Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Profesor
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 16:55

Evo slucajno nesta citam o Wengru i naletim na sliku njega i njegove ribe :D Ima dido ukusa.
slika

btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu :)

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 21 jan 2012, 16:56

.
Zadnja izmjena: armin arsenalovac, dana/u 21 jan 2012, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 21 jan 2012, 17:00

Profesor je napisao/la: btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu :)
Sta je s titijem ? odakle ti informacija za TV-a ?

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 17:08

armin arsenalovac je napisao/la:
Profesor je napisao/la: btw. Verminator spreman za sutrasnju utakmicu :)
Sta je s titijem ? odakle ti informacija za TV-a ?
Titi je ozljedzen, TV odradio danas cjeli trening i vjerujem da pocinje sutrasnju utakmicu.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 21 jan 2012, 17:13

Nego ljudi je l' neko zna cija je ona melodija "We're by far the greatest team...",znam da je nasi "Away BoyZi" najbolje izvode, je l' to nasa melodija,jer cujem evo cak je i "Vukovi" pjevaju... :roll:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 jan 2012, 17:25

Btw, Henry nahvali Scholesa, k'o da je on bio toliko dobar. Jeste bio dobar, ali sta sve on naprica... :mrgreen:
P.S. Sta ce onda protivnici reci za njega, mora da nisu smjeli igrati kad je on u timu. :mrgreen:
Izdržati, to je temelj vrline!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 21 jan 2012, 18:18

Bosco je napisao/la:Daj ba pa Shrek nam ga skoro uvijek zabije, stalna smo mu mušterija.

Koji bombastičan naslo va ss.ba, kaže Arsenal sprema osvetu. :lol: Ja, umal' ne rekoh šta spremaju. Sutra ako prođe manje od 3-ce u našoj mreži treba bit sretan i sve se šutat nogom u guzicu.
Potpisujem :) btw. Rooney nam je zabio 10 golova dosad pa vi vidite ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 21 jan 2012, 18:24

Veznjak Manchester Citiya, Yaya Toure otvorio je dušu medijima, rekavši da žali što nije potpisao za Arsenal kada mu se za to ukazala prilika. Fudbaler Cityja je to okarakterisao kao ''promašaj u karijeri''.

Toure je igrao za Arsenal u predsezonskim utakmicama 2003. godine, kao dvadesetogodišnjak – no za tim sa tadašnjeg Highburyja, nije potpisao ugovor. Wenger ga je tih dana okarakterisao kao ''timski kompatibilnog''.

''Uvijek sam želio igrati za Arsenal, to je moj promašaj u karijeri'', riječi su reprezentativca Obale Slonovače, koji smatra da je Engleska fudbalska zemlja ritma, brzine i predanosti lijepoj igri.

Treba istaći činjenicu da je Kolo Toure, stariji brat Yaye Tourea bio prvotimac Arsenala, te da mu se tih dana Yaya htio pridružiti i klubu. Sada ima sreću da igra sa njim u timu našeg Edina Džeke, no Toure opet potcrtava tezu da je Arsenal tim za koji želi da igra, i još uvijek aktuelni kiks u karijeri.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 jan 2012, 19:16

Frimpong out 3 mjeseca!!!
Rođen s tobom da budem

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jan 2012, 19:49

imam osjecaj da cemo sutra dobiti united 3:0
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 19:52

Faraon iz Visokog je napisao/la:Frimpong out 3 mjeseca!!!
Velika steta za Manua. Pa yebemu mater, kako se mogu samo Arsenalovi igraci ozljediti, pa cak i kad igraju u drugim klubovima :evil: Momak je kod Wolvesa imao puno prostora za napredak i kako je poceo, sigurno bi sljedecu sezonu u Arsenalu igrao malo znacajniju ulogu.
Evo video ozljede:
http://www.3news.co.nz/VIDEO-Emmanuel-F ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Evolution87 je napisao/la:imam osjecaj da cemo sutra dobiti united 3:0
A Szezsny ce dati hat-trick a? :lol:
btw. dobrodosao!

edit*

Znaci Pong kralj!!
Frimpong on Twitter 28 min ago says : You lot should stop caring about me I hope petrov foot is on after hitting A metal face:)
:lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 jan 2012, 21:30

dobio sam predskazanje da ćemo pobijedit :mrgreen: , slobodno nek predaju sutra meč đavoli :lol: . ako ne budemo dobili ganjajte vidovitu džemilu ne mene :D. i da pročita na nekoj fb stranici da je i henry spreman za sutra :D. valjda bidne šta od tog
Vođa zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2012, 21:51

