A cini se i da smo prerano poveli, pa poletili

Nisu bas zasluzili prolaz, vise smo ih mi pogurali i poklonili im ga, ali ipak cestitke L'poolu i Kloppu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Fali nam takav igrac definitivno...Kagawa i Weigl nisu bili losi ali malo su dvojica u ovakvoj utakmici.Reus,Miki nisu takvi igraci i treba neko ko ce uci umjesto njih...valjda skontaju to za narednu godinu.Desperado09 je napisao/la:Kad je trebalo stati na loptu i smiriti igru mi to nismo uradili. Mislio sam da imamo igrace za to, ali čini mi se niko osim Hummelsa ne preuzima ili ne želi da preuzme odgovornost na terenu i da pokaze mooda.
Daj se nauči citirat prije nego kaj počneš pametovat.jamesrodriguez je napisao/la:Anton ti si puko skroz , ti veze s vezom nemas sto pises !!![]()
To nevjerujem jer BvB nije tak trul klub, nego me zanima kaj mislite kakav je plan?KayserSose je napisao/la:Sad ćemo propasti ko Werder.
Imao je par grešaka ali sve u svemu korektno. Bio je i jedan možebitni penal nad njim ali nećemo cijepati dlake nakon 3:0.guillermo je napisao/la:Kako je odigrao mali Passlack.On je jedina nada Njemaca da poslije Lahm-a dobiju pristojnog desnog beka
Taj što je kritikovao klub nije rekao da klub propada, to je interpretacija polupismenih forumaša ala @jamesrodriguez, a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.adnan24 je napisao/la:Nastavlja se ponajbolja sezona u Bundesligi u historiji kluba...naravno to je prvi znak propadanja kluba,logicno
opel bez prozivanja plz ..svi znamo tko si. nego preporucio bi ti jedan vikend uzmes si fino slobodno , i i analiziras svaki tvoj post sto si postavio.opel je napisao/la:Taj što je kritikovao klub nije rekao da klub propada, to je interpretacija polupismenih forumaša ala @jamesrodriguez, a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.adnan24 je napisao/la:Nastavlja se ponajbolja sezona u Bundesligi u historiji kluba...naravno to je prvi znak propadanja kluba,logicno
Ti si tvoju pismenost pokazao u vise navrata, pametniji si kad sutis .opel je napisao/la:@jamesrodriguez
Ti istina nisi nikoga vrijeđao, a ne bih ni ja tebe, samo ti pismenost nije jača strana, a nemoj krivo citirati tuđe postove, ako je čovjek kritikovao i pitao kakav vam je plan za ubuduće, nemoj mu trpati u usta da je rekao kako klub propada. To što tebi ne odgovara tuđe mišljenje je tvoj problem, iznesi i ti svoje, ko ti brani, samo bez vrijeđanja.
Fino sam napisao u Bundesligi gdje ce na kraju BvB bodovno imati top 3 sezone ikad...to kako je Bayern odradio svoje meceve ne moze nikako uticati na cjelokupni dojam BvB-a.opel je napisao/la: a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.
Nemamo igraca koji ce stati na loptu al zato Gundogan ulazi zadnjih 10 minuta...ko je kriv nego Tuchel ?? Za sljedecu sezonu treba traziti takvog igraca,ali sad je ponajbolji u tome presjedio na klupi.opel je napisao/la:Što ne komentarišeš čitav post, napišem da nemamo igrača koji će stati na loptu i ti to ne odobravaš, a kad to napiše neko drugi, onda odobravaš,
Kriv Tuchel,a otkud mi znamo što je Gundogan presjedio na klupi. I kako mogu biti apsolutno nevini Miki, Castro, Reus i Kagawa. Sve igrači koji bi trebali biti u životnoj formi obzirom da su već dovoljno iskusni i po godinama i onome što su prošli. Ali eto neka bude kriv Tuchel, sa ovim rosterom, Klopp se lani pošteno obrukao, a što se tiče bodovnih rekorda, ode i KDB i Gundogan u MC, gdje tih rekorda nema, a nama je što reče Anton tražiti zamjene po šumama i gorama. I ganjati lokalne rekorde. Ali to je već tema za pdf BL, jer BVB pliva u sistemu na koji ne može presudno uticati.adnan24 je napisao/la:
Nemamo igraca koji ce stati na loptu al zato Gundogan ulazi zadnjih 10 minuta...ko je kriv nego Tuchel ?? Za sljedecu sezonu treba traziti takvog igraca,ali sad je ponajbolji u tome presjedio na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.