legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
![]()
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel mozes mislit lozione , pa od poluvremena su i proigraliRaonffa je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Čuj legende, k'o da o Italiji priča
Miske ušao u svlačionicu na poluvremenu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Uglavnom, moguće je da će prenositi sve od četvrtfinala pa do kraja turnira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Kaze momcic jedan od najboljih talenata NIX vise švabija,
dođe igrati za djedovinu i zabije 2 komada na EP.
Neka se ugledaju svi na ovog momcica i sta znaci biti ponos.
Bravo Memiš!
Bravo Memiš!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ja juce il prekuce citam o njemu , kaze ima ogromnu zelju da igra nije dosad igrao jer u nas vjece ministara ko Sjeverna Koreja , Svaka mu cast al ipak mislim da je ovaj Hasic nas sljedeci dijamant, A kako se zove Memisevic ?emir79 je napisao/la:Kaze momcic jedan od najboljih talenata NIX vise švabija,
Bravo Memiš!
Al ima Engleske i Spanije , stvarno ta Uefa vise u pm, vik šremose sve tekme samo dvije repke iz grupe , Kolko bi volio da se njima desi neki UlebVucevich je napisao/la:Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jesmo li sigurni u 1/4 finalu ako dobijemo još jednu?
Znam, nego eto na TV-u uz "domaćeg" komentatora, bilo bi fino pratiti plus SK milinaVucevich je napisao/la:Svakako ima prenos od cetvrtfinala do kraja na UEFA.tv, samo izgleda da nece biti nijedna utakmica BiH u grpnoj fazi.Raonffa je napisao/la:SK HD prenosi današanju utakmicu između Srbije i Španije, sad da li prenose samo Srbiju ili još nešto, to ne znam.
Malik.paulus je napisao/la:Ja juce il prekuce citam o njemu , kaze ima ogromnu zelju da igra nije dosad igrao jer u nas vjece ministara ko Sjeverna Koreja , Svaka mu cast al ipak mislim da je ovaj Hasic nas sljedeci dijamant, A kako se zove Memisevic ?emir79 je napisao/la:Kaze momcic jedan od najboljih talenata NIX vise švabija,
Bravo Memiš!
Dobro Hasic je vise novi Miske. Neka nama njih obojice
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
erbezu treba dat il ovu il U19 a Sakiba prekomandovat , covjek zna poso nije to slucajno a zna i Sakib dobro su se rjesili Karacica onog vise
- PeppermintSA
- Kontakt:
Izgleda je Sakib već prekomandovan u U19, jer se Erbez vodi kao selektor u17 na prvenstvu.paulus je napisao/la:erbezu treba dat il ovu il U19 a Sakiba prekomandovat , covjek zna poso nije to slucajno a zna i Sakib dobro su se rjesili Karacica onog vise
Mihojevic konacno starta za PAOK 
Vidic na aparatima.Vucevich je napisao/la:Mihojevic konacno starta za PAOK
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Pravi Bosnjo, posvećuje babi i mamiVucevich je napisao/la:Evo ga legendarnog Memisevica![]()
https://sportsport.ba/fudbal/memisevic- ... ami/275815
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mislim da je tamo, on i Erbez stvarno dosta saradjuju, mislim da je Zoran bio i na prethodnim prvenstvima tu s repkom.Raonffa je napisao/la:Ma opet nema Sakiba sa njima ja mislim, Erbez je glavni trener.Wandelanoite je napisao/la:Rekoh, Sok je doktor za ovakve utakmice.Wandelanoite je napisao/la:1:1 okrećemo ovo do kraja.
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.