HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 23 maj 2017, 17:08

hrn je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Pobjednik ovogodišnje PLBiH ( Zrinjski, nadam se ) imat će 15-ak dana više odmora od momčadi koje igraju EL...Ni to nije nevažno, zbog sljedeće sezone koja će biti najvažnija sezona u povijesti lige...Momčadi koje budu igrale EL, svoju prvu utakmicu igraju 29.06 ( uzvrat 06.07 ), a kako sezona završava 28.05. to znači da će biti vrlo malo vremena za odmor i kvalitetne pripreme tih momčadi za sljedeću sezonu...Prva utakmica LP je 11 ili 12.07.,uzvrat 18. ili 19.07., a nova sezona PLBiH počinje krajem istog mjeseca...
Kako će sve naše momčadi biti nositelji u prvom pretkolu EL za očekivati je da će sve proći dalje tako da bi igrali utakmice i drugog pretkola 13.07. i 20.07...
Mi se možemo dobro spremiti, i za izazove u LP ( ako budemo prvaci ), i za sezonu, ući u nju furiozno, kao i ove godine i već na početku stvoriti zalihu bodova koju bi trebali održavati do kraja prvenstva...
Mislim da ove momčadi koje budu igrale EL se neće dobro provesti u prvenstvu, barem onom jesenjem dijelu, pa bi tu situaciju mogle iskoristiti momčadi tipa Sloboda, Radnik ili Borac koje će potpuno spremne ući u novu sezonu PLBiH...
Mozes li objasniti sto je sljedeca sezona najvaznija ?
:D
Nisam bas bio precizan...Najvaznija za pobjednika lige, jer od sljedece sezone ( tj. od 2018/19 ) klub koji ispadne u pretkolu LP ( a do sada su nasi klubovi u LP po ovom sustavu redom ispadali na prvoj prepreci ), ima jos jednu sansu u EL...nije nevazno ni zbog finansijskih srestava, a postoji mogucnost prolaska prorivnika u EL i daljnjeg nastavka euro avanture...
Zbog toga sam to napisao...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 23 maj 2017, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 23 maj 2017, 18:16

"Os mi to ti nesto brko"
Baka je doktor i legenda i ako ni radi cega drugo volio bih radi njega da uzmemo kantu.Todore Nikolicu odyebi...
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 23 maj 2017, 18:36

Ukucajte i Pogledajte "Kako izgubiti kupljenu titulu".Ja sam plako.:D:cry::D:
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 23 maj 2017, 18:39

ALOBOLA je napisao/la:Ukucajte i Pogledajte "Kako izgubiti kupljenu titulu".Ja sam plako.:D:cry::D:
:lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 maj 2017, 22:51

Al aBd kod rezultata 2:0 kad zapjevamo citavoj BiH dragu pjesmu...Bit ce Zeljo ku.rac sampion
Samo su nam motiv vise dali ,imaju veoma seljacku upravu daleko su od gospodakog kluba.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 23 maj 2017, 23:30

hskzmostar je napisao/la:Al aBd kod rezultata 2:0 kad zapjevamo citavoj BiH dragu pjesmu...Bit ce Zeljo ku.rac sampizon
Samo su nam motiv vise dali ,imaju veoma seljacku upravu daleko su od gospodakog kluba.
Dokad ces imati taj nick,trznes me svaki put.:D
Hoce li nas kazniti ako to budemo pjevali.vrijedjali to necije osjecaje?Mozda da umjesto qrac ubacimo čuna ili kita , malo je pristojnije.;)

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 23 maj 2017, 23:33

ALOBOLA je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Al aBd kod rezultata 2:0 kad zapjevamo citavoj BiH dragu pjesmu...Bit ce Zeljo ku.rac sampizon
Dokad ces imati taj nick,trznes me svaki put.:D
Hoce li nas kazniti ako to budemo pjevali.vrijedjali to necije osjecaje?Mozda da umjesto qrac ubacimo čuna ili kita , malo je pristojnije.;)

Jbg godinu dana,reko stavit cu grb Sarajeva na avatar ako pobjede Zelju ni sam vjerujuci da se to moze dogoditi..

Lijepi nasi sportski prijatelji su to pa je red drzati se obecanja :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 23 maj 2017, 23:35

Kvarnerska rivijera:
Zrinja-Specia 5-0 Hajdarevic svih 5 komada.Bravo momci.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 24 maj 2017, 00:14

Samo da vidim u kakvom su vam stanju korner zastavice, ventili za vodu u gostujučoj svlačionici i brava u sudijskoj prostoriji!
tuzlanska Sloboda

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 24 maj 2017, 10:56

U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat; U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Po kojoj logici je pehar u sarajevu, kad smo mi prvi i logično da samim tim imamo najveće šanse da uzmemo kantu.

GDJE PRESTAJE LOGIKA TU POČINJE BIH
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 11:39

mara1905 je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat; U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Po kojoj logici je pehar u sarajevu, kad smo mi prvi i logično da samim tim imamo najveće šanse da uzmemo kantu.

