BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

kraljttbvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la kraljttbvb » 15 apr 2016, 18:27

Kad ti odbrana ostane kuci, ne mozes ocekivati da ce napad uspjeti vise zabiti i da ces proci :thumbdown:

A cini se i da smo prerano poveli, pa poletili ;)

Nisu bas zasluzili prolaz, vise smo ih mi pogurali i poklonili im ga, ali ipak cestitke L'poolu i Kloppu :)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 15 apr 2016, 18:49

Hvala vam na dvijenezaboravne utakmice. Nadam se da cemo ako Bog da ovako dvije dobre utakmice odigrati naredne sezone u LP.
Kocka je bačena

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 15 apr 2016, 19:30

Kad je trebalo stati na loptu i smiriti igru mi to nismo uradili. Mislio sam da imamo igrace za to, ali čini mi se niko osim Hummelsa ne preuzima ili ne želi da preuzme odgovornost na terenu i da pokaze mooda.

Vjerujem da ce biti novca za pojacanja. Jedan klasni AM i jedan klasni CM da bi mogli sanjat velike trofeje. Ne mislim tu na U20 igrace nego na dokazana imena.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 apr 2016, 16:14

Desperado09 je napisao/la:Kad je trebalo stati na loptu i smiriti igru mi to nismo uradili. Mislio sam da imamo igrace za to, ali čini mi se niko osim Hummelsa ne preuzima ili ne želi da preuzme odgovornost na terenu i da pokaze mooda.
Fali nam takav igrac definitivno...Kagawa i Weigl nisu bili losi ali malo su dvojica u ovakvoj utakmici.Reus,Miki nisu takvi igraci i treba neko ko ce uci umjesto njih...valjda skontaju to za narednu godinu.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2016, 10:15

Dobro sad kad vam prijeti propić i kada je BvB masTno zaradio na ŠPEKdoganu i još par zvijezda kad otiđe i uđe lova, kaj mislite oćete li se kvalitetno pojačati, što znači riskirati sa gotovim igračima ili buju se pak tražili igrači po šumama i gorama?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 17 apr 2016, 10:36

[quote="anton 1983"]Dobro sad kad vam prijeti propić i kada je BvB masTno zaradio na ŠPEKdoganu i još par zvijezda kad otiđe i uđe lova, kaj mislite oćete li se kvalitetno pojačati, što znači riskirati sa gotovim igračima ili buju se pak tražili igrači po šumama i gorama?[/quote]
Anton ti si puko skroz , ti veze s vezom nemas sto pises !! :facepalm: :rol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2016, 10:41

jamesrodriguez je napisao/la:Anton ti si puko skroz , ti veze s vezom nemas sto pises !! :facepalm: :rol:
Daj se nauči citirat prije nego kaj počneš pametovat.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 apr 2016, 10:48

Sad ćemo propasti ko Werder. :kafa:
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2016, 10:56

KayserSose je napisao/la:Sad ćemo propasti ko Werder. :kafa:
To nevjerujem jer BvB nije tak trul klub, nego me zanima kaj mislite kakav je plan?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2016, 11:27

Spominje se ovo kako vam je ekipa trebala stati na loptu, ali mislim da je problem više bio taj što se nakon vodstva od 3:1 igrala totalno loša odbrana. Onaj gol za 3:3 nakon kornera, pa ono se mora spriječiti, 2-3 igrača su bila daleko od protivničkih igrača i nisu opšte ušla u duel. I isto tako ništa nije učinjeno da se neki napadi na malo žešći način presjeku...Liverpool lagano dolazi do centaršuteva i drugih opasnih situacija. A nekako je to malo boljka kod Tuchela, nekada ne zna zatvoriti utakmicu. Pada mi na pamet i onaj susret protiv Darmstadta, kada ste primili gol u zadnjim trenucima, za 2:2. Bilo je još nekih utakmica takvih. A znamo da generalno bilo pod Kloppom, bilo ranije, nije baš BVB poznat po ispuštanju vodstva, više ste onako ekipa koja pravi čuda, bilo da pobjeđujete nadmoćnije protivnike (Juve 1997. u finalu, Real Madrid 2013. u polufinalu, samo neki primjeri), bilo da okrećete na nevjerovatan način rezultate (Malaga).
Niste bili baš poznati ko luzeri (ko npr. možda Leverkusen :D ) ali vam je ekipa u četvrtak bila luzerska, luzerski se ponijela i to je tako. E sada možete se nadati, da je ovo samo bio incident... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 apr 2016, 16:54

Fina rekuperacijska tekma. Pulisic zabio privijenac u BL.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 17 apr 2016, 17:45

Nastavlja se ponajbolja sezona u Bundesligi u historiji kluba...naravno to je prvi znak propadanja kluba,logicno :kafa:

