Treba pitati Mirvica, jer po njegovim rjecima ona vise nije dio FKS

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa svaki tvoj post je bio za tjeranja ZZ i sad nesto ovako postavljas ...
Imao je 100% podrsku od svih navijaca kluba ukljucujuci i mene nakon osvojenog kupa. Imao je 100% podrsku kluba pa cak i nakon ove zadnje dvije blamaze. Imao je pripreme da spremi ekipu, ekipa pogine nakon 60 min. Mogao je da bira koga ce dovesti. Sve je ukazivalo na uspjeh i osvajanje titule ali nakon poraza od Craiove (od koje smo pokazali da smo bolja ekipa) i nerijesnog protiv Radnika vidim da nece ici na bolje. Realno bi se samo gubilo vrijeme i jos u veci jaz bi upali kada bi se za vikend izgubilo.johntravolta123 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:52Pa svaki tvoj post je bio za tjeranja ZZ i sad nesto ovako postavljas ...
To bas kontam, a ni mi ne mozemo puno cekati da dovedemo novog trenera, sezona vec pocela. Sta god mislili o njemu, meni je dudic nekako najprirodnije rjesenje s obzirom na okolnosti, a moze bukvalno danas poceti. Na hajr, ko god da bude, bitno je sada podrzati klub i igrace generalnoVanja8 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:29Sacekaj malo mozda nam predstave trenera prije ankete, da ne lupamo bez veze...
Izgleda u nas je u punom jeku akcija "Nista nas ne moze iznenaditi "
Znas ono u Srbiji, mislim u Nisu, napravili tu akciju, kad za jedno 2 sata, pise otkazano zbog kise...![]()
Ova mitomanija oko Zekica poprima razmjere kosovskog bojaPosejdon je napisao/la: ↑06 avg 2025, 09:59Znate ono kad dodju novi treneri pa na sva zvona trube i hvalisaju Mirvića, nesto mi je slabo tog hvaljenja bilo kod Zorana, vidio je on s kakvim nadobudnim debeljkom ima posla. Ismire, neke je otjerao rezultat, zasluženo, za neopozivu ostavku Zorana si TI kriv, TI sa svojim petljanjem u posao stručnog štaba.
Pridruzujem se ! Americki klaun koji veze nema o sportu i fudbalu. Yebo ti ljajic familiju kriminalnu. Kako sve lijepo providno vamo zekic ostavka u istim sekundama naruceni tekstovi da dolazi ljajic za glupu masu
100%, egomanijak obicni.Armija1987 je napisao/la: ↑06 avg 2025, 10:07ZZ je htio da klupira Gulia, Mirvic reko ne moze, ovaj podnio ostavku.