dugovi se polako vracaju, vodu upolili

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tomeChWilla je napisao/la:a šta, i šta negativno, znači etažiran?struja je napisao/la: polako se otkrivaju,taj protura priču kako je stadion etažiran
bar su zemljišnoknjižni i katastarski podaci potpuno javni i svako ih može pogledati bez ikakve punomoći i legitimacije.
šta znači etažiran, i šta je tu loše?struja je napisao/la: gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tome
Ma meni je najljepša vijest bila da ne radim nedjelju i da ga ne fulamkatakomba2 je napisao/la:Jedna lijepa vijest, u nedelju su javili sunce, do 24 stepena. Znaci idealni uslovi
Svakako,sjecam se da sam kao djete s njim i sa Gredicem trenirao u FIS-u i da mi je,par dana pred revans na ST.James Park-u, Hare pricao ocu da prije svake tekme rokne neke jake inekcije da uopste moze sutradan na noge ustati.Gredi se nije islo u Englesku jer je popljuvao SireraChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad...
Jest, bio je vrhunski igrac kako sam cuo mnogo je raspravljano o sportskom segmentu u klubu ovih zadnjih par dana tako da...ChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad...
do mene je ,džole izvini,vruća glava pa se svašta napišeChWilla je napisao/la:šta znači etažiran, i šta je tu loše?struja je napisao/la: gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tome
eto svojim riječima...
Tako da...sta?pile87 je napisao/la:Jest, bio je vrhunski igrac kako sam cuo mnogo je raspravljano o sportskom segmentu u klubu ovih zadnjih par dana tako da...ChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad...
U kupu ga gurnu amar napriejd i potopi pitareChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad...