FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Arhitekt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arhitekt » 29 sep 2015, 19:33

slika

dugovi se polako vracaju, vodu upolili :D

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 29 sep 2015, 19:38

Šuknu nam ga savez pošteno.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2015, 19:40

pa u pravu su.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 sep 2015, 19:44

Uhljupi iz Saveza svako kolo i svakim izvještajem tonu sve dublje i dublje.

Sudija je pogriješio, da me neko ne razumije pogrešno.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2015, 19:52

a mi smo tom greškom dalje u kupu. a možda bi ispali od krupe na vrbasu.

da me neko ne razumije pogrešno.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 29 sep 2015, 19:57

ChWilla je napisao/la:
struja je napisao/la: polako se otkrivaju,taj protura priču kako je stadion etažiran
a šta, i šta negativno, znači etažiran?

bar su zemljišnoknjižni i katastarski podaci potpuno javni i svako ih može pogledati bez ikakve punomoći i legitimacije.
gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tome

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 sep 2015, 19:59

Poenta je to da je bilo još desetak grešaka koje su direktno određivale rezultat, da su sudije ponavljale greške, da je suđenje jako loše od početka sezone, a do tek danas je "pala prva glava". U nekoj situaciji koja je njima pogodnija nego prije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2015, 20:01

struja je napisao/la: gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tome
šta znači etažiran, i šta je tu loše?

eto svojim riječima... :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2015, 20:12

Mislim da se vise bar do kraja polusezone ne treba vraćati ni na upravu ni na druge gluposti koje se pisu poput teorija zavjer i slicno. Ocekujem u narednih sedmicama izjavu od gredica kako su ga otjerali ovi ili oni kako su oni lopovi njega zeznuli njega koji je htio da radi itd itd....naravno po njemu se to polvaci dugo, ali et tek se sad sjetio da ode :roll: Sad ce se prebacivat krivica sa ovog na onog, a da samo dobri u rezutlatima nista ne bi bilo...nego karna rezultati pa nadji sto i jedno opravdanje :crazy:

Edis zasluzuje svaku podrsku i mislim da je pravi covjek u ovoj stiuaciji da vrati uzdrmano samopuzdanje igraca :thumbup: :thumbup: SABLJA samo naprijed i da uzmemo te pitare vise :D
=\_1921_/=

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 sep 2015, 20:13

Sretno Mulalicu,po meni jedinom pravom kapitenu poslije rata.Nije se nikada stedio i znamo svi kako je nadimak zasluzio i zasto ga volimo!Nadam se da ce igraci do derbija se trznuti i da konacno necemo kao pickice ici na X vec da cemo napasti pa sta nam bog dragi da.Derbi je derbi jbga i moj prvi na sjeveru nakon onoga kada je Zera dao gol za pobjedu.Sretno Željo.Obraduj nas!

I da umalo zaboravih,hvala Gredicu na ulozenom trudu i istrajnosti!Harise odlazi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

katakomba2
Kontakt:

Post Postao/la katakomba2 » 29 sep 2015, 20:14

Jedna lijepa vijest, u nedelju su javili sunce, do 24 stepena. Znaci idealni uslovi
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2015, 20:16

i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad... :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 29 sep 2015, 20:18

katakomba2 je napisao/la:Jedna lijepa vijest, u nedelju su javili sunce, do 24 stepena. Znaci idealni uslovi
Ma meni je najljepša vijest bila da ne radim nedjelju i da ga ne fulam :D

Inače burno burno al et na hajr i na dobro, i da hare nije gallinari kako mnogi misle nije mu taj opis posla iako je sportski direktor da on sastavlja ekipu, da je moglo bolje moglo je itekako al da je on sad najveći krivac bgm nije druge redovne poslove on obavlja oko ekipe ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 sep 2015, 20:21

ChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad... :mrgreen:
Svakako,sjecam se da sam kao djete s njim i sa Gredicem trenirao u FIS-u i da mi je,par dana pred revans na ST.James Park-u, Hare pricao ocu da prije svake tekme rokne neke jake inekcije da uopste moze sutradan na noge ustati.Gredi se nije islo u Englesku jer je popljuvao Sirera :mrgreen:

inace sam ove promjene dozivio kao nuzno zlo.Željo je takav.Naopak.Zato ga volim(o).
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 sep 2015, 20:22

ChWilla je napisao/la:i haris je na terenu bio pravi kapiten. išao i u napad i davao golove kad je trebalo. na stranu kakav je sad... :mrgreen:
Jest, bio je vrhunski igrac kako sam cuo mnogo je raspravljano o sportskom segmentu u klubu ovih zadnjih par dana tako da...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 29 sep 2015, 20:26

ChWilla je napisao/la:
struja je napisao/la: gledao sam el,katastar i vidio sve al se ovakom pričom raja dovodi u zabludu,neki dan sam na poslu raspravljao sa kolegama o tome
šta znači etažiran, i šta je tu loše?

eto svojim riječima... :mrgreen:
do mene je ,džole izvini,vruća glava pa se svašta napiše
Zadnja izmjena: struja, dana/u 29 sep 2015, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 sep 2015, 20:28

pile87 je napisao/la:
Jest, bio je vrhunski igrac kako sam cuo mnogo je raspravljano o sportskom segmentu u klubu ovih zadnjih par dana tako da...
Tako da...sta?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 sep 2015, 20:29

tačno je da se dovodi raja (koja ne zna terminologiju) u zabludu. k'o biva etažiran znači da nije naše i da je neko raskrčmio. plaše se ljudi terminima kojima ne znaju značenje.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 sep 2015, 20:34

U kupu ga gurnu amar napriejd i potopi pitare :D
=\_1921_/=

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 29 sep 2015, 20:34

Zna li ko šta je sa Cvikom? I on je iznenada otišao prije par godina, dok je Amar još bio. Jednom smo slucajno sjedili u jednom društvu,
izgledao mi je kao čovjek koji zna šta hoće, onako na prvu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 25 gostiju.