GDJE PRESTAJE LOKA TU POČINJE BIH
Kad bi se vodili logikom uprave "najorganiziranijeg" kluba u BiH onda bi se moglo napisati priopcenje u stilu :

" S obzirom da ce se pehar za sampiona BiH u nedjelju za vrijeme odigravanja utakmica nalaziti u Sarajevu s pravom se pitamo da li to savez unaprijed sugerise tko ce biti sampion ove sezone.":D:D:D:D

Ma bolje da je tako ,mogao bi netko od neodgovornih navijaca pocet zvizdat na spomen saveza ili slicno pa da nas kazne kao Široki. Mislim ja znam kaznit ce nas svakako ali eto da je bar malo smanjit ......
Zadnja izmjena: ALOBOLA, dana/u 24 maj 2017, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 11:40

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 maj 2017, 11:58

mara1905 je napisao/la:U slučaju da HŠK „Zrinjski“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Mostaru, 28.05.2017. godine, u 21:00 sat; U slučaju da FK „Željezničar“ bude prvak, ceremnonija uručenja nagrada će biti u Sarajevu, 28.05.2017. godine, u 19:15 sati.

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine
Ferhadija 30
71000 Sarajevo

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 12:03

samoposmatram je napisao/la:

I
Ferhadija 30
71000 Sarajevo
Ili je jedan klub pripremio maice,trensparente,konfete unaprijed pa eto da ne propadne.Pa ima onaj video sto je Lilard sinoc ovdje postavio,čovjek fino objasnio:D:D a ja plako od smjeha.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 24 maj 2017, 12:08

samoposmatram je napisao/la:

Ferhadija 30
71000 Sarajevo
čujem da je željezničar sad na toj adresi :beba: :beba:
HŠKZ!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 24 maj 2017, 12:49

Neboj se, koliko je Zeljo na toj adresi, toliko je i Zrinjski.
Igrali ste hrabro na gol vise pod Sliskovicem i zbog toga nece biti nezasluzeno ako budete prvaci.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 12:52

ALOBOLA je napisao/la:

GDJE PRESTAJE LOKA TU POČINJE BIH
Kad bi se vodili logikom uprave "najorganiziranijeg" kluba u BiH onda bi se moglo napisati priopcenje u stilu :

" S obzirom da ce se pehar za sampiona BiH u nedjelju za vrijeme odigravanja utakmica nalaziti u Sarajevu s pravom se pitamo da li to savez unaprijed sugerise tko ce biti sampion ove sezone.":D:D:D:D

Ma bolje da je tako ,mogao bi netko od neodgovornih navijaca pocet zvizdat na spomen saveza ili slicno pa da nas kazne kao Široki. Mislim ja znam kaznit ce nas svakako ali eto da je bar malo smanjit ......
Pa, možda nam i odgovara ovo oko pehara, dok ga donesu iz Sarajeva mogu se u međuvremenu finalizirati svi radovi na vojničkom oko proslave... :D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 24 maj 2017, 13:09

samoposmatram je napisao/la:Neboj se, koliko je Zeljo na toj adresi, toliko je i Zrinjski.
Igrali ste hrabro na gol vise pod Sliskovicem i zbog toga nece biti nezasluzeno ako budete prvaci.
Ajde nek netko nesto normalno prokomentira.Bez obzira na sve i kako god da zavrsi, jer nije jos gotovo, mora se priznati da je bilo jako zanimljivo ove sezone.Nadam se slijedeće sezone ds ce kvalitet biti bar malo bolji.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 24 maj 2017, 14:35

Obavijest za one koji nemaju godišnju ulaznicu ( zato ove sezone, pamet u glavu, odeš do kluba, kupiš godišnju, i nemaš problema ):

[ULAZNICE ZA SLOBODU U PRODAJI OD PETKA]
Ulaznice za utakmicu 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski – FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 sati, moći će se kupiti već u petak od 14 do 18 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski. Cijena ulaznica bit će ista kao i za prethodne prvenstvene utakmice - 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan. Zbog velikog interesa HŠK Zrinjski moli navijače da ulaznice kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije.
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 24 maj 2017, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 maj 2017, 14:37

PiazzaGrande je napisao/la:[ULAZNICE ZA SLOBODU U PRODAJI OD PETKA]
Ulaznice za utakmicu 10. kola Lige za prvaka HŠK Zrinjski – FK Sloboda, koja je na programu u nedjelju u 17 sati, moći će se kupiti već u petak od 14 do 18 sati na prodajnom mjestu kod sjevernog ulaza na stadion HŠK Zrinjski. Cijena ulaznica bit će ista kao i za prethodne prvenstvene utakmice - 5 KM za tribinu Zapad i 2 KM za tribinu Istok, dok će ulaz za žene i djecu biti slobodan. Zbog velikog interesa HŠK Zrinjski moli navijače da ulaznice kupe na vrijeme, ali i da zbog neželjenih gužvi na ulazima svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije.
Cuj karta dvije marke. :?

Niste valjda toliko ugrozeni. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.