btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Sta je s titijem ? odakle ti informacija za TV-a ?Profesor je napisao/la: btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu
Titi je ozljedzen, TV odradio danas cjeli trening i vjerujem da pocinje sutrasnju utakmicu.armin arsenalovac je napisao/la:Sta je s titijem ? odakle ti informacija za TV-a ?Profesor je napisao/la: btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu
PotpisujemBosco je napisao/la:Daj ba pa Shrek nam ga skoro uvijek zabije, stalna smo mu mušterija.
Koji bombastičan naslo va ss.ba, kaže Arsenal sprema osvetu.Ja, umal' ne rekoh šta spremaju. Sutra ako prođe manje od 3-ce u našoj mreži treba bit sretan i sve se šutat nogom u guzicu.
Velika steta za Manua. Pa yebemu mater, kako se mogu samo Arsenalovi igraci ozljediti, pa cak i kad igraju u drugim klubovimaFaraon iz Visokog je napisao/la:Frimpong out 3 mjeseca!!!
A Szezsny ce dati hat-trick a?Evolution87 je napisao/la:imam osjecaj da cemo sutra dobiti united 3:0
Frimpong on Twitter 28 min ago says : You lot should stop caring about me I hope petrov foot is on after hitting A metal face:)
Thierry Henry "Titi"Rooney88 je napisao/la:Tko je Titi sada majka mu stara? Vi i vasi nadimci...![]()
![]()
Ne valja se rugatArnelinho je napisao/la:![]()
Dobar post.
@munja brate fura te, ne valja nista.Arnelinho je napisao/la:![]()
Dobar post.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.