FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala Zeka majstore i sretno dalje. Bjezi koliko te noge nose odavde i ne vracaj se. U ovom slucaju se opet pokazalo koliko je ovaj narod nezahvalan i bezobrazan, citajuci ovaj forum. Zoran je najbolja persona koju smo imali a to ce se i pokazati na kraju svega.
Nece ga niko nadmasiti, pogotovo ne u podrsci i postovanju koje je zasluzeno dobio.
Nece ga niko nadmasiti, pogotovo ne u podrsci i postovanju koje je zasluzeno dobio.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Htio klupirati Gulasa i ljudima to smeta? Nabiti ga nogom prva ponuda kad stigne
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
-
- Kontakt:
prvo redom... gdje ima dobar hodza i gdje skupljamo za kurban
Hvala Zeka
. Podržavao ili ne podržavao Zekića, uprava mu je pružila podršku. On nije htio dalje, tako da svako ko želi ići, bolje ne držati ga nesretnog.

“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Tacno sam predpostavio nakon radnika da ce ovo on uraditi. Jer ona izjava privatna prčija, odmah se znalo da mu je pun qurac vise svega. Taj covjek nije nikad u javnost u ovih godinu i vise dana tako nesto rekao.
Hvala mu i sretno dalje. Ko ce nama doci ostaje da se vidi.
Najmanje je bitno ko će doći. Sa ovim dešavanjem titulu vidjeti nećemo, trener mora igrati kako ajla i ismir sviraju, tako da je smiješno dovoditi i bacati pare na nekoga ko je iole stručan. Može Jusufbegović, jer nije znanje bitno nego da radiš šta ti se kaže i da klimaš glavom.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:20Tacno sam predpostavio nakon radnika da ce ovo on uraditi. Jer ona izjava privatna prčija, odmah se znalo da mu je pun qurac vise svega. Taj covjek nije nikad u javnost u ovih godinu i vise dana tako nesto rekao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije uopste stvar u Zekicu i koliko je dobar ili nije. Ocito da je puklo nesta nakon tog zadnjeg sastanka, a i najbolji insajder ovdje @junioR je rekao da neke igrace vjerovatno zadnji put gledamo u klubu. Znaci Zekicu se petljaju u posao i namecu svoje, kao sto su Rozmanu nametali Prevarandu. I nije uopste vise vazno ko ce doci, da dodje Guardiola, dobit ce spisak igraca od Mirvica koji moraju igrat da bi se prodali. Pa nek opet Guliashvili fula 5 penala i 8 zicera, mora igrat i pumpat statistiku.
A na stranu to sto svakako necemo dobit nikog kvalitetnog. Kako je Rendulic onda Zekicu nahvalio ligu, tako ce na primjeru Zekica svi vidjet o kakvom se klubu radi. Znaci ne ocekivat neke Simundze i Sopice. Ide ili neka kvazilegenda ili neka ubleha iz Srbije. Al ponavljam, svejedno ko je, dok smo razvojni klub koji gura odredjene igrace uprkos svemu, nema od nas nista, mozes licno Ariga Sakija dovest a da mu Van Gal bude asistent, isto nam se pise.
A na stranu to sto svakako necemo dobit nikog kvalitetnog. Kako je Rendulic onda Zekicu nahvalio ligu, tako ce na primjeru Zekica svi vidjet o kakvom se klubu radi. Znaci ne ocekivat neke Simundze i Sopice. Ide ili neka kvazilegenda ili neka ubleha iz Srbije. Al ponavljam, svejedno ko je, dok smo razvojni klub koji gura odredjene igrace uprkos svemu, nema od nas nista, mozes licno Ariga Sakija dovest a da mu Van Gal bude asistent, isto nam se pise.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nama ce svanuti kad Mirvic napusti klub.
