FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
3
21%
Darko Milanič
3
21%
Miodrag Božović
0
Nema glasova.
Fedja Dudić
2
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
2
14%
Samo stranac
4
29%

Ukupno glasova: 14

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 avg 2025, 00:34

Mahalac7 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:32
ajdohordas je napisao/la:
05 avg 2025, 23:30
Armija1987 je napisao/la:
05 avg 2025, 23:26
Za ove sto govore Mirvicu odlazi jel znaju koliko je svojih para covjek dao u klub?
Ko ce ga smijenit?
Qrac me vise boli za paru i ulaganje. Qrac me boli za šminke, dresove, marketing mega giga imena i sta sve ne
Druže hocu pobjede i uspjehe, hocu iskorak ! Zeljan sam uspjeha.
Imam osjecaj da nemam snage ni da se razocaram vise u ova desavanja i u ove poteze i odluke
Pa ima li granice majku im yebem svima odreda !!!
Svi mi zelimo pobjede i titule al bez brutalne kove (za nase uslove) nista od toga. Ne moze tonoreko noci jarane. Vidi malo okolo kako svi tavore osim naravno Vicinih i Beusovih pulena. Sve smo mi Bosnje krivi sami sebi. Mirvic ulaze i ima viziju. Samo jos malo sabuta. Moras napraviti ekipu koja je bar 30% jaca od ovih navedenih da bi osvojio titulu i onda nesto napravio u Evropi.
Vec su nas poceli karati i priznaju go iz cistog ofsajda. Sa VAR-om ce nas jos vise karati
:salut:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 avg 2025, 00:34

MokraKifla je napisao/la:
06 avg 2025, 00:31
Ide dudic odradit posao koji nije davno zavrsen
Ja sam dobio info od covjeka koji je blizak sa Mirvicem da je Dudic novi trener i sa njim da dolazi Ljaljic. Sta se moze okrenuti za 24h Bog samo zna.
Al da smo luzekski klub to se jedino nece promijeniti jedan duzi vremenski perion

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 06 avg 2025, 00:34

Idu sad spinovi botova. Samo citajte. Kroz 2-3 dana od Zekica ce napraviti najvece smece, nakazu, zlikovca, taldziju itd. itd. itd. Prisjeo vam svaki fening koji dobijete za ovo sto radite!!!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 avg 2025, 00:35

Hordas1990 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:34
Idu sad spinovi botova. Samo citajte. Kroz 2-3 dana od Zekica ce napraviti najvece smece, nakazu, zlikovca, taldziju itd. itd. itd. Prisjeo vam svaki fening koji dobijete za ovo sto radite!!!
Sigurno.
3, 2, 1....pocni.
- FKS -

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 00:35

Znači transfer rok posvetiš treneru, uvažiš njegove želje dovedeš tačno određen tip igrača koji odgovaraju njegovom stilu igre, tako lahko pustiš čovjeka da ode, sada vraćaš najgoreg trenera u historiji kluba i ispunjavaš njegove želje? I ako on opet uveže svoj niz... Onda?

Besmislice :salut:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 avg 2025, 00:36

Stvarno mi je zao, al ako je ovo Zekic uradio radi nekog njegovog revolta, radi ova dva zadnja rezultata, RAZOCARAO ME i kao covjek i kao trener..

Sramotno

Ako Fedju husrefa i takve dovodili po meni mirvic krste i ostali GUBE POVJERENJE..

Definitivno nijedan igrac koji je igrao protiv radnika od 60 minute do kraja nece imat nikakvo postovanje odmene taman osvoili titulu

Takodje ocekujem sutra neopozivu ostavku od sd i krste velkoskog

Fedja husref vlado onaj iz zrinjskog sto je dobio odkaz dobice od mene samo zvizduk, aplouz nikad

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 06 avg 2025, 00:36

broj6 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:22
Amcho1 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:14
broj6 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:01