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 17 apr 2016, 17:51

Kako je odigrao mali Passlack.On je jedina nada Njemaca da poslije Lahm-a dobiju pristojnog desnog beka :D

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 apr 2016, 19:54

guillermo je napisao/la:Kako je odigrao mali Passlack.On je jedina nada Njemaca da poslije Lahm-a dobiju pristojnog desnog beka :D
Imao je par grešaka ali sve u svemu korektno. Bio je i jedan možebitni penal nad njim ali nećemo cijepati dlake nakon 3:0.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 18 apr 2016, 07:24

adnan24 je napisao/la:Nastavlja se ponajbolja sezona u Bundesligi u historiji kluba...naravno to je prvi znak propadanja kluba,logicno :kafa:
Taj što je kritikovao klub nije rekao da klub propada, to je interpretacija polupismenih forumaša ala @jamesrodriguez, a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 18 apr 2016, 08:27

opel je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Nastavlja se ponajbolja sezona u Bundesligi u historiji kluba...naravno to je prvi znak propadanja kluba,logicno :kafa:
Taj što je kritikovao klub nije rekao da klub propada, to je interpretacija polupismenih forumaša ala @jamesrodriguez, a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.
opel bez prozivanja plz ..svi znamo tko si. nego preporucio bi ti jedan vikend uzmes si fino slobodno , i i analiziras svaki tvoj post sto si postavio.
Misljenja sam da ces se sam sebi smijati sto si sve postavljao. :facepalm: :rol:

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 18 apr 2016, 08:35

@jamesrodriguez

Ti istina nisi nikoga vrijeđao, a ne bih ni ja tebe, samo ti pismenost nije jača strana, a nemoj krivo citirati tuđe postove, ako je čovjek kritikovao i pitao kakav vam je plan za ubuduće, nemoj mu trpati u usta da je rekao kako klub propada. To što tebi ne odgovara tuđe mišljenje je tvoj problem, iznesi i ti svoje, ko ti brani, samo bez vrijeđanja.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 18 apr 2016, 09:54

opel je napisao/la:@jamesrodriguez

Ti istina nisi nikoga vrijeđao, a ne bih ni ja tebe, samo ti pismenost nije jača strana, a nemoj krivo citirati tuđe postove, ako je čovjek kritikovao i pitao kakav vam je plan za ubuduće, nemoj mu trpati u usta da je rekao kako klub propada. To što tebi ne odgovara tuđe mišljenje je tvoj problem, iznesi i ti svoje, ko ti brani, samo bez vrijeđanja.
Ti si tvoju pismenost pokazao u vise navrata, pametniji si kad sutis .

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 apr 2016, 15:51

opel je napisao/la: a što se tiče ponajbolje sezone u historiji kluba, šta je sa titulom u BL, učešćem u LP i prolaskom u polufinale LE. NIgdje nijedne titule, nije valjda 2. mjesto u BL istorijski uspjeh kluba.
Fino sam napisao u Bundesligi gdje ce na kraju BvB bodovno imati top 3 sezone ikad...to kako je Bayern odradio svoje meceve ne moze nikako uticati na cjelokupni dojam BvB-a.
opel je napisao/la:Što ne komentarišeš čitav post, napišem da nemamo igrača koji će stati na loptu i ti to ne odobravaš, a kad to napiše neko drugi, onda odobravaš,
Nemamo igraca koji ce stati na loptu al zato Gundogan ulazi zadnjih 10 minuta...ko je kriv nego Tuchel ?? Za sljedecu sezonu treba traziti takvog igraca,ali sad je ponajbolji u tome presjedio na klupi.

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 18 apr 2016, 20:23

adnan24 je napisao/la:
Nemamo igraca koji ce stati na loptu al zato Gundogan ulazi zadnjih 10 minuta...ko je kriv nego Tuchel ?? Za sljedecu sezonu treba traziti takvog igraca,ali sad je ponajbolji u tome presjedio na klupi.
Kriv Tuchel,a otkud mi znamo što je Gundogan presjedio na klupi. I kako mogu biti apsolutno nevini Miki, Castro, Reus i Kagawa. Sve igrači koji bi trebali biti u životnoj formi obzirom da su već dovoljno iskusni i po godinama i onome što su prošli. Ali eto neka bude kriv Tuchel, sa ovim rosterom, Klopp se lani pošteno obrukao, a što se tiče bodovnih rekorda, ode i KDB i Gundogan u MC, gdje tih rekorda nema, a nama je što reče Anton tražiti zamjene po šumama i gorama. I ganjati lokalne rekorde. Ali to je već tema za pdf BL, jer BVB pliva u sistemu na koji ne može presudno uticati.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.