Sta tačno Ajla radi u Klubu? Na kojoj poziciji?mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:26Najmanje je bitno ko će doći. Sa ovim dešavanjem titulu vidjeti nećemo, trener mora igrati kako ajla i ismir sviraju, tako da je smiješno dovoditi i bacati pare na nekoga ko je iole stručan. Može Jusufbegović, jer nije znanje bitno nego da radiš šta ti se kaže i da klimaš glavom.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:20Tacno sam predpostavio nakon radnika da ce ovo on uraditi. Jer ona izjava privatna prčija, odmah se znalo da mu je pun qurac vise svega. Taj covjek nije nikad u javnost u ovih godinu i vise dana tako nesto rekao.
Lakše je reći šta ne radi.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:34Sta tačno Ajla radi u Klubu? Na kojoj poziciji?mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:26Najmanje je bitno ko će doći. Sa ovim dešavanjem titulu vidjeti nećemo, trener mora igrati kako ajla i ismir sviraju, tako da je smiješno dovoditi i bacati pare na nekoga ko je iole stručan. Može Jusufbegović, jer nije znanje bitno nego da radiš šta ti se kaže i da klimaš glavom.ronaldo99 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:20Tacno sam predpostavio nakon radnika da ce ovo on uraditi. Jer ona izjava privatna prčija, odmah se znalo da mu je pun qurac vise svega. Taj covjek nije nikad u javnost u ovih godinu i vise dana tako nesto rekao.
Sve ce se Mirvicu reci sljedecu kuci protiv Posusja.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jos je lakše mlatiti al ne napisati sta radi, na kojoj je poziciji tačno? Ili taj gore sto napisa da ce nam svanuti kad ode Mirvić. Kako misliš svanuce nam kad ode? Da digne ruke i kaze odoh i ja? Da proda svoj udio nekome? Kome? Kako mislis jarane kad ode svanuce nam? Sta radi taj Mirvić pa je loš? Al konkretno napiši to, to i to. Pa cemo ga svi tjerati.tabba77 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:35Lakše je reći šta ne radi.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:34Sta tačno Ajla radi u Klubu? Na kojoj poziciji?mnon46 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:26
Najmanje je bitno ko će doći. Sa ovim dešavanjem titulu vidjeti nećemo, trener mora igrati kako ajla i ismir sviraju, tako da je smiješno dovoditi i bacati pare na nekoga ko je iole stručan. Može Jusufbegović, jer nije znanje bitno nego da radiš šta ti se kaže i da klimaš glavom.
Da smo pametni da im niko ne dodje protiv Posusja. Pa nek mami onda Melisa Kovacevic baca racunicu da nije skupa karta, sok i sve ostalo, nek mami Ajla diriguje po kuci i nek ovaj krmak debeli odj.ebe u skokovima.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 06 avg 2025, 10:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja sam ti htio reci da si pretjerao u tolikom izdizanju ZZ iznad kluba. Imam clansku, dolazim na utk kad sam u mogucnosti._weella_ je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:32Štaš ti meni pričati o članskim i kupovini, pokaži da si uzeo člansku/sezonsku, da si bio na 30% utakmica propšle godine ja ću se izlogirati odavde za sva vremena.Kyle88 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:28Najbolje bi ti bilo da klub koji ZZ bude vodio nakon nas da za taj klub pocnes navijati i kupovati clanske karte i sl._weella_ je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:04Ali kad dođe polusvijet i piše, otišao je nije otjeran.
Pa veći je gospodin što je sam otišao i jasno pokazao da iznutra nešto ne funkcioniše.
Ovo apsolutno nije rezultatski odlazak, ovo je odlazak pritiska mahale, svakakvih **** oko kluba. Siguran sam da ga niko od igrača ne minira, ima podršku navijača ali čovjek je zbog istih stvari otišao iz Osijeka, svakakve neznalice se hoće mješati u igrački kadar, taktike i slično.
Zato mu hvala jer je gospodin, nek nam oprosti jer mu nismo znali dati šansu i stati iza strategije i svega što se pravi.
