O čemu ti majke ti mirvic ovo ono sto ti nisi ulozio svoje novce da kupis upravljačka prava on daje pare i pita se
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: kraljlavova, dana/u 06 avg 2025, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
- luckystrike
- Kontakt:
Daleko od idealiziranja Zorana Zekića, imao je svojih fula naročito u "malim" utakmicama, ali je ovaj potez Klubu potpuno nepotreban.luckystrike je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:20Predstava za javnost i prebacivanje pritiska na igrač(ic)e.
Ovo je ništa drugo do šiljenja k ali na pogrešnom. Vraćanje nekoliko koraka unazad i najvjerovatnije otpis trenutne sezone bez trofeja.
Šefu sretno i hvala na osvojenom Kupu i par maestralnih partija koje su nagovještavale bolje dane. Nama neka je dragi Bog na pomoći.
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Znaci trener da neopozivu ostavku i istog dana se sasvim slucajno pojavi vijest o Ljajicu da se skrene paznja.
Mirvic je fakat genije za ove stvari. Lopatom papke uzimaj Mirvicu, svaka cast realno.
Mirvic je fakat genije za ove stvari. Lopatom papke uzimaj Mirvicu, svaka cast realno.
Likovi stavljaju u istu rečenicu Ljajica i Penarandu. Prvi ima preko 200 nastupa u Seria A. I to ne za tamo neke Lecce, Pisu, Como vec za velikane italijanskog fudbala Inter, Roma, Torino, Fiorentina.
Dok ovaj drugi ima oko 40 nastupa u La Ligi i to za Granadu i Las Palmas koji su ruku na srce kvaliteto uvijek tu negdje izmedju 2 i 1 lige.
Dok ovaj drugi ima oko 40 nastupa u La Ligi i to za Granadu i Las Palmas koji su ruku na srce kvaliteto uvijek tu negdje izmedju 2 i 1 lige.
-
- Kontakt:
Sta ga toliko zalite, dao otkaz i sretno! Ako misli da ce naci bolje nego kod nas svaka mu cast
-
- Kontakt:
Nece se vratiti, nije ga niko ni kontaktirao, bar ne za sada. Na kraju krajeva jos uvijek su u klubu odredjeni ljudi koji su i u prvom mandatu bili protiv njega.
vec vidjeno od strane Homera na primjeru losih rezultata ide odmah nekoliko objava o stadionu da se skrene paznja kao i u ovom slucajuHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:05Znaci trener da neopozivu ostavku i istog dana se sasvim slucajno pojavi vijest o Ljajicu da se skrene paznja.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jel to nemam pravo, da iznesem ono sto svako normalan vidi? Da je Mirvic jedna velika ubleha.kraljlavova je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:04O čemu ti majke ti mirvic ovo ono sto ti nisi ulozio svoje novce da kupis upravljačka prava on daje pare i pita se
Jedini pravi investitor je bio Nam. Dok su Mirvic i Tan Bože sacuvaj. U ovoj kukuruz ligi nisu u stanju dominirati vec godinama evo. Dok je Nam Bgm opasno bio krenuo i samo preko noci covjek se povuce i ode.
-
- Kontakt:
Jesi ti gledao neku utakmicu Pazara u skorije vrijeme ?samoFKS je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:01Je_bo vas Ljajic. Doci ce ovdje ko Prevaranda, dernecit i opijat se, povuci i druge igrace, trener ce ga pokusat disciplinovat, Mirvic nece dat, novi trener ce otic, jos gori ce doc, i hajmo Jovo nanovo. Da je Ronaldinho himself, igrace kurcevog karaktera NE ZELIM u klubu.
Druze Adem Ljajić je u pitanju, nije Anid Travančić grob te yebo
Koja je statistika Zekica zajedno sa evropom i kup utakmicama zna li neko ?