Nije problem u pokusavanju nego u transparentnosti. Ne bi on bio tu da se nije nasao. Da zeli dobro klubu pa toliko ulaze ne bi nam ove face kruzile oko kluba.
Normalno da se našao, ko se to ne bi našao? Gdje su godinama legende kluba pa neka se nađu? Vratite se u realnost jer sa neba ne padaju investitori kao što neko gore reče. Nema tu mnogo opcija, prihvatiš ono što imaš, predaš se politici ili ploviš u milionskim dugovima uz podršku navijača i legendi kluba. Niko od nas se ne slaže sa mnogim potezima, svi smo umorni od kruženja ali svi koji prozivaju i tjeraju investitora nikada ne ponude ni jednu alternativu? Oprosti ali meni nije svejedno kao što neki kažu taman da igramo u kantonu ili da smo u milionskim dugovima. Do prije nekoliko dana izdizanje u nebesa i najbolja transfer politika, vizija Europe na Max. Pa onda potop.Šta misliš od čega bi se klub finansirao da ne radimo transfere, da ne radimo brending isl. Prođi roster od akademije, b tima, a tima, stručnog štaba isl pa pokušaj izračunati okvirne troškove, to je strašno ali vizija je dobra i treba vrijeme. Pozzz
Vizija je dobra ali na papiru, na sto sam se i osvrnuo u postu. Sve super sve pet i kroz dva dana nista ne valja. Zasto? Zato sto oni koji izvrsavaju plan pojma nemaju. Koliko dugo vec postoji akademija? Necu da kazem da nije izbacila igrace jer jesmo imali uspjeha pogotovo s golmanima. Ali koliko smo direktora te akademije imali? Dovodili svakakve strance muljatore i doktore Dogane i sta se desava s tim sad? Desava se da odustajemo od toga jer prelazimo na B tim. Ocito da Belgijanac ima jos posla u skautiranju i dovodjenju stranaca umjesto da razvijamo igrace, jer eto i sam mozes pogledat sastav koji igra za B tim. Ali i to sve super sve 5, ali sta je plan s njima, samo unovcit i prodat, sta se radi u prvom timu? Trener se ne pita za transfere i desavanja u ekipi, gdje to ima? Od prve izjave Zekica da on samo zahtjeva "tip igraca" koji mu treba sve je smrdilo. Vidimo dokle nas je to dovelo jer nemamo postenog veznjaka.
Uvijek ima i drugi par cipela. Proces bi trebao podrazumjevati i razvoj igrača i dovođenje stranaca, od kvantiteta do kristalisanja i prelaska u A tim, tako ćeš imati širinu kroz vrijeme.Razmisli, ima malo i do tvrdoglavosti trenera generalno. Jel misliš da Dudić nije mogao povući nekog juniora da igra štopera, nego je trošio jadnog Dokanovica na toj poziciji što je na kraju bilo kobno i za klub i za njega, a bilo je kvalitete. Jel misliš da Krdzalic, Vrban itd ne mogu odigrati bar 20 minuta na nivou, a ja ti garantujem da su oba spremnija trenutno od Đorđevića koji ne može da trči, ipak ti guraš svoje. Dosta je tih slučajeva. Meni je žao jedino što nemamo kontinuitet sa trenerima, kako bi se napravio kostur, a onda bi imali i rezultat, ali generalno i do istih je, tačnije nisu bezgrješni. Misliš da je bilo gdje u svijetu 11 igrača na terenu želja trenera, možda im se nekad želja ispuni ali uglavnom se radi po principu potrebe po profilu igrača i poziciji, a onda scauting obavlja dalje. Elem, neka nam je Bog na pomoći. Pozzz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 06 avg 2025, 00:36

ado-hz je napisao/la:
Ja sam dobio info od covjeka koji je blizak sa Mirvicem da je Dudic novi trener i sa njim da dolazi Ljaljic. Sta se moze okrenuti za 24h Bog samo zna.
Al da smo luzekski klub to se jedino nece promijeniti jedan duzi vremenski perion
Barem se vracamo na 4-2-3-1 to je njegova formacija

