FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Kako je to mocan igrac.Mislim da je Borac dobio vrhunsko pojacanje!!!!Asamoah je zvjer sto se kaze na Marakani brzi od vjetra!!!Nekoliko tekmi je bas on spasio kad su ga uvodili sa klupe!!!Ako dobije pravu priliku ima da razvaljuje mislim da odavno bolji igrac nije dosao na ove prostore!!!Svaka cast Borcu za ovo pojacanje!!!!
Igračina. Svaki put ove jeseni kad je ušao u igru promijenio je ritam utakmice, upisao par važnih asistencija za neke preokrete. Ne mogu da vjerujem da su njega pustili prije Babalja, čak sam očekivao da će na proljće dobiti još veću minutažu. Loš potez Zvezde, ali zato premija za Borac, strašnog igrača ste dobili. 

Smoke Weed Everyday!
pozz prijatelji,moze li koja informacija o vasem bivsem igracu dusku sakanu?valjal cemu?hvala unaprijed
Hahahaha ni polovnjake ne možete da posudite,bože sačuvaj,a gdje Graha,trebaju li mu sočiva?
Einigkeit und Recht und Freiheit
- mehmedovic
- Kontakt:
не ' " - ' ђаво ' " $ ?? $ га " " $ се $ на / " $ $ ону ствар?! не $ се "!
Izgleda Grahovac se vratio...mozda je i bolje,u nas u PL uvijek se za pola godine rasproda sve što valja u ligi i onda ostatak sezone budu utakmice nezanimljive kad 90 minuta gledamo nabijanja golmana i karambole..
Videcemo da li ce doci,najverovatnije nece,mora na dodatne medicinske preglede.mehmedovic je napisao/la:не ' " - ' ђаво ' " $ ?? $ га " " $ се $ на / " $ $ ону ствар?! не $ се "!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Od mogućih pojačanja se spominju: Admir Raščić , Žarko Karamatić , Darko Maletić, Danijel Majkić i Vladan Grujić...
U NAPAD U AKCIJU ZA RASU I NACIJU!!!
MALETIC DARKO,KAMAN KRECