Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soccerfan » 18 sep 2011, 17:47

Ovaj Tevez je stvarno za Bogu plakati :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 18 sep 2011, 17:50

pa ovi igraci bas neznaju ubacit u 16..

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 18 sep 2011, 17:54

Dzeko ponajgori danas.
Izdržati, to je temelj vrline!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 sep 2011, 17:54

necemo trazit izvlake za dzeku danas po meni los ..prosjek , nije mi jasno zasto nikada ne ide kada je centarsut na loptu vec se izvlaci ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 18 sep 2011, 17:54

rogeRF je napisao/la:Dzeko ponajgori danas.
G BUSSA BUSS

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 18 sep 2011, 17:55

rogeRF je napisao/la:Dzeko ponajgori danas.
istina

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 sep 2011, 17:56

twingi je napisao/la:Reziser ga markira kao krivca za gol. Mislim da je Dzeko preumoran, pretrcao je previse jer Silva i Nasri ne rade svoj posao.

jao u tebe zakljucka :roll: , režiser je vratio onu situaciju 10 puta aludirajući da je bio faul na Džeki ....
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 sep 2011, 17:56

avenija je napisao/la:necemo trazit izvlake za dzeku danas po meni los ..prosjek , nije mi jasno zasto nikada ne ide kada je centarsut na loptu vec se izvlaci ?

Zato sto nema lopti.....onda se izvuce da bi je uopce dotakao. Inace kako si ovde napisao covjek bi pomislio da su bila i 4 centarsuta :lol:

Ma nije on toliko ni najgori mozda i jest ali zahvaljujuci svojim kolegama koji mu jednostavno nedaju loptu cim izadje iz onog kruga na centru
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 sep 2011, 18:05

Cim izgube i bod a Dzeko ne da ni gola.odmah se nadje ovdje kakvih lavova da koju proseru,kako je Edin lose odigrao.Naravno nije sve sjajno danas bilo,ali prosarajte malo.
Inace Mancini mora raditi na protoku lopte i brzem odigravanju.Ugnjavise sa tusenjem lopte brate slatki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 18 sep 2011, 18:06

harishp je napisao/la:Cim izgube i bod a Dzeko ne da ni gola.odmah se nadje ovdje kakvih lavova da koju proseru,kako je Edin lose odigrao.Naravno nije sve sjajno danas bilo,ali prosarajte malo.
Inace Mancini mora raditi na protoku lopte i brzem odigravanju.Ugnjavise sa tusenjem lopte brate slatki.
Ne seri i ti vise. Svoj subjektivizam zadrzi po strani.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 18 sep 2011, 18:08

Ajde, sad pljujte svi po Edinu ! :S

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 sep 2011, 18:10

Dzeko kloc ! :lol:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 sep 2011, 18:11

ja neznam zasto vi svi smatrate da je kritika pljuvanje , znaci ako cemo realno danas je bio los al ponajvise zato sto i nasri i silva nisu nista napravili jer on ovisi od njih... al ovo nije pljuvanje nas Dzeko je bolji od mnogih napadaca u engleskoj samo je danas imao los dan i nista vise... jednostavno mora mancini proraditi na protoku lopte jer nekako mrljavo loptu guraju prema naprijed i danas i protiv napolija...
>>No body likes us but we dont care<<

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 18:13

Džeko danas totalno neraspoložan za igru!Vidilo se od prvog kontakta sa loptom da će tako biti!
Nije bio borben, i odma podbaci!Izgleda da je umor uradio svoje!
Neznam da je dobio i jedan dvoboj u zraku, osim onog u kojem je odma bio asistent za gol aguera!
Mancini je pogriješio sa izmjenama, ni jedna nije donjela prevagu!
Sve u svemu, nije prvi put da city ispušta prednost od dva gola, i to je veliki problem za jednu veliku ekipu!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 18 sep 2011, 18:14

D€LUX je napisao/la:ja neznam zasto vi svi smatrate da je kritika pljuvanje , znaci ako cemo realno danas je bio los al ponajvise zato sto i nasri i silva nisu nista napravili jer on ovisi od njih... al ovo nije pljuvanje nas Dzeko je bolji od mnogih napadaca u engleskoj samo je danas imao los dan i nista vise... jednostavno mora mancini proraditi na protoku lopte jer nekako mrljavo loptu guraju prema naprijed i danas i protiv napolija...
Upravo tako. To sto pojedinci to drugacije shvataju/razumiju, tome nisam ja ili neko drugi kriv. Oni kao ne pljuju, oni su prave patriote. Treba biti realan, bio je los. Bice bolje, i sta?!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 18 sep 2011, 18:15

Odbrana Citya danas ispod nivoa. Vezni red takodjer. Dzeki se ne moze nista zamjerti jer se je stvarno trudio, steta sto nije ono zabio iz 1. poluvrijemena. Mozda je jedino imao previse problema sa stopanjem lopte ali 'ebiga kad moras po loptu do svoje odbrane. Na kraju kad pogledas decko uopce nije lose odigro, fino je smjestio Agueru za gol ali stvarno nijednog dobrog centarsuta nije momak dobio.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 sep 2011, 18:20

Prvo dobar. Drugo poluvrijeme ma podsijetio na period igre kada je dosao. Ceka u 16 metara visoke lopte i to je to... Al, dobar je Dzeko...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 18 sep 2011, 18:20

Ma nema Džeko pojma, klocina je to, umjesto da igra sve bolje pa da danas dadne 5 golova, pa sljedeće kolo 6 golova,jer jbg tako valjda po nama treba, a on ništa, nema veze što je asistirao, svejedno bi ona lopta došla do Aguera sama od sebe, ha ya. Treba ga iz reprezentacije istjerat isto, pa Bjelorusima koji su Francuze dobili nije mogao dati 4-5 golova, e moj Edinee, jadan ti s nama! :oops:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 18 sep 2011, 18:25

Džeko danas solidan kao i cijeli City. Mancini je najveci krivac i njegovo rotiranje ekipe.Džeku ce sljedecu ostaviti na klupi, a igrac ako ne zabije jedni ,pa cak i više utakmica ne salje se na klupu. On mora imati standardan sastav, a kadkad što mijenjati. Ovako ce ubiti u pojam igrace, a sam City je kriv zbog prekobrojne kupovine. Ovi što govore za Džeku da je bio najgori ne radi se o subjektivnosti ili objektivnosti nego o tome da automatski neki Džeku proglase najgorim ako ne da gol, po novinarima koji nisi Bosanci Skysport, eurosport, gardian..dobio je solidne ocjene

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 18 sep 2011, 18:27

samson je napisao/la:Prvo dobar. Drugo poluvrijeme ma podsijetio na period igre kada je dosao. Ceka u 16 metara visoke lopte i to je to... Al, dobar je Dzeko...

Jesil ti gledao utakmicu pa pises ovo boldano?
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, greenwood, iluzija, Mostarska, Scholl i 52 gosta.