FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

Hordas1990
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hordas1990 » 06 avg 2025, 11:28

Hajdeee je napisao/la:
06 avg 2025, 00:35
Hordas1990 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:34
Idu sad spinovi botova. Samo citajte. Kroz 2-3 dana od Zekica ce napraviti najvece smece, nakazu, zlikovca, taldziju itd. itd. itd. Prisjeo vam svaki fening koji dobijete za ovo sto radite!!!
Sigurno.
3, 2, 1....pocni.
Ipak sam pogrijesio sa procjenom. Kakva 2-3 dana nije im trebalo ni 24 sata da krenu. Idu sad jos veci napadi i lazi.

Samo da znate botine ima nas koji smo svjesni da Sarajevo dugo dugo godina nije imalo casnijeg i postenijeg covjeka na klupi koji se sa vise postovanja odnosio prema klubu!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 avg 2025, 11:28

Adem Ljaljić je vrhunski, top igrac koji hladno moze igrati u velikom broju klubova u ligi petice. Njegovim dovođenjem bi podigli ljestvicu vise u ovoj ligi, kapitalac u svakom smislu te rijeci.
Vidjet cemo koji trener ce doci, to ce ujedno pokazati u kom pravcu klub ide, idealno bi bilo Safet Susic da igrace malo spusti na zemlju, samo ne znam je li to realno. Onda ostaju kao opcije vjerovatno Hadžibegić, Dudic ili Musemić..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 06 avg 2025, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 06 avg 2025, 11:29

Adam Ljajić :bow:

Povedi nas ti Ademe, kao igrač-trener. Ispod drugog mjesta sigurno ne bi pali.

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 06 avg 2025, 11:33

Dobio je podršku uprave na sastanku i uklonjeni su ili upozoreni neki igrači prema njegovim željama, tkd. ta priča da mu se uprava miješala u posao pada u vodu. Dobio je odriješene ruke, dovedeni su igrači prema njegovom profilu i neke njegove lične želje (Butić). Zeka je takav karakter da sekunde to ne bi trpio, ali se ovdje priča kako mu se uprava miješa već dugo u posao, što baš i ne bih rekao s obzirom koliko je hvalio Mirvića u intervjuima i podcastima.

Tačan razlog teško da ćemo saznati. Da li je jednostavno zasićenje, pucanje pod pritiskom ili možda neki klanovi među igračima, ko zna...

Zeka hvala ti na svemu i da znaš da si otišao kao jedan od najboljih posljeratnih trenera FK Sarajeva ❤️

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 06 avg 2025, 11:33

Hajmo realno.
Zekić veliki čovjek i veliki trener.
Po meni je najbolje bilo da je otišao nakon kupa, kad su ga njegovi navijači optužili za namještanje.
Ovako je svoj obraz dovodio u pitanje i progutao mahalske, nastavio raditi.
Da li postoji trener na svijetu koji bi primio 8 golova u 4 dana na našoj klupi i da preživi?
NIKAD NIKO.
Zašto je sad dao ostavku iako ima popriličnu podršku, to zna on i ovi hahari iz kluba.

Izbor sljedećeg trenera će pokazati dosta šta i kako, ovi što pominju Hadžibegića, Sušića i Musemića obavezno da promijene terapiju, jer normalan čovjek ne može to poželjeti svom klubu.
MNON

misstianopenaldo
Kontakt:

Post Postao/la misstianopenaldo » 06 avg 2025, 11:36

bosnas_ je napisao/la:
06 avg 2025, 11:28
Adem Ljaljić je vrhunski, top igrac koji hladno moze igrati u velikom broju klubova u ligi petice. Njegovim dovođenjem bi podigli ljestvicu vise u ovoj ligi, kapitalac u svakom smislu te rijeci.
Vidjet cemo koji trener ce doci, to ce ujedno pokazati u kom pravcu klub ide, idealno bi bilo Safet Susic da igrace malo spusti na zemlju, samo ne znam je li to realno. Onda ostaju kao opcije vjerovatno Hadžibegić, Dudic ili Musemić..
A na osnovu cega mislis da je Susic ili Hadzibegic dobar izbor.
Molim te obrazlozi. A mozes i za ove ostale.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 06 avg 2025, 11:38

Kaze jedan premijerligaski trener: "ode najjaca snaga fk sarajeva" "u svim klubovima iz vrha je s radoscu prihvacena ova vijest o odlasku Zekića".

Da se ovo sve smiri, ide se naci jedno zvucno ime za klupe ;)

Hvala Zoranu sto je bio gospodin/mangup na klupi naseg kluba, bez bilo kakvih ispada u svakom smislu...jednostavno prirastao je srcu vecini iskrenih navijaca koji dolaze na utakmice..licno nikad nisam zalio za nekim trenerom kao sad za Zoranom..nadam se da ces biti tu ponovo nekad u boljim vremenima .
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 06 avg 2025, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 06 avg 2025, 11:38

Bas glup scenario, da su se dovela jos 3 igraca za rotaciju ova ekipa je bila sposobna da uzme titulu.
Ovo je bas poljuljalo atmosferu i hemiju u ekipi.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 avg 2025, 11:39

Nije tacno da je zbog Laljica otisao, nema veze sa tim.

I ja sam za Zekica volio bih da je dugo ostao ali nazalost ponudio je ostavku i ne zeli vise biti trener. Jednostavno ljudi pomirite se sa cinjenicom da se mijenjaju treneri ko na traci nazalost, realnost nase lige. Nema ovdje nekog sistema uopste. Zekicu sretno i hvala za trofej.

Adem bi bio veliko pojacanje.

