu li njihove utakmice da se pogledaju na nekom streamu, ja nisam danas bio kod kuce, pa nisam gledao?
Jel mu ovo kolega onaj Lypovyy sto je igrao u CZ ?Federer17 je napisao/la:Atic u porazu igrao oko 9:30 min - 2 PTS (1/3 za 2, 0/2 za 3), 3 RBS (2/1), 2 TO.

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jeste, PF onaj.Bassha je napisao/la:
Jel mu ovo kolega onaj Lypovyy sto je igrao u CZ ?
Karahodzic u petorci protiv Zvezde
I to opet na 3Chinaglia je napisao/la:Karahodzic u petorci protiv Zvezde

Pretprosle sedmice je i Aleksandar Lazic dobio prve minute u KLS. Za 22 min 13 poena i 6 skokova (4-6 za 2, 1-2 za 3 i 2-2 za 1 poen).
Ovaj vikend se nije proslavio. Za 24 min 7 poena i 3 skoka (2-3 za 2 i 1-6za 3).
Ovaj vikend se nije proslavio. Za 24 min 7 poena i 3 skoka (2-3 za 2 i 1-6za 3).
Yebem ti kosarku, mene bi bilo stid izaci na teren nakon 15 godina treniranja, a nisam u stanju pogoditi ni svako deseto slobodno bacanje. Ja ovog Vrabca ne bi uveo u igru da je James u napadu, a Lenard u odbrani, dok mi na treningu ne pokaze da moze pogoditi 45/50 FT.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
U ovako jadnom Bayernu Đedović nema mjesta. I treba mu tako, kad je imao ponude NBA ekipa dizao je Bayern u nebesa, ipak to je tim sa velikim planovima u kojima će on imati jednu od važnijih uloga. E neka mu baš sad
**** ga ovaj Đorđević opasno,,,,neda mu ni minute,,,remA1 je napisao/la:U ovako jadnom Bayernu Đedović nema mjesta. I treba mu tako, kad je imao ponude NBA ekipa dizao je Bayern u nebesa, ipak to je tim sa velikim planovima u kojima će on imati jednu od važnijih uloga. E neka mu baš sad
Nego gledam bilbao i mislim da opet trebamo pokusati sa todorovicem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Glogovca ko da su kidnapovali 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Košarkaši Mega Leksa su odigrali još jednu izuzetno uzbudljivu završnicu ali je trojka Novaka za pobedu završila na obruču pa je Juventus slavio sa 77:79 (17:20, 16:18, 16:23, 28:18). Mega Leks je na ovom meču, iako desetkovan zbog povreda jer pored Spasojevića, Glogovca i Čarapića, u igru nisu ulazili kapiten Zagorac i Tejić, uspeo da se vrati iz minus 11 na manje od 3 minuta do kraja meča ali je na kraju velika pobeda još jednom izmakla.Ethel je napisao/la:Glogovca ko da su kidnapovali
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Pa kakva je to povredaBassha je napisao/la:Košarkaši Mega Leksa su odigrali još jednu izuzetno uzbudljivu završnicu ali je trojka Novaka za pobedu završila na obruču pa je Juventus slavio sa 77:79 (17:20, 16:18, 16:23, 28:18). Mega Leks je na ovom meču, iako desetkovan zbog povreda jer pored Spasojevića, Glogovca i Čarapića, u igru nisu ulazili kapiten Zagorac i Tejić, uspeo da se vrati iz minus 11 na manje od 3 minuta do kraja meča ali je na kraju velika pobeda još jednom izmakla.Ethel je napisao/la:Glogovca ko da su kidnapovali

#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
To nigdje ne pise na njihovom sajtuEthel je napisao/la:Pa kakva je to povredaBassha je napisao/la:Košarkaši Mega Leksa su odigrali još jednu izuzetno uzbudljivu završnicu ali je trojka Novaka za pobedu završila na obruču pa je Juventus slavio sa 77:79 (17:20, 16:18, 16:23, 28:18). Mega Leks je na ovom meču, iako desetkovan zbog povreda jer pored Spasojevića, Glogovca i Čarapića, u igru nisu ulazili kapiten Zagorac i Tejić, uspeo da se vrati iz minus 11 na manje od 3 minuta do kraja meča ali je na kraju velika pobeda još jednom izmakla.Ethel je napisao/la:Glogovca ko da su kidnapovali
Dejan Milojević na ovom meču neće moći da računa na povređene Stefana Glogovca i Ognjena Čarapića koji će sigurno propustiti prvih nekoliko kola u ABA ligi.
(28.09.2016.)
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Vrabac 4p,2sk,3ast za 21min
Karahodzic 4sk,1ast za 10min
Musa 4p,3sk,1ast za 11min
Gordic 1p,3sk,1ast za 19min
Renfroe 4p,2ast za 16min
Hans DNP
Milosevic 7p,6sk za 17min
Renfroe 4p,2ast za 16min
Hans DNP
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ovo najbolje opisuje nasu trenutnu seniorsku kosarku.Bassha je napisao/la:Vrabac 4p,2sk,3ast za 21min
Renfroe 4p,2ast za 16min
Hans DNP
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Sulejmanović 8p za 17 min, 4/6 za dva.
Evo Glogovac sjajno iskoristi minutažu u Laktašima. 8 poena za 10 minuta s tim da je odigrao fantastičnu odbranu
Trenutno korisnika/ca: alemsa, bordobijeli, galia95, VensanKasel i 25 gostiju.