Ako neko misli da postoji čarobni štapić da sve promjeni za godinu dana, grdno se vara.
Drugo, niko nas ozbiljan u ovom trenutku neće preuzeti. Došao je i Rožman iza Mirze, ovdje se svršavalo, pola godine bio top i onda se sve srušilo jer je bio ublehaš.
Naravno i sad će Mirva naći nekog za gašenje požara da se polupismena masa razveseli, dovest će Ljajića da ovi "manager" navijači svršavaju, ali ovo je klasični povratak u eru "ziljkića", mahale.
Nemamo jasnu strategiju, preživljavamo od sezone do sezone, pa ako se nešto ubode.
Šampioni smo samo u:
1. Pametovanju bez osnova i euforiji bez pokrića
2. Blaćenju i omalovažavanju vlastitog kluba
3. Mizernoj podršci vlastitom klubu
Uprava zna prodat igrača i tu imamo vrlo jasnu strategiju. Ali da je i sportski adekvatno planirana i pokrivena vrlo je upitno.
Imali smo u sportskom segmentu NAJBOLJE što je bilo tu u zadnjih 10 godina, nismo znali. Znam ja nas, **** ti nas.
Opet ćemo u septembru letiti kad dobijemo konu, ali će padovi biti bolni.
Jel ZZ prosle sezone isprofilirao bar jednog igraca?- Nije.
Čuj jel isprofilirao igrača, eto Guliashvili se sam isprofilirao, Bubanja je sam od sebe prodat na osnovu sezone iz Lokomotive, Jatta je nadošo sam od sebe...
Ne ofiraj se majke ti. Šuti i idi prati chelsea, barcelone psg i slične klubove, svakako maštate da smo mi rng evropskih velikana.
Guli je imao fantazija sezonu u Velezu, Jatta prije BL nije bio ni na mapi, Bubanja je dosao sa dobrim CV nisi ga prodao u Parmu nego u zadnju ekipi ruske lige.
Svakako da sam mislio napisati akademiju no manje vazno sad.
Sto se tice trenerskih imena Karoglan,Selimbegovic (kona jbg), Dudic ima ih vjv jos tako da i ste strane je oke.
Treca stvar puklo je na sastanku, nije ga mahala istjerala nego vjerovatno klub ima druge zamisli sa fin strane jer treba ovo sve izmoci, i u Dinamu su treneri otisli zbog uprava kluba.
Zao mi je sto je otisao no ebiga
-
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
ZZ je bio najveci transfer a sad najveci gubitak, ovi zadrti slijepi jadovi sto znaju samo pljuvati a ne vidjeti pravu situaciju su gori od sve i jednog dusmana.
....sve drugo će proći!
Suvisno vise bilo sta reci. Privatna prcija! Ili sto bi Krle rekao "nismo nikad jaci iznutra".