Sarajevo ce biti sve drugo ce proci
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 06 avg 2025, 11:40

mma_hz je napisao/la:
06 avg 2025, 11:23
Shategabri je napisao/la:
06 avg 2025, 10:59
mma_hz je napisao/la:
06 avg 2025, 10:53
Al ako nam i Zekic ne izadje javno i kaze u cemu je problem i sta se desilo onda ce i on ispasti ****.
Čisto sumnjam. On je tu knjigu zatvorio.
I razumijem, šta ima od toga da istresa prljavi veš?
To što mahalu zanima šta se dešava u klubu, to je druga stvar.
A to ne trebamo znati sta se desava u klubu kume jel?
Ne ovako. Zekić više nije uposlenik kluba i vjerujem da će i on tu podvući crtu.

A ako uzmeš ono srranje sa HZ proljetos, onda neke stvari i nisu za javnost.
Koševo Zapad

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 06 avg 2025, 11:41

Zeka je gospodin i to je pokazao. Da je trebao napraviti više u Sarajevu – jeste. Ali sada, da plačemo za njim, nema potrebe. Vrijeme će pokazati prave razloge. Po mom mišljenju, jednostavno ne želi više trošiti sebe u ovoj ligi amatera. Hvala za sve i sretno u nastavku!
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 06 avg 2025, 11:41

Jedno JE sigurno...Nama nikad nije dosadno 😃 moj San je da se Pape vrati, osvoji duplu krunu I potvrdi da je najveci s ovih prostora. On je napravio temelj za ono sto je PSG postao kasnije...Ako ne moze Pape moze Dudic, imala je njegova igra smisla I da je imao Malo vise igraca u rosteru pitanje je kako bi se to zavrsilo..
Eh da edit....hvala Zoranu, osvojio kup, nije se telio da da otkaz, nije ogulio klub ..gospodin. treneri se mijenjaju I u Realu, Bayernu Tako da ...idemo dalje
Zadnja izmjena: HZSydney, dana/u 06 avg 2025, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Haksss
Kontakt:

Post Postao/la Haksss » 06 avg 2025, 11:42

Ma nek ganjaju Ralph Hasenhüttl,Paolo Vanoli,Marino Pušić,Jess Thorup,Bruno Labbadia mogu ako imaju cilj da naprave nesto Tan i Mirvić

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 06 avg 2025, 11:44

HZSydney je napisao/la:
06 avg 2025, 11:41
Jedno JE sigurno...Nama nikad nije dosadno 😃 moj San je da se Pape vrati, osvoji duplu krunu I potvrdi da je najveci s ovih prostora. On je napravio temelj za ono sto je PSG postao kasnije...Ako ne moze Pape moze Dudic, imala je njegova igra smisla I da je imao Malo vise igraca u rosteru pitanje je kako bi se to zavrsilo..
Pa Pape nije trener, sve ostalo jeste!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 avg 2025, 11:45

Kakav pape, lik van fudbala ima 10 godina

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 06 avg 2025, 11:45

bosnas_ je napisao/la:
06 avg 2025, 11:28
2025 je, dozovi se. Kakav crni Ljajic i petica? Hadzibegic, Musemic, Susic? Super opcije za 2015. godinu.

Provjeri kalendar, pogubio si se.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 06 avg 2025, 11:48

hurem je napisao/la:
06 avg 2025, 11:18
Kako se sve promijeni u 5 dana u i oko kluba!
Šteta zbog ovakvog epiloga. Zekic za mene nije ispao gospodin kako neki pišu, nego je trebao nastaviti i raditi po svom, pa kud puklo da puklo. Vidim spominje se Guli, igraš slabo, ma ima da mi letiš napolje odmah u 55.minuti.
Slobodnjak idealan za Kupresaka ćeš ostaviti njemu i bla bla.

Ja sam recimo siguran da Zekic NE ŽELI jednog Adema Ljajica u timu i da je i to jedan od razloga ovakve odluke.

Nadati se da ce na kraju ovo izdobriti.
Kako ce raditi po svom kad mu gazda diktira sta da radi dovode se igraci koji nisu po njegovom ukusu,zasto je doveden mamas i pejovic nikakve svrhe od njih. :crazy:

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 06 avg 2025, 11:49

propoklopac je napisao/la:
06 avg 2025, 11:44
HZSydney je napisao/la:
06 avg 2025, 11:41
Pa Pape nije trener, sve ostalo jeste!
Ja sam tu subjektivan...Pape je idol mog djerinjstva, posteri na zidovima, zastavice FKS sa njegovom slikom...dokazao je da moze, sad koliko GA je njegova neambicioznost I komfor zivota u Parizu kostao bolje trenerske karijere dalo bi se diskutovat..
Imamo lijepu ekipu za vodit tako da ne sumnjam da ce biti opcija. Samo nemoj Gatussa 😃 bar Ambrosini
.. jer Stari je volio Sarajevo...

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 06 avg 2025, 11:50

diplomatija je napisao/la:
06 avg 2025, 11:48
Zekic je otisao zbog jos jedne nastimane utakmice protiv Radnika, ako vas bas zanima, cao
:facepalm:

samoFKS
Kontakt:

Post Postao/la samoFKS » 06 avg 2025, 11:50

diplomatija je napisao/la:
06 avg 2025, 11:48
Zekic je otisao zbog jos jedne nastimane utakmice protiv Radnika, ako vas bas zanima, cao
Jest jest, nastimano sve, i precka u zadnjoj sekundi u bobu pogodjena

haj mrs i ne vracaj se

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Evander i 23 gosta.