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 avg 2025, 00:37

Homer je jedan ego manijak nesto poput Misketa kod komsija sto je bio
ps:i Homere postavi Huremusu kad nas k.aras onda nas k.araj do kraja
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 06 avg 2025, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 06 avg 2025, 00:37

ado-hz je napisao/la:
Ide dudic i njegov hajc

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 06 avg 2025, 00:37

Na kraju svega ostaje nam da pruzamo podrsku klubu.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 avg 2025, 00:37

fudbaler14 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:28
Neopoziva ostavka stupa na snagu tek kad je klub obradi(sluzbeno obavijesti da ju je primio te potpise raskid ugovora), do tada je trener zaposlenik kluba i ukoliko se dogovore da je ipak zanemare nakon razgovora, suradnja se nastavlja kao da nista nije ni bilo.
Ukoliko se napravi dovoljno dobar pritisak na obr strane i da se dogovore ipak postoji mogucnost da se suradnja nastavi iako je ostavka sluzbeno neopoziva.
Nije tacno. Neopoziva ostavka je kako ti sama rijec kaze, NE opoziva i tu uprava ni peti ni deseti nemogu nista. Kad ponudi ostavku, onda uprava odlucuje hoce li je prihvatiti a neopozivu jedino sto mogu je ujutro udariti pecat na raskid ugovora na Zekicevu stetu naravno jer je on inicijator raskida ugovora!
U novi boj ...

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 avg 2025, 00:38

06 avg 2025, 00:36
ado-hz je napisao/la:
Šta misliš da li je igrački kadar skrojen prema toj formaciji? Nije ovo igrica, mijenjaš formacije i igrače kako hoćeš.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 06 avg 2025, 00:39

Surreal je napisao/la:
06 avg 2025, 00:33
Zašto ne Krunoslav Rendulić?
Ili Mladen Zizovic ha?

MokraKifla
Kontakt:

Post Postao/la MokraKifla » 06 avg 2025, 00:39

Morpheus je napisao/la:
06 avg 2025, 00:38
ado-hz je napisao/la:

Šta misliš da li je igrački kadar skrojen prema toj formaciji? Nije ovo igrica, mijenjaš formacije i igrače kako hoćeš.
Prijelazni rok je tu jos uvijek do polovice septembra a tek je august... igraci su profesionalci koliko znam i njihova je duznost odgovoriti na ono sto im trener trazi ako to ne mogu ne znam sta ce ovdje...

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 06 avg 2025, 00:39

Pitar6785 je napisao/la:
Stvarno mi je zao, al ako je ovo Zekic uradio radi nekog njegovog revolta, radi ova dva zadnja rezultata, RAZOCARAO ME i kao covjek i kao trener..

Sramotno
eh matori, mozda smo sad na istoj talasnoj duzini

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 avg 2025, 00:40

broj6 je napisao/la:
06 avg 2025, 00:39
Surreal je napisao/la:
06 avg 2025, 00:33
Zašto ne Krunoslav Rendulić?
Ili Mladen Zizovic ha?
Čovjek je imao dobre rezultate u Evropi, sigurno bi bio bolji izbor od Dudića.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 avg 2025, 00:40

Zekic rece poslje utakmice pravio kompromise i gutao neke stvari a da je trebao presjeci . Vjerovatno je sad presjekao i htio neke odstraniti , uprava nije odobrila to njegovo i zbog toga je odstupio . Vidim spomnje se Husref mislim da nema od tog nista Husref isto hoce kontrolu da ima a to Mirvicu ne odgovara , tako da mislim da to tek nebi funkcionisalo .

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2025, 00:40

Bolje da nas trenira Anela Potura nego Dudic
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 06 avg 2025, 00:41

Da mu je klub uručio otkaz bio bi problem duplo gori, a ako on sam hoće da ide - nek ide. Svi mu puše qurac, a već drugu utakmicu zaredom on prosipa šupljake na pressu i na kraju podnosi neopozivu. Idi u pm nisi Guardiola yebo te. Sve pričam pod pretpostavkom da nije bilo ništa iza paravana - ako jest, a on to ne iznese i dalje ostaje glavni krivac za cirkus koji je napravljen.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”