- napoleon72
- Kontakt:
Jedan moj osvrt na Velikog Vodju... Mirvic dolazi iz USA, drzave koja je zaludjena americkim hrvanjem gdje se fejkuju udarci i kojoj je bitnije ko pjeva na finalu Superbowla nego ko igra. Spektakl, vatrometi, prstanje... njima je bitno ono što ide na TV, pa od svog sporta su napravili cirkus. NBA je danas takmicenje u trojkama bez ijednog normalnog pravila kosarke, a publici se na displejima servira kad trebaju sta skandirat. Oni su prva drzava koja je otvorila SP dovodjenjem svjetske zvijezde, Diane Ross je 1994. zasjenila skroz prvu utakmicu. Za to oni zive. Gdje to ima sportski kolektiv kojeg Ameri vode a da je uspješan? Boehly nakon ulupane 2 milijarde uzeo trecerazredno takmicenje, Man Utd sa Glazerima (išlo je dok je SAF imao apsolutnu moc u klubu), Friedkini u Romi... evo, Roma je kao mi. Doveli Murinja, covjek donese prvi trofej nakon X godina cekanja, igra finale drugog, pokradu ga, dobije otkaz. Zasto? Zato sto sa polovnom ekipom koju su Friedkini godinama talozili nije uspio bit u top3. Jedino sto je kod nas ekipa sad fkt jaka, al ko dovodi igrace i kome? Evo svi pisu da se pregovara sa Ljajicem. Kome ga dovodis kume, nemas trenera?? Dovodi igrace na svoju ruku, privatnim letovima ide po svijetu da dovodi, i onda tjera trenere da guraju te igrace. Pena i Renan su MORALI igrat kod Rozmana. Sad vjerovatno Guliashvili mora igrat kod Zekica. Sutra će taj Ljajic morat igrat kod koga god, ko god bude dovoljno lud da dodje. Mirvic konta da je ovo NBA, ulupaj pare na prekvalitetne pojedince i mozes osvojit sve, kao Golden State. E ne moze. Daje silne milione u klub a nama sef Akademije ugostitelj Skoro. Sportski direktor marioneta Leterme, dodje da se uslika sa pojacanjem. Sto ce Mirvić u Beogradu da dogovara igraca, pored zivog SDa?
Smijesan smo klub postali pod ovim influenserom. Sto kaze Osim, gdje je tu football? Imamo lijep fanshop, lijepe dresove, lijepe uposlenice u klubu, B tim, lijepe teretane, sve lijepo. S vana bi covjek rekao Real Madrid, a unutra havarija. Sportski segment na zadnjem mjestu, doci ce neki trener koji će klimat glavom i kojem će Guli fulat i sedmi penal u sezoni i 15ti zicer na utakmici, al ga neće smjet ohladit dok se ne proda, jer Veliki Gazda zeli lovu od transfera. Plus cirkus sa ulaznicama, ja sam siguran da bi i Mirvic i Ayla guze dali da se i istok i sjever isprazne, da imaju standardne 2-3 milje idolopoklonika i turista na zapadu koji ce ajfonima skljocat prema terenu 90 minuta. Da na poluvremenu maskota djeci dijeli paketice i Mirza Soljanin pjeva navijacima, a iznad semafora na displeju idu prigodne pjesmice koje odgovaraju Lideru. Poslije utakmice svi sretni kucama.
Ovaj klub je kao onaj voz iz filma Snowpiercer. Navijaci su u zadnjem vagonu, Mirvic u prvom, i istrenirao je sve uposlenike da od njega naprave "The Savioura" bez kojeg nas ceka apokalipsa.
Smijesan smo klub postali pod ovim influenserom. Sto kaze Osim, gdje je tu football? Imamo lijep fanshop, lijepe dresove, lijepe uposlenice u klubu, B tim, lijepe teretane, sve lijepo. S vana bi covjek rekao Real Madrid, a unutra havarija. Sportski segment na zadnjem mjestu, doci ce neki trener koji će klimat glavom i kojem će Guli fulat i sedmi penal u sezoni i 15ti zicer na utakmici, al ga neće smjet ohladit dok se ne proda, jer Veliki Gazda zeli lovu od transfera. Plus cirkus sa ulaznicama, ja sam siguran da bi i Mirvic i Ayla guze dali da se i istok i sjever isprazne, da imaju standardne 2-3 milje idolopoklonika i turista na zapadu koji ce ajfonima skljocat prema terenu 90 minuta. Da na poluvremenu maskota djeci dijeli paketice i Mirza Soljanin pjeva navijacima, a iznad semafora na displeju idu prigodne pjesmice koje odgovaraju Lideru. Poslije utakmice svi sretni kucama.
Ovaj klub je kao onaj voz iz filma Snowpiercer. Navijaci su u zadnjem vagonu, Mirvic u prvom, i istrenirao je sve uposlenike da od njega naprave "The Savioura" bez kojeg nas ceka apokalipsa.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne