FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Ali ali aliiiii.... Mirvah daje svoje pare i igrali bi kanton sa Vratnikom da nema njega.napoleon72 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:04Ma da dovede Pellegrinija isti je qrac, cilj je razvoj igraca i profit gazde a ne trofeji. Opet ce mu neko krojit spisak i gurat pojedince koji su ocito veci od kluba.
Treba samo šutit i kimat glavom, "trust the proces", pa jel...

- napoleon72
- Kontakt:
Svaka slicnost sa nasim klubom je slucajna.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E moj Krle i Sarajevo na sta smo spali...
Sreća pa smo jaki iznutra i ovo nas neće poremetiti.

Cirkus od kluba. Veliki je sigurno razlog, jer je Zeka ljudina i ima dostojanstvo svoje za razliku od nekih beskicmenjaka. Vjerujem da su se klosari umijesali, ne bi davao onakve izjave poslije Craiove sa onoliko optimizma za ligu da je planirao ostavku. Svakome ko je u ovome ucestvovao, zelim istom mjerim u zivotu da im se vrati.
-
- Kontakt:
Ovo je da ti se zgadi sveJames1987 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 11:06Nezvanično saznajemo kako će Ljajićev ugovor u Sarajevu porušiti sve rekorde u domaćem fudbalu. Navodno bi Ljajić trebao u Sarajevu zarađivati između 400 i 500 hiljada eura za sezonu.
Sve je ovo otislo u pm krle nikad jaca atmosfera, zeka ode, a ti dovodis u tom trenutnu Adema za neke rekorde...

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Eto sa njim smo Real.
Brez Mirvica smo bili u 2 ligi jelde?
-
- Kontakt:
Ma ja eto mi ga tjerali da nam prica po podcastima da mi malo,veoma malo cijenimo Mirvica,boli nas k za bilo koga osim za Sarajevo tako da nije imao potrebu da nam otvara oci. Sretno dalje Zekicu,podrzavao sam ga maksimalno ali ovako je ispalo jadno.
Dupla kruna sa ovim stručnjakom i Ljajićem zagarantovana.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
E cuj 500 hiljada eura ljaljicu, i vi nasjedate na svakakve gluposti
Obrisi ovo brate muka mi dodje kad ovo vidim.
Znas sta meni smeta to sto dosta navijaca misli da je nakon Mirvica kraj totalni da sutra ode iz kluba. Toliko mu slijepo vjeruju da bi rođenom babi rekli da nije kriv Mirvic nego on.
Sutra da Hase ustane iz mezara i bude nas trener, Hase kojeg nisu zanimale pare nego je klub volio srcem i da podnese ostavku neki bi rekli nije kriv Mirvic kriv je Hase.
Neki ljudi imaju obraz i ne mozes ih kupiti parama.
Ovo sto radi Mirvic i kako vodi klub zadnjih 5god je odlicno da se mi zovemo Posusje.
Da je ovo liga bivse ex Yu pa ja bih rekao jbg ne moze bolje od ovog imas Veliku cetvorku, imas jos par dobrih klubova al u ovoj kukuruz ligi da nisi konkurentan 5god za titulu krivac je ponajveci Mirvic.
Prodas Celika a prije toga nisi pripremio U21 igraca novog kojeg ces da uvedes u prvi tim. Imas par nekih momcica al ni jedan od njih nije bio spreman za prvi tim.
Prosas Mujakica a prije toga nisi razmisljao o novom stoperu da to mora biti top kvalitet. I tako imamo milion primjera. Osvojis titulu i protiv Bresta ti igra haman ista ekipa koja je osvojila prvenstvo, zasto tad nisi doveo 5 top igraca i prosao bi Bresta. Jok moras se zahvaliti igracima koji su osvojili prvenstvo pa nek oni igraju. E to je nedostatak vizije, koju je imao Mamic u Dinamu ili ovaj Terzic u Zvezdi samo su oni 100x veci level od nas i veca pamet.
Kako se sve promijeni u 5 dana u i oko kluba!
Šteta zbog ovakvog epiloga. Zekic za mene nije ispao gospodin kako neki pišu, nego je trebao nastaviti i raditi po svom, pa kud puklo da puklo. Vidim spominje se Guli, igraš slabo, ma ima da mi letiš napolje odmah u 55.minuti.
Slobodnjak idealan za Kupresaka ćeš ostaviti njemu i bla bla.
Ja sam recimo siguran da Zekic NE ŽELI jednog Adema Ljajica u timu i da je i to jedan od razloga ovakve odluke.
Nadati se da ce na kraju ovo izdobriti.
Šteta zbog ovakvog epiloga. Zekic za mene nije ispao gospodin kako neki pišu, nego je trebao nastaviti i raditi po svom, pa kud puklo da puklo. Vidim spominje se Guli, igraš slabo, ma ima da mi letiš napolje odmah u 55.minuti.
Slobodnjak idealan za Kupresaka ćeš ostaviti njemu i bla bla.
Ja sam recimo siguran da Zekic NE ŽELI jednog Adema Ljajica u timu i da je i to jedan od razloga ovakve odluke.
Nadati se da ce na kraju ovo izdobriti.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 avg 2025, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Taman da dovede GVARDIOLU u doba kad je vodio barselonu, nesmije istjerat vise od dvoicu igraca i ti iz drugog esalona npr kapetanovica julardziju turkesa unusica, od njih moze 2 icu sutnut na zimu i 2 na ljeto..
Ko god dodje glavna formacija mora bit 3-5-2, minimum isti broj minuta za mlade (ispod 21) ko u zekica
I to u ugovor stavit (raskid ugovora na stetu trenera 0 km opremnine ) ako ove anekse bude ****
Ko god dodje glavna formacija mora bit 3-5-2, minimum isti broj minuta za mlade (ispod 21) ko u zekica
I to u ugovor stavit (raskid ugovora na stetu trenera 0 km opremnine ) ako ove anekse bude ****
Mosarajvosa83 i pendulum je li i ovaj potez kluba za hvaljenja? Imate li sta sada reci za odbranu kluba ili smo svi i dalje strumfovi, izdajnici itd... Bas me zanima vase misljenje.
Šta pričaš čovječe?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Hocel nas ovo Irfan Cengic bez diplome vodit, gledaj sta je na nasem portalu ljudi koji ciste wc solje po vagonima, jedan od dokaza kako smo sami sebe upucali u oko
A to ne trebamo znati sta se desava u klubu kume jel?Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:59Čisto sumnjam. On je tu knjigu zatvorio.
I razumijem, šta ima od toga da istresa prljavi veš?
To što mahalu zanima šta se dešava u klubu, to je druga stvar.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Odyebi Mirvicu
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, nedimmmm1337 i 51 gost.