I on nek se polije hladnom vodom, ispade im kuyica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja idem pa makar nam kemo hafizovic bio u strucnom stabu i sam ja sjedio na tribini. Meni je sarajevo iznad svakog

Ko god kaze, i vuce tezu da MIRVIC ode to nije navijac FK SARAJEVA, ili je 2009 godiste.
TAN
NAM
MIRVIC
JE NESTO NAJBOLJE STO SE DOGIDILO OD 1995 godine
Sto se tice Zekica daleko najbolji trener od 1995 godine.
Zekic
Kodro
Vinko
Husref
Jovic
Cala
Pirija
Al ovo nije korektno od Zekica ako je podnio neopozivu ostavku radi ove dvije utakmice krajova radnik. Covjek nije kriv ni za jedan poraz
Ako sramotu iz sb 3-3 i 2-2 i 0-0 posusje pretvorimo u pobjede docemo do tog da je ZORAN ZEKIC IMAO NAJVISE USPJEHA OD SVIH TRENERA OD 1995 godine u periodu od PRVIH 48 utakmica
IGRU KOJU SMO IMALI PROTIV OKTOBETA TRNAVE KRAJOVE IGRA U KUPU I 2 u pvenstvu sa zrinjskijem utakmice protiv borca i u kupu i u prvenstvu derbije to nikad nijedan trener ne samo sto je trenirao FK SARAJEVO vec bilo koju ekipu u pl bh nebi mogao izvest pod istim okolnostima..
Samo jedna mala degresija, zamislite da je go ponisten 4 gol radniku radi cistog offsida mi bi njima zabimi jos 2-3 gola posle toga 99%, i danas niko nebi pricao o zekicu nit bi isti podnosio ostavku. Govorimo o golu koji je bio NE REGULARAN NEPRICAMO O CRVENOM DRUGOM ZUTOM PA SUDIJA MALO ZAZMIRIO VEC LJUDI UKRIVILII LINIJU DA JE U MEKSIKU ONAJ KREZAVI STO SE SMOJE NAPRAVIO SHOW.
Da se razumijemo FK SARAJEVO a niti jedandrugi klub iz bivse juge osim Dinama i mozda sad cz nemogu priustit igrace samim i igru da bas apsulutno dominiraju na domacem i euro trzistu i pritom da imaju rezultate.
Tako i zekic je kiksno sa slabom igrom protiv zrinjskog na kosevu, desavaju se promasaji protiv trnave i cruza (gdje se igra na ispadanje i gdje smo imali peh da obje te utakmice igramo prvu kuci) al trener nemoze bit kriv ako igrac sa 6 m fuli prazan go ili 7 sansi 1 na 1 sa golmanom i to najbolji igraci koje imamo i koje moze neko u pl bh priustit, primjera radi bruno petkovic bi dao sigurno jos 2 gola crajovi i minimum het tril protiv trnave al jednostavno 1,2 m€ mjesecna plata u dinamo da bi dosao kod nas minimum radi cirkuza i renkinga lige nebi doso nikad al realno i ako bi dosao nebi ispod 2 m€ godisnje i minimalno 2 godine ugovor,mi to nemoz platit..
Mirvicu uz tebe smo, zekicu fala ti, licno od bosanski trenera bi jedino moze doc u obzir VAHID HALILOHODZ ILI JAKIR, ostalo niko, licno trazio bi opet nekog iz HRVASKE
TAN
NAM
MIRVIC
Zekic
Kodro
Vinko
Husref
Jovic
Cala
Pirija
Al ovo nije korektno od Zekica ako je podnio neopozivu ostavku radi ove dvije utakmice krajova radnik. Covjek nije kriv ni za jedan poraz
Ako sramotu iz sb 3-3 i 2-2 i 0-0 posusje pretvorimo u pobjede docemo do tog da je ZORAN ZEKIC IMAO NAJVISE USPJEHA OD SVIH TRENERA OD 1995 godine u periodu od PRVIH 48 utakmica
IGRU KOJU SMO IMALI PROTIV OKTOBETA TRNAVE KRAJOVE IGRA U KUPU I 2 u pvenstvu sa zrinjskijem utakmice protiv borca i u kupu i u prvenstvu derbije to nikad nijedan trener ne samo sto je trenirao FK SARAJEVO vec bilo koju ekipu u pl bh nebi mogao izvest pod istim okolnostima..
Samo jedna mala degresija, zamislite da je go ponisten 4 gol radniku radi cistog offsida mi bi njima zabimi jos 2-3 gola posle toga 99%, i danas niko nebi pricao o zekicu nit bi isti podnosio ostavku. Govorimo o golu koji je bio NE REGULARAN NEPRICAMO O CRVENOM DRUGOM ZUTOM PA SUDIJA MALO ZAZMIRIO VEC LJUDI UKRIVILII LINIJU DA JE U MEKSIKU ONAJ KREZAVI STO SE SMOJE NAPRAVIO SHOW.
Da se razumijemo FK SARAJEVO a niti jedandrugi klub iz bivse juge osim Dinama i mozda sad cz nemogu priustit igrace samim i igru da bas apsulutno dominiraju na domacem i euro trzistu i pritom da imaju rezultate.
Tako i zekic je kiksno sa slabom igrom protiv zrinjskog na kosevu, desavaju se promasaji protiv trnave i cruza (gdje se igra na ispadanje i gdje smo imali peh da obje te utakmice igramo prvu kuci) al trener nemoze bit kriv ako igrac sa 6 m fuli prazan go ili 7 sansi 1 na 1 sa golmanom i to najbolji igraci koje imamo i koje moze neko u pl bh priustit, primjera radi bruno petkovic bi dao sigurno jos 2 gola crajovi i minimum het tril protiv trnave al jednostavno 1,2 m€ mjesecna plata u dinamo da bi dosao kod nas minimum radi cirkuza i renkinga lige nebi doso nikad al realno i ako bi dosao nebi ispod 2 m€ godisnje i minimalno 2 godine ugovor,mi to nemoz platit..
Mirvicu uz tebe smo, zekicu fala ti, licno od bosanski trenera bi jedino moze doc u obzir VAHID HALILOHODZ ILI JAKIR, ostalo niko, licno trazio bi opet nekog iz HRVASKE
I sta ce sad dovest ce mozda Dudica istrpiti ga pola godine godinu,raspustiti 10 igraca,dovesti novih 10 i tako u krug i hocemo neke rezultate.Nema od nas nista totalno neozbiljan mahalski klub koji nikad nista nece uraditi u Evropi zbog ovakvih stvari i kakononda ocekivati da novi trener ima autoritet nad ovim igracima kad znaju da ce i on prvom prilikom otici ili dobiti otkaz.Zgadilo mi se ovo sve.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Building the Model Club of the Balkans

Sad će Nalić - idealan karakter za šatro vizionara i njegove wannabe Gebelse.

Sad će Nalić - idealan karakter za šatro vizionara i njegove wannabe Gebelse.

The saddest thing in life is wasted talent.
Al ako nam i Zekic ne izadje javno i kaze u cemu je problem i sta se desilo onda ce i on ispasti ****.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ZORAN ZEKIĆ
HVALA TI ZA SVE I SRETNO
Jevda čekam članke o mogućim nasljednicima, a pjene jer veze nemaju sjebuckali su se svi.
Niko ne zna šta se dešava ali sad idu članci ko nas može izvaditi i insajderske.
Niko ne zna šta se dešava ali sad idu članci ko nas može izvaditi i insajderske.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
To da niko ništa ne zna nije istina, štaviše dosta toga se i prešuti da se ne ruši klub.
- Shategabri
- Kontakt:
Čisto sumnjam. On je tu knjigu zatvorio.
I razumijem, šta ima od toga da istresa prljavi veš?
To što mahalu zanima šta se dešava u klubu, to je druga stvar.
Koševo Zapad
Izbor novog trenera sve ce nam reci o Mirvicu i njegovoj viziji
Ko li ce voditi tim u Doboju, možda onog Cengica iz B tima postave kao privremeno rješenje.
potpisujem sve sto si rekaoPitar6785 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:50Ko god kaze, i vuce tezu da MIRVIC ode to nije navijac FK SARAJEVA, ili je 2009 godiste.
TAN
NAM
MIRVIC
Zekic
Kodro
Vinko
Husref
Jovic
Cala
Pirija
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
On ce to poslije kada se malo slegne situacija prozvati i reci koje, nikom on nije ostao duzan, i jeste nije dao da mu homer kaze sta da radi dobro je rekao ovo je privatna prcija i jeste nije ovo klub koji mi zelimo.

-
- Kontakt:
Pa sta ti cudno tu ?
Imas par nasih igraca bivsih koji su mi otvoreno pricali kakva je gnjida i uvlačiguz upravama bio.
Na stranu sto smo ga mi zavoljeli zbog doprinosa koji je dao u trofejima
-
- Kontakt:
Mirvic je veci neprijatelj klubu nego bilo ko
- napoleon72
- Kontakt:
Ma da dovede Pellegrinija isti je qrac, cilj je razvoj igraca i profit gazde a ne trofeji. Opet ce mu neko krojit spisak i gurat pojedince koji su ocito veci od kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nezvanično saznajemo kako će Ljajićev ugovor u Sarajevu porušiti sve rekorde u domaćem fudbalu. Navodno bi Ljajić trebao u Sarajevu zarađivati između 400 i 500 hiljada eura za sezonu.
Sve je ovo otislo u pm krle nikad jaca atmosfera, zeka ode, a ti dovodis u tom trenutnu Adema za neke rekorde...
Sve je ovo otislo u pm krle nikad jaca atmosfera, zeka ode, a ti dovodis u tom trenutnu Adema za neke rekorde...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Varijantas8 i 41 gost.