FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 03 jul 2011, 02:19

hahah :D ljudi...iduca sezona je njihova :D laku noc xD

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 02:25

I opet ce sudije gurati obilato i naredne godine ;) , rekoh da ti najavim to odmah da se pripremiš za sekiraciju i nervozu....šta ces tako vam grah pao svima...miljenik FIFE,UEFE,masona, iluminata i svih tajnih sila mora pobjeđivati...a vi nastavite oponašati svog gurua Pakija i morališite o sudijama i dalje - to vam najbolje ide vec godinama...valjda ce i vas sunce jednog dana obasjati za jedno 10 godina kad se uzme neki FNJŽ kup protiv strašne sile Birminghama :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2011, 10:19

I skupljajte istorijska videa ko mi filmove iz 60-ih, 70-ih. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 jul 2011, 11:58

bparena je napisao/la:I skupljajte istorijska videa ko mi filmove iz 60-ih, 70-ih. :lol:
samo mi reci jedno,trudim se da pricam o mesiju svo vrijeme a vi stalno se hvatate arsenala i reala,i onda nama govorite da imamo komplekse,hvatate se nakvi tema bezveze
Rođen s tobom da budem

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 jul 2011, 12:38

Ivan Zamorano: "Barcelona je klub po mjeri Sancheza"

Nekadašnji čileanski reprezentativac i legenda Intera i Real Madrida, Ivan Zamorano vjeruje kao je Barcelona idealan klub za njegovog sunarodnjaka Alexisa Sancheza.

Iz Barcelone se nadaju da će ubrzo završiti pregovore sa čelnicima Udinesea oko ovog talentovanog nogometaša, koji se trenutno nalazi na Copa Americi u Argentini sa svojom reprezentacijom.

Alexis se već duže vrijeme spominje u kontekstu prelaska u redove najbolje ekipe na svijetu, sada se ipak čini da će posao ubrzo biti završen nakon što je predsjednik Barce, Sandro Rosell otputovao u Argentinu kako bi se lično susreo sa nogometašem i dogovorio uvjete saradnje sa Barcom.

Zamorano koji je nastupao za Madrid i Inter devedesetih godina mišljenja je kako je Barca savršen klub za Sancheza: "Barcelona je klub po mjeri za Alexisa, oni igraju najbolji nogomet na svijetu i on će se brzo prilagoditi na njihov način igre. On je jako brz nogometaš, nezaustavljiv jedan na jedan, ima sve što je potrebno da bi igrao u najboljem klubu na svijetu."
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2011, 12:50

Nek je Thiago ostao. Nadam se da ce i Sancez postati dio blaugrane...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 14:17

http://www.****.com/poll/results/14/

Evo koliko bi raja želila ponovo vidjeti Fabregasa u dresu Blaugrane...od 557 ljudi, 154 je ZA...ostali mu jasno porucuju ODBIJ od ograde.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 jul 2011, 14:29

Mandrak je napisao/la:http://www.****.com/poll/results/14/

Evo koliko bi raja želila ponovo vidjeti Fabregasa u dresu Blaugrane...od 557 ljudi, 154 je ZA...ostali mu jasno porucuju ODBIJ od ograde.
ma i oni i **** stalno neke statuse kako nam on ne treba i tako pola godine i onda lupe anketu "zelite li ga..."

samo nek on dodje :D ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 jul 2011, 14:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jedino ako je prihvatljiva odšteta. Ako je ovo protiv, ili jasno odbijanje ja sam Dennis Bergkamp, i onda se ljudi cude kad im kazem da imaju IQ od 90...
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 14:56

Scof1eld je napisao/la:

ma i oni i **** stalno neke statuse kako nam on ne treba i tako pola godine i onda lupe anketu "zelite li ga..."

Raja glasa kako misli i svako ima pravo.
Ja ti kažem cinjenice i rezultate anketa:

Stanje trenutno: od 561 - njih 155 se izjasnilo za Da, pod svaku cijenu....neki smatraju za neku prihvatljivu cijenu, vecina....ti bi ga volio vidjeti, OK poštujem - tvoje mišljenje.
Ja sam za NE, nikako....i tako ce i biti akoBog da...niko ne želi izdajnike u svojim redovima...za te pare mogu kupiti 3 extra igraca koji bi jedva docekali da dođu u najbolji klub svijeta bez ikakvih sapunica i preseravanja.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jul 2011, 15:21

vecina nas je protiv dolaska cesca sve i da je dzaba, jer se bojimo da bi njegov dolazak narusio savrsenu harmoniju u ekipi

vidjeli smo proteklih dana na primjerima fabregasa i sancheza o cemu se tu zapravo radi, cesc nesto taktizira, sjedi na dvije stolice, hebao bi se al da mu ne udje, dok je mladi sanchez izricito rekao i vise puta ponovio da zeli samo u barcu, da nece u city ni za vecu platu, kad je predsjednik udinezea poceo da ucjenjuje i cigana za vise para, sanchez je fino rekao da hoce samo u barcu ili ce ostati u udinezeu, tako je ovom njihovom predsjedniku fino uskratio mogucnost ginanja i prijetnje da ce ga prodati ko punudi vise

tu se dakle vidi da momak zaista zeli kod nas i svojim ponasanjem i pomaze da se transfer realizuje, tako nesto je uradio i maskerano, a fabregas to ne radi, ne pokazuje jasnu i konkretnu zelju da dodje, nego ceka da se stvari same od sebe rijese, ili da rossel isplati jedno 45 miliona arsenalu pa da on onda dodje ko velika zvijezda

zbog toga ga ne treba ni dovoditi, cak i da je potreban, a kamoli ovako kad ce samo guzvu u timu napraviti. sanchez je puno vise zasluio da dodje jer momak nista ne kalkulise, a i potrebniji je od fabregasa

vidjecemo sta ce biti od svega ovoga, nadam se da ce klub uskoro obznaniti da odustaje definitivno od dovodjenja fabregasa da vise i mediji ne smaraju, da cemo dovesti sancheza, jednog u odbranu i to je to.

u narednoj sezoni tiago ce definitivno pokazati jel se mozemo u njega pouzdati za naredne godine, ako se pokaze dobro i jeste, ako ne onda sledece ljeto dovesti cesca ili nekoga slicnog

rossel je otisao u argentinu, vidjecemo dal to znaci da se definitivno dovodi sanchez
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jul 2011, 15:45

Mandrak je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:

Raja glasa kako misli i svako ima pravo.
Ja ti kažem cinjenice i rezultate anketa:

Stanje trenutno: od 561 - njih 155 se izjasnilo za Da, pod svaku cijenu....neki smatraju za neku prihvatljivu cijenu, vecina....ti bi ga volio vidjeti, OK poštujem - tvoje mišljenje.
Ja sam za NE, nikako....i tako ce i biti akoBog da...niko ne želi izdajnike u svojim redovima...za te pare mogu kupiti 3 extra igraca koji bi jedva docekali da dođu u najbolji klub svijeta bez ikakvih sapunica i preseravanja.
Cuj to,za 40 miliona mozemo kupiti 3 ekstra igraca... :lol: ...Kad jedan Pastore vrijedi 50 miliona onda za 40 miliona sigurno ne mozes kupiti 3 ekstra igraca...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 03 jul 2011, 15:50

Šta ima novo kod vas, hocel taj Cesc ? :D
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 16:00

@enobarca , malo su bukvalan i teže ti ide razmišljanje ;) ...mislio sam da za 45 miliona se može kupiti 3 mlađa extra igraca (a ne neke skupe zvijezde) koji ce odmah doci u Barcu bez puno sapunice, pompe i preseravanja koja klubu priređuje Cesc vec 3 godine.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jul 2011, 16:04