Tko je Titi sada majka mu stara? Vi i vasi nadimci... :mrgreen: :mrgreen:

Sutra ocakujem jednu kvalitetnu utakmicu. Naravno da stoji onaj poraz od 8:2 na Old Traffordu ali s obzirom na tim koji je tada igrao to i nije neka komparacija kvaliteta, daleko od toga - moze vam samo biti motiv vise. Pred utakmice sa Arsenalom mi je nekako vec nervoza u odnosu na ostale. Liverpool, Chelsea, Barca :mrgreen: ... ali nekako uvijek pred Arsenal se najvise tresem, tako i ovaj put.

Valja zaustaviti Robina posebno uzimajuci u obzir da nam Ferdinand najvjerovatnije nece igrati pa ce Evans ( :( ) na stopera sa Small-om. Zanimljivo ce to da bude to je sigurno...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 jan 2012, 22:01

Rooney88 je napisao/la:Tko je Titi sada majka mu stara? Vi i vasi nadimci... :mrgreen: :mrgreen:
Thierry Henry "Titi" :D

Robin jedva ceka dvoboj sa Evansom :mrgreen: nadam se da ce Johny igrati sutra, posto mi je on najdrazi igrac Uniteda (a sutra bi mogao postati jos drazi) :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jan 2012, 22:03

Daleko od toga da sam optimista pred sutrašnji meč ali prognoze tipa,ako izgubimo 3-0,dobro smo prošli su smijurija..
Istina,u našoj igri ima dosta oscilacija,igramo toplo-hladno,na momente djelujemo jako dobro a onda te prosjecna ekipa izdominira..

Mančester je standardno neugodan za nas,tako da poraz nebi bio iznenađenje ali razočarenje sigurno da..Igramo kući i nebi smjeli dozvoliti sebi poraz,s kojim bi definitivno se potvrdilo ono što se več sada da naslutiti,da smo daleko od te 4.pozicije,možda ne bodovno ali s onom igrom protiv Swansia mi nebi bili ni u gornjem djelu tabele..

Iskreno ja više ne znam šta da očekujem od ovog tima,Bosco je dobro rekao,sve rekorde su oborili ove sezone,nažalost one negativne,može pričati šta ko hoče,ali cinjenica je da RVP ne igra sezonu života teško da bi bili iznad 8 pozicije..

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 21 jan 2012, 22:14

Ja neznamcemu se fanovi Arsenala nadaju ove sezone, pa netralno gledajuci u rangu ste stoka citia...
Pa vi definitivno 3 sezone tonete polako ali sigurno, sada i kada bi se ulozio novac u pojacanja trebale bi vam dvije godine da nesto napravite!?
Ako budete cekali taj svoj "talentirani"mladi pogon, onda cete se borit za 1 poziciju u Championsshipu?!
ove ste sezone samo Chelsea dobili i to vi ste imali svoj dan dok su oni bili pali u igracku krizu.
Dolke god nedudete dobivali ekipe sa vrha nemate se cemu nadati.
Sutra se bojim samo da ne ostvarite najubjedljiviji poraz na Emiratima od kako igrate EPL.
Volim Arsenal kao klub i to sto rade ali proslo je vasih 5min.vec odavno.
Bojim se samo na kraju katastrofe i potpunog raspada tima, jer vidim niste u stanju zadrzate bilo kojeg igraca kojeg trazi neki drugi klub.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jan 2012, 22:48

:mrgreen:

Dobar post. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 21 jan 2012, 22:55

hehe, ljudi trebalo bi osnovati jednu ligu gdje bi igrali Chelsea, liverpool, Arsenal, Newcastle i gdje bi prva 4 kluba koliko bi ih uopste bilo isli u ligu prvaka tako biste sebi sezonu mogli spasiti ali biste imali i svi podjednake sanse za osvajanje titule ali i 4 mjesta te tu dodati 1-2 bosanska kluba kako biste u Boxin daysu zabavili svoju publiku ali i popravljali gol razliku...
jos samo da iducu sezinu doceka da vidim da se i Stoke sa Newcast.ukljucio za mjesto koje vodi u ligu prvaka, a da na ovom forumu raspravlja se o mogucem mjestu koje vodi u ligu evrope

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 21 jan 2012, 22:56

Arnelinho je napisao/la::mrgreen:

Ne valja se rugat :lol: :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 21 jan 2012, 22:57

Arnelinho je napisao/la::mrgreen:

@munja brate fura te, ne valja nista. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.