pa zar se i tim sportom u Barceloni baveDesimaL je napisao/la:Dva kola prije kraja sezone bejzbol tim Barcelone je osigurao osvajanje Lige !
E OVO JE DOMINACIJA
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Blaugrana najuspješni sportski kolektiv u Europi svaka čast.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zanemarite proljeve.

...Britanski The Guardian piše kako je Arsenal prihvatio ponudu Barcelone od 38.7 miliona eura za Cesca Fabregasa
- Neymar_killer
- Kontakt:
Evo vjesti sto se tice Sancheza ...
http://www.24sata.hr/nogomet/el-mundo-d ... onu-226427
Nadam se da ce se uskoro transfer realizirati i da ce biti potvrdjen od strane kluba,jer ako budu cekali cijena mu se moze dici ovisno o nastupima na copa americi...Neymar_killer je napisao/la:Evo vjesti sto se tice Sancheza ...
Barcelona je objavila vijest da će Andreu Fontas u sezoni 2011/12 nastupati za prvu momčad. Njegova otkupna klauzula je zato automatski podignuta na iznos od 30 milijuna eura...
Shodno tome, Andreu Fontas, kojeg trenutni ugovor veže sa Barcelonom do 2012. godine, će također automatski proširiti ugovor sa Barcelonom do 30. lipnja 2013. godine.
Fontas, redoviti igrač u Barceloni B koju je vodio sada već bivši Luis Enrique, je privremeno prebačen u prvu momčad 16. ožujka 2011. godine kao pokriće za Erica Abidala, kojemu je bio dijagnosticiran tumor jetre. Fontas je nastavio trenirati pod vodstvom Josepa Guardiole do kraja sezone, a priliku je dobio u ukupno osam utakmica. Ali ovo nije bila prva sezona u kojoj je nastupao za prvu momčad. Svoj debi je upisao u sezoni 2009/10 u utakmici protiv Sporting Gijona na Camp Nou (3-0).
Klubu se Fontas pridružio 2007. godine iz Girone. Jednu sezonu je nastupao za mladu momčad, a prije nego što je prebačen u prvu momčad, nastupao je dvije i pol godine za Barcelonu B.
Shodno tome, Andreu Fontas, kojeg trenutni ugovor veže sa Barcelonom do 2012. godine, će također automatski proširiti ugovor sa Barcelonom do 30. lipnja 2013. godine.
Fontas, redoviti igrač u Barceloni B koju je vodio sada već bivši Luis Enrique, je privremeno prebačen u prvu momčad 16. ožujka 2011. godine kao pokriće za Erica Abidala, kojemu je bio dijagnosticiran tumor jetre. Fontas je nastavio trenirati pod vodstvom Josepa Guardiole do kraja sezone, a priliku je dobio u ukupno osam utakmica. Ali ovo nije bila prva sezona u kojoj je nastupao za prvu momčad. Svoj debi je upisao u sezoni 2009/10 u utakmici protiv Sporting Gijona na Camp Nou (3-0).
Klubu se Fontas pridružio 2007. godine iz Girone. Jednu sezonu je nastupao za mladu momčad, a prije nego što je prebačen u prvu momčad, nastupao je dvije i pol godine za Barcelonu B.
Znali neko kad počinju pripreme Barce?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nadam se da će se to konačno završiti. Više su mi dosadile ove špekulacije , jedan dan hoće , jedan neće.Neymar_killer je napisao/la:Evo vjesti sto se tice Sancheza ...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
(dan ''D'' je danas)Konačno je Cesc Fabregas odlučio zahvaliti se Arseneu Wengeru za sve. Da, vjerovali ili ne, o tome su danas izvještavali mediji....
Izvori bliski Fabregasu navode kako je on odlučio pokrenuti ovaj razgovor sa Wengerom kako bi na vrijeme stigao u Barcelonu i na predsezonske treninge Katalonaca, kao i da ne bi putovao u Aziju na turneju s Arsenalom (11. jula). Stoga je ovaj pritisak očekivan, jer mu je sutra "dan D"....
vjerujel ko u ovo sad...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
(dan ''D'' je danas)
vjerujel ko u ovo sad...
Bgm sve je više stvari koje navode na to. Čini se neizbježnim njegov dolazak.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ZVANIČNO: Pedro Rodriguez produžio ugovor sa Barcelonom do 2016. godine.
Otkupna klauzula 150 mil € . Inače , dao je 45 golova za dvije sezone .
To majstore
Otkupna klauzula 150 mil € . Inače , dao je 45 golova za dvije sezone .
To majstore
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar potez - Pedro je ubica 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pedro je dobar samo za Barcin sistem igre,da ode u Englesku bio bi da izvinete kar.ina.
joj sve strucnjak do strucnjaka ,et ti znas kakav bi bioL-Train je napisao/la:Pedro je dobar samo za Barcin sistem igre,da ode u Englesku bio bi da izvinete kar.ina.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
to je moje misljenje,ako imas bolje slobodno ga iznesibarca_87 je napisao/la:joj sve strucnjak do strucnjaka ,et ti znas kakav bi bioL-Train je napisao/la:Pedro je dobar samo za Barcin sistem igre,da ode u Englesku bio bi da izvinete kar.ina.
Imam ja.L-Train je napisao/la:to je moje misljenje,ako imas bolje slobodno ga iznesibarca_87 je napisao/la:joj sve strucnjak do strucnjaka ,et ti znas kakav bi bioL-Train je napisao/la:Pedro je dobar samo za Barcin sistem igre,da ode u Englesku bio bi da izvinete kar.ina.
Zaboli me neka stvar kakav bi on bio u drugom klub.
Visca el Barça ! Mes que un club !
bravo.To je pravo razmisljanje.
Ali nikog sad nezanima kakv bi pedro bio u manchesteru iili city.Vjeruj mi.L-Train je napisao/la:bravo.To je pravo razmisljanje.
Visca el Barça ! Mes que un club !
pa ima li igraca iz barce za kojeg ne smatrate tako... ispade svi su losi individualnoL-Train je napisao/la:Pedro je dobar samo za Barcin sistem igre,da ode u Englesku bio bi da izvinete kar.ina.
ser del barça es el millor que hi ha !
@DesimaL-zanima mene
@Scof1eld-to misljenje imam samo za Pedra i malog Bojana.Eh sad kada je otisao Bojan zivo me zanima kako ce se snaci u Romi
@Scof1eld-to misljenje imam samo za Pedra i malog Bojana.Eh sad kada je otisao Bojan zivo me zanima kako ce se snaci u Romi
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 05 jul 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.