Citam komentare po portalima nasih dobrih komsija za njih je glavni krivac Mirvic, i garantuju njegovim tjeranjem ili odlaskom,da ce nam sve krenuti na bolje.kraljlavova je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:04O čemu ti majke ti mirvic ovo ono sto ti nisi ulozio svoje novce da kupis upravljačka prava on daje pare i pita se
Ali svi ko jedan.
Mozda Zekic nije htio Ljaljica ?
-
- Kontakt:
Ali skinut mu kapu kako manipulise ruljom kao sa malom djecom i to ovim najjeftinijim fazonima iz osnovne skolebenko21 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:09vec vidjeno od strane Homera na primjeru losih rezultata ide odmah nekoliko objava o stadionu da se skrene paznja kao i u ovom slucajuHordas1990 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:05Znaci trener da neopozivu ostavku i istog dana se sasvim slucajno pojavi vijest o Ljajicu da se skrene paznja.

Pusti vijest da Ljajica kupujes, pusti botove da blate Zekica i zaboravice se sve. Ide nova runda euforije dok se ne rastjera opet pola ekipe, dio rasproda, otpusti iduci trener ko god on bio itd. standardno nase
A mi cemo slavit trece cetvrto mjesto i govorit da bi uzeli duplu samo da nije sudija, a i taj spin je njegovo djelo jer se satro bori protiv saveza a nikad kurcem nije mrdnuo da poboljsa sudjenje niti smije!!
Haj da prodje jednom nego otkako je preuzeo klub frajer ovo radi barem dva puta godisnje i svaki put upali. Neka nas i kara kad moze

-
- Kontakt:
joj kad dodje neki tipa vasoski
Umjesto uobičajenog treninga, Zekić je okupio ekipu i održao oproštajni govor. Poručio je da “više ne može” te da je odlučio napustiti klupu zbog okolnosti koje su, kako je naveo, postale neizdržive. Zahvalio se igračima na dosadašnjoj saradnji, a prisutni su navodno ostali u šoku i nevjerici.
Sarajevo ljubavi moja.
Dovedel mi nekog bogalja tipa Nalic ili Selimbegovic taj mene prvog Kosevo nece vidjetiajdohordas je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:08Nece se vratiti, nije ga niko ni kontaktirao, bar ne za sada. Na kraju krajeva jos uvijek su u klubu odredjeni ljudi koji su i u prvom mandatu bili protiv njega.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
ima istine, klub je nezdrav unutra od raznih lezbejki, ajli i sl ali vala kako mu igraci ne mogu trcati vise od 60 minutasonpenn je napisao/la: ↑06 avg 2025, 14:18Umjesto uobičajenog treninga, Zekić je okupio ekipu i održao oproštajni govor. Poručio je da “više ne može” te da je odlučio napustiti klupu zbog okolnosti koje su, kako je naveo, postale neizdržive. Zahvalio se igračima na dosadašnjoj saradnji, a prisutni su navodno ostali u šoku i nevjerici.
Mislim da je Ljajić samo populistička reakcija nakon ostavke Zekića a ne razlog ostavke. Ja bih prije gledao u smjeru Gulijeve minutaže, a i to se dalo riješit'. Ako Presidente kaže da Guli mora početi utakmicu ti ga zamijeniš na poluvremenu, ne može ti to niko zabraniti. Ako se nekome ne sviđa dobiješ otkaz, još bolje, moraju te isplatiti, ovako na svoju štetu raskidaš ugovor. Da je Zekić htio da krene u otvoren rat s Mirvićem mogao je i imao je načina al' je vjerovatno procijenio da nije vrijedno živaca.
Ovim Mirvićevim botovima je još samo ostalo ovo "što ti nisi uložio pare u klub" hahahahahahha Mirviću yebem ti sve žensko u porodici nije bitan uzrast 
Nekako mi Dudić djeluje kao najbolje rješenje. Poznaje ligu, napredovao je kao trener dosta.. jos ako dovedu Ljajica i nekoga umjesto Mamasa, ako je ovaj povrijeđen mislim da će biti to to. Eventualno dolazak Topica i Kovacika su samo bonusi..