Samo mjesto je najmanje bitno jer ima Zeljovaca i u Vogosci, Kobiljoj glavi, Hotonju, ali cinjenica je da novi stanovnici Sarajeva, koji su slabo pratili fudbal, uglavnom navijaju za Sarajevo i na taj nacin se indetifikuju sa gradom Sarajevom. Zeljo je imao, a i Sarajevo prije rata svoje navijace u Visegradu, Rogatici, Gogazdu, Foci, to je sasvim normalno, pa za koga ce drugog navijati, ali ovi koji nisu navijali ni za koga sad u vecini navijaju za Sarajevo.katakomba je napisao/la:ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itdMortemHz je napisao/la:Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl.katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće...![]()
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositiDoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Pa stidio bi se da nosi...brile je napisao/la:To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositiDoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Krivo mi je sto ne mogu takav nick da stavim!Sabinho je napisao/la:Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa.joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.
Neces laganjem nista postici jer ja nisam nikada gledao raju tako vec je pocelo kada ti ocito ne mozes disati a da mene ne spomenes tako da si opet prvi poceo sa vrijedjanjem bez razloga kada si rekao nesto u smislu da je vas 1% posto u gradu dobro je samo da nisu kao ja a ti moj drug spomenes svaki dan firaune sa gorice bez razloga,rekao si FGR vise puta pa sam samo replicirao da albanci i neko iz Gorazda ne moze na taj nacin vrijedjati gradsku djecu svaki dan ali to je kompleks nize vrijednosti,jel' ti drago sto si dosao u glavni grad? jel' ti se zivotna zelja ostvarila?
Neces laganjem nista postici jer ja nisam nikada gledao raju tako vec je pocelo kada ti ocito ne mozes disati a da mene ne spomenes tako da si opet prvi poceo sa vrijedjanjem bez razloga kada si rekao nesto u smislu da je vas 1% posto u gradu dobro je samo da nisu kao ja a ti moj drug spomenes svaki dan firaune sa gorice bez razloga,rekao si FGR vise puta pa sam samo replicirao da albanci i neko iz Gorazda ne moze na taj nacin vrijedjati gradsku djecu svaki dan ali to je kompleks nize vrijednosti,jel' ti drago sto si dosao u glavni grad? jel' ti se zivotna zelja ostvarila?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ima ona fina zezancija, bas mi se svidja. FGR - Foca, Gorazde, Rogatica. Salim se naravno jer ljudi sa tih krajeva su podjednako navijali i za Sarajevo i za Zelju, a bilo je mnogo Sarajlija koji su navijali za Partizan, pa i Zvezdu.
Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..
Ovo ostalo, neka gori od podjebavanja i zezancije..
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ostajemo bez Delaca izgleda,ulazimo slabiji u novu sezonu po svoj prilici...valjda ce izaci na dobro
Sta je sa Plakalom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je 4. golman bio ali posto Delac i Bandovic idu bit ce drugi ako se neko ne dovede
Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ko god spominje odma znaš da nije iz Sarajeva po tome možeš prepoznat jer hoće da sebe pokaže sarajlijom nazor, ne kontam ni ja tu zajebanciju al et valjda je fazon dokazat se ko Sarajlija da svi znaju da si došlo u sarajevoZip je napisao/la:Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...

Pripreme na zimskoj pauzi je odradio vrhunski.ZaZelju je napisao/la:Vrijeme je da momak dobije sansu, bar u kupu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:
"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"
A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:
http://www.nfsbih.ba/nsbih_userfiles/fi ... 202016.pdf
"Član 17.
Raspored utakmica stalnih takmičenja mora biti objavljen najkasnije mjesec dana prije početka takmičarske godine"
A na narednoj poveznici mozete da vidite da sezona pocinje 25.7.2015. pa ocekujem da u naredna cetiri dana izdaju raspored utakmica u sezoni 2015-16:
Mislim da je 1. jula izvlačenje, a time i rasporeda po kolima.AnelZ je napisao/la:Kada je izvlacenje rasporeda utakmica po kolima se sezonu 2015-16? Prije pet dana na sastanaku IO su tek usvojeni PRIJEDLOZI propozicija za takmicenja u sezoni 2015-16 ali mene ne zanima sto oni kasne sa tim, pravilnik kaze svoje i ocekujem da ga postuju:
"Član 17.
Pere me to sto se ne postuju pravila cak i od strane IO... Postoji li kakav interni revizor (ili slicna funkcija) u savezu da provjerava ovakve stvari i obavjestava skupstinu o tome?
Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godistePappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne bih ti znao reći da li je izglasano, ali svaka ekipa je i ove sezone po difoltu imala jednog sa zaštićenim godištem.ultrasstyle_tz je napisao/la:nego ba jel do vas doslo i jel provjereno ovo da od naredne sezone mora pocinjati najmanje 1 zasticeno godistePappy je napisao/la:Ma jok. Pa nisu ni oni ludi da naprave takvu funkciju. Doduše, i kada bi je napravili vjerovatno bi taj revizor bio u talu sa vladajućom strujom u Savezu, i hakao one koji su u tom nekom drugom krugu.

Sloboda ce biti medju prve cetri ekipe siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.