Mandrak je napisao/la:@enobarca , malo su bukvalan i teže ti ide razmišljanje ;) ...mislio sam da za 45 miliona se može kupiti 3 mlađa extra igraca koji ce odmah doci u Barcu bez puno sapunice, pompe i preseravanja koja klubu priređuje Cesc vec 3 godine.
Eto meni teze ide razmisljanje,a ti bi pored La masie kupovao mlade igrace(to ti je bespotrebno trosenje para)...Barci treba netko ko ce zamjeniti Xavia,a Cesc je idealan za to...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 03 jul 2011, 16:06

enobarca je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:@enobarca , malo su bukvalan i teže ti ide razmišljanje ;) ...mislio sam da za 45 miliona se može kupiti 3 mlađa extra igraca koji ce odmah doci u Barcu bez puno sapunice, pompe i preseravanja koja klubu priređuje Cesc vec 3 godine.
Eto meni teze ide razmisljanje,a ti bi pored La masie kupovao mlade igrace(to ti je bespotrebno trosenje para)...Barci treba netko ko ce zamjeniti Xavia,a Cesc je idealan za to...
Jel ti vidiš šta pišeš :shock: Cesc nije u La Masiji, vec u Arsenalu koji traži 45 miliona za njega...tako da ta prica o La Masiji pada u vodu...za svog decka iz La Masije ce Barca morati platiti tolike pare...ja mu ne bih dao ,da mi je brat rođeni.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jul 2011, 16:13

Mandrak je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Jel ti vidiš šta pišeš :shock: Cesc nije u La Masiji, vec u Arsenalu koji traži 45 miliona za njega...tako da ta prica o La Masiji pada u vodu...za svog decka iz La Masije ce Barca morati platiti tolike pare...ja mu ne bih dao ,da mi je brat rođeni.
Ne znam kako si ti iz mog posta zakljucio da je Cesc u La masii,ali nije bitno...I tebe se ne pita bi li mu dao,to se pita guardiole koji je itekako zagrijan za Cesca... ;)
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 03 jul 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 jul 2011, 16:17

u ovoj situaciji kad imamo sjajan i vec izgradjen tim, kad s ne moraju trositi velike pare na pojacanje, moze se fino omladinski pogon dodatno pojacati, a po meni bilo bi pametno dovoditi mlade igrace koji imaju 16, 17, 18 godina, koji ce se prekaljivati u barci b i tako stasati polako za prvog tima

evo recimo na onom prvenstvu do 17 godian sjajnih potencijala ima, pogotovo napadac obale slonovace dijete neko gol masina, to bi mislim bilo pameno, extra mlade igrace dovoditi za jeftine pare, koji milioncic potrositi na recimo 5-6 talenata koji se srecom imaju gdje razvijati i dokazivati, druga spanska liga ima nekog i kvaliteta, a opet je tu fino da se razvijaju bez pritiska i da non stop igraju ti mladji momci, pogotovo bi fino bilo ulagati u igrace na pozicijama gdje bi u blizoj buducnosti mogli imati mjesta, stoperi i bekovi, kao i spicevi klasicni, od tih nekih 5-6 mladjih igraca jedan ako se pokaze kao dobar, dobro i jeste

sjajna stvar je sto je b tim u drugoj ekipi, vidjeli smo kako je to pomoglo tiagu i jos nekim omladincima da se razvijaju, ne moraju recimo u prvom timu non stop grijati klupu, ili ici u druge klubove na posudbe, fino se tu prekaljuju u istom sistemu u kojem igra i prvi tim

ja se ne brinem ni sekundem, tu je la masia, poneki mladji igrac ce se dovesti i sa strane kao polugotov proizvod, od svih tih omladinaca poneki ce stasati u igracinu, nece biti potrebe za velikim kupovinama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 03 jul 2011, 16:59

Ovo trebaju da vide navijaci topcica .... ;)

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 jul 2011, 17:32

Dva kola prije kraja sezone bejzbol tim Barcelone je osigurao osvajanje Lige !
slika

E OVO JE DOMINACIJA
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.