FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li se to jedna struja već uspjeva nametnuti i sprovesti ono što baš njoj odgovara , bez obzira šta se može desiti ( negativno ) sa Klubom i šta misle navijači ?
Ne znam, nisam pametan, vidjecemo kaksv ce razvoj dituacije biti, ono sto me interesuje jeste koliko je mulalic "cist", zajedno sa igracima, u svim ovim desavanjima s obzirom da je "prezivio" i odu i capljica...
Ako nista forsirat ce ovu djecu. Probat izboriti evropu, a iducu sezonu krenuti pametnije.delinjo je napisao/la:sad smo **** jeza ako krene nizbrdo u sustini ne volim ove opcije gdje se uce trenerskom poslu na nama a nemaju ni licencu jos al eto...ako bude trener kao igrac mozda izadje na dobro al sa ovim igracima i Murinjo bi bio smijesan ..Pokusajte je napisao/la:Plavi su u ovoj sezoni smijenili već dva trenera, a Mulalić će po svemu sudeći biti dugoročno rješenje, odnosno bez obzira na rezultate imat će podršku od strane čelnika kluba. "Ne bih se mnogo vraćao u prošlost, ali želim naglasiti da je Mulalić trener koji je naše dugoročno rješenje. Ima veliku podršku od Upravnog odbora i s njim će biti potpisan ugovor do kraja naredne sezone. Bez obzira na rezultate, imat će našu podršku. Edis je vojnik kluba i naša budućnost, a nadamo se da će uspjeti iz igračkog kadra izvući maksimum", zaključio je Bajramović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/edis-mul ... car/172510
Edis Mulalic jedan je od nas!
- hakkaDunne
- Kontakt:
Želim reći jedno. Sjetite se jednog čovjeka i jedne situacije. Samo ću reći Roberto Di Matteo. Uporedite. Uporedite, hvala lijepo.
EDISE POVEDI NAS!
EDISE POVEDI NAS!
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
mene samo strah toga sto ne znam koliko je on cist u ovoj situaciji,on je vojnik naseg kluba i to sve postujem,volim ga ko brata samo eto bio je previse blizak sa igracima,ako je bojkot da li je upoznat sa tim,da li je to opravdao ili pokrenuo ili nema veze sa tim,nikad necemo saznati a toga me strah ..Pokusajte je napisao/la:Ako nista forsirat ce ovu djecu. Probat izboriti evropu, a iducu sezonu krenuti pametnije.delinjo je napisao/la:sad smo **** jeza ako krene nizbrdo u sustini ne volim ove opcije gdje se uce trenerskom poslu na nama a nemaju ni licencu jos al eto...ako bude trener kao igrac mozda izadje na dobro al sa ovim igracima i Murinjo bi bio smijesan ..Pokusajte je napisao/la:Plavi su u ovoj sezoni smijenili već dva trenera, a Mulalić će po svemu sudeći biti dugoročno rješenje, odnosno bez obzira na rezultate imat će podršku od strane čelnika kluba. "Ne bih se mnogo vraćao u prošlost, ali želim naglasiti da je Mulalić trener koji je naše dugoročno rješenje. Ima veliku podršku od Upravnog odbora i s njim će biti potpisan ugovor do kraja naredne sezone. Bez obzira na rezultate, imat će našu podršku. Edis je vojnik kluba i naša budućnost, a nadamo se da će uspjeti iz igračkog kadra izvući maksimum", zaključio je Bajramović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/edis-mul ... car/172510
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ma ko ce to znati sad. Niti cu zaliti za Vladom, cak mi je u jednu ruku drago. Zasto bacati tolike pare za ispod prosjecnog trenera. Jest napravljen cirkus ali to ce biti zaboravljeno za 15 dana, pogotovo ako uzmemo kitice.
Joco ga zabija, da gori jug.
Joco ga zabija, da gori jug.
Edis Mulalic jedan je od nas!
Bezveze pokušavaš ispasti pametan! Ne odnosi se to na "JUG" konkretno, već u globalu na javnost, smpatizere i ostale koji sjede u skupštini. Skupština je ta koja ih sve može smjeniti, a ona je u decembru. Ako ne bude rezultata i ako oni ne budu zadovoljni onda je neće niko preživiti od sadašnjih rukovodioca. Uostalom, smjenit će ga oni sami kada zagusti, kao i ove prije njega. Ova izjava je samo predstava za javnost. A ti idi prati seriu A, zbog koje si se i registrovao.Gefufna je napisao/la:A vi navijaci se pitate ovih dana, to je cudo jedno
puna podrska Edisu Mulaliću i želim mu mnogo sreće jer trebat će mu. Kad ćemo svi kao jedan sati uz Želju ako nećemo sada. Zbijmo redove, pružimo podršku da izvućemo do pauze što više bodova, a onda ide i skupština i dešavanja unutar kluba. Do tada braćo narednih 8 utakmica svi dajmo svoj maksimum da izvučemo što više...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Napokon jedna dobra vijest. Bolje rješenje u ovom trenutku nisu mogli pronaći.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa kako ce biti cist kad se svi oko njega mijenjaju a on ostaje. Tako je godina prezivljao Uscuplic u Sarajevu pa se zejabao sto je ikada sjeo na mjesto glavnog sefa struke.
Generalno, ovdje na forumu mnogo ima prijatelja Edisa koji ga podrzavaju. Meni je drag, i razumijem te jaranske veze sa mnogim, ali nije toliki kalibar za nesto vise. Jeste trenutacno vjerovatno, ali trenutak nije dugorocnost. Ako prezivi naredne dvije tekme, vidjet cemo protiv manjih klubova koliko je on zapravo dobar trener, ali otom, potom. Nek mu je sa srecom, a ja im vise otici necu dok god ne ISTRIJEBE OVO TESKO AMATERSTVO I NE POCNU RADITI KONKRETNE KORAKE PRI STVARAJU MODERNO-PROFESIONALNOG KLUBA.
Ono sto najvise boli od svega, da licimo na ono kako nam cijela drzava lici, a kao hocemo naprijed. Primjer, dode ti covjek iz sela i postane ministar a sutradan odmah cijelo selo radi u njegovoj administraciji.
To je nasa buducnost.
Samom klubu je nanesana velika steta prvenstveno uglednu kluka pa svemu ostalom. Klub je revan nekom provincijskom klubu, ali eto, kakva drzava i princip rada, takav klub i njegov princip.
Ako izgube od Sarajeva, onda je red da ocekujemo da Misimovic podnese ostavku zajedno sa Alihodicem kad je vec maskenbal na Grbavici..
Generalno, ovdje na forumu mnogo ima prijatelja Edisa koji ga podrzavaju. Meni je drag, i razumijem te jaranske veze sa mnogim, ali nije toliki kalibar za nesto vise. Jeste trenutacno vjerovatno, ali trenutak nije dugorocnost. Ako prezivi naredne dvije tekme, vidjet cemo protiv manjih klubova koliko je on zapravo dobar trener, ali otom, potom. Nek mu je sa srecom, a ja im vise otici necu dok god ne ISTRIJEBE OVO TESKO AMATERSTVO I NE POCNU RADITI KONKRETNE KORAKE PRI STVARAJU MODERNO-PROFESIONALNOG KLUBA.
Ono sto najvise boli od svega, da licimo na ono kako nam cijela drzava lici, a kao hocemo naprijed. Primjer, dode ti covjek iz sela i postane ministar a sutradan odmah cijelo selo radi u njegovoj administraciji.
To je nasa buducnost.
Samom klubu je nanesana velika steta prvenstveno uglednu kluka pa svemu ostalom. Klub je revan nekom provincijskom klubu, ali eto, kakva drzava i princip rada, takav klub i njegov princip.
Ako izgube od Sarajeva, onda je red da ocekujemo da Misimovic podnese ostavku zajedno sa Alihodicem kad je vec maskenbal na Grbavici..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 29 sep 2015, 02:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajmo mi počet' dolaziti na utakmice u malo većem broju, pa ćemo lahko za ostalo...
DRUG NEBI TI PUNCA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Scena kad zavrsavamo jesen u top 3, i onda na proljece vijest Mulalic nema licencu, taj i taj novi trener. 

Don't believe the hype.
Mnogima je to mozda u ovom trenutku nebitno ali skupstina kluba u decembru je jako bitna sa vise aspekata.Trenutni upravni odbor i predsjednistvo kluba su svoj mandatt stavili na raspolaganje skupstini kluba.Na skupstini ce sse birati novi saziv skupstine i novi predajednik kluba.Ono sto je jako bitno je to da ce to moci uraditi iskljucivo CLANOVI KLUBA sa svojim glasovima.Znaci sve je na navijacima i simatizerima.
-
- Kontakt:
Nakon prespavane noći, kad čovjek razmisli, Edis se ne čini lošim izborom. Barem trenutno. Bio je uz Odu, Oda ga je nečemu sigurno naučio, plus Edis ima, barem tako mislim, crtu motivatora, pošto je nekad bio i kapiten i igrač kluba i svašta nešto. Jednostavno iz njega isijava neka energija koja je vrlo bitna kada se nalazite kraj aut linije. Možda time uspije pritaškati taktičke nedostatke. Želim mu sreću. Mislim da će krenuti dobro.
Ovim djelom recenice si meni rekao puno toga, za koga si i za sta si...DzoleZeljo je napisao/la:Pa kako ce biti cist kad se svi oko njega mijenjaju a on ostaje. Tako je godina prezivljao Uscuplic u Sarajevu pa se zejabao sto je ikada sjeo na mjesto glavnog sefa struke.
To je nasa buducnost.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- storm_raider
- Kontakt:
Samo da ne potrose Sablju, a bojim se da riba smrdi od glave. Znam samo da se mi mozemo samo nadati, ali uhljupi se kao malo kad do sada vrte oko kluba. Manijaci moraju ozbiljno reagovati. Volim te Zeljo.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Greška uprave je bila što nije odmah postavila Mulalića iz straha da će se potrošiti u onoi krizi.
Ovo je generalno dobra vijest za klub i jedini potez koji nas realno može spasiti na derbiju.
Ovo je generalno dobra vijest za klub i jedini potez koji nas realno može spasiti na derbiju.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?
Trebalo bi da rezimiramo ove 'struje':
-Dake tu je Misimović koji je faktički trenutno prvi čovjek
-Tu je Žujo koji izgleda želi da se vrati
-Tu su dugovi koje su napravili ove prethodne Uprave
nastavi niz...
dakle ovi koji su protiv trenutne uprave su ili Žujini igrači ili nekog trećeg, a po mom skromnom mišljenju Žujo se više nikad ne smije vratiti (sjetimo se obećanja, a svi znamo šta nam je ostavio)
ako ostane Misimović, mora iznijeti SVE podatke, koliko, kada, ko je napravio dug i koliko se vratilo
ako dođe neko treći isti slučaj...
nastavi niz...
dakle ovi koji su protiv trenutne uprave su ili Žujini igrači ili nekog trećeg, a po mom skromnom mišljenju Žujo se više nikad ne smije vratiti (sjetimo se obećanja, a svi znamo šta nam je ostavio)
ako ostane Misimović, mora iznijeti SVE podatke, koliko, kada, ko je napravio dug i koliko se vratilo
-
- Kontakt:
sergejevic je napisao/la: Ako postoji covjek kojeg mrze ti razni dusebriznici i likovi koji bi samo da se okoriste to je onda Amar Osim. Covjek je hladno sve rastjerao i niko mu nije mogao nista. Zasto? Zato sto je imao rezultate iza sebe i sve ljude koji vole Zelju. Da je Gredic ili bilo ko drugi imao takve rezultate niko ne bi mogao prici klubu i traziti nesto od njih. Tako da ta prica tesko da moze proci.
sergejevic je napisao/la:Kad se sjetim kad sam ja pisao da se diskredituju mnogi ljudi koji su Zelji mnogo toga dali. **** dodje sve na svoje. Dino Djurbuzovic, Admir Adzem, Almir Memic, Odovic, Vlado Capljic sve za godinu i koji mjesec.
Ova uprava vise nema moju podrsku pa nek su vratili 100 miliona duga, zaboli me ****. Nestalo je sve ono sto je zapravo Zeljo. Odakle nekom pravo da se zajebaje s imenom kluba i legendama istog. Rekoh ja polahko sve ce ici ovim putem, a karinu cemo vise gledati Svabu na Grbavici, Mesu i ostale legende kluba. Mater im jadnu svima i isto ovim supcima sto lazu narod.
sergejevic je napisao/la:Jebote, jesam li ja jedini ovdje koji je zbunjen? Ko koga sad placa ? Ja sam cvrsto vjerovao da ovog FKZ1921 placa Gredic licno, a do malocas neko drugi iz uprave, kao i jos par likova na temi. Onda se **** mater nekom ko je smjenio Gredica, ja sam mislio da je to Misimovic uradio, a evo sad izgleda da je Misimovic zrtva. Jebote spanske sapunice sta je ovo kod nas. Poludio sam skroz. Moze li neko direktno napisati o tim gangovima unutar kluba i ko je na cijoj strani. Do sada sam shvatio da je Vilina neprijatelj broj 1. Za njim idu Dzelo i Buki. Ja jebote onaj malorpije pise protiv Amara i Zuje, ovaj drugi je usput odmah iza Violine neprijatelj broj 2. Koji se **** desava ? Zna li iko ko koga ovdje jase ? Jos samo fai da Gredic padne niz stepenice i oslijepi a usput izgubi dijete jer je trudan, a Violina mu je majka, a Zujo davno izgubljeni brat.

Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 29 sep 2015, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Bravo!pinki je napisao/la:Trebalo bi da rezimiramo ove 'struje':
nastavi niz...
Kako sam cuo Zujo je voljan da se vrati, kao i Dzelo, violina i kompanija slična njima.
Ko god poželi nekog od ovih navedenih daBogda mu u kući bili glavni.
Kunem vam se Allahom da neću nikad kročiti na Grbavicu ukoliko se neko od ovih ublehaša vrati.
Volim klub više od sebe ali neke stvari neću da gledam i podržavam.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: antibot, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, MojaMalenkost, MrAmarOsim, Proximic, ristagrad, TM OLOVO, ZaZelju i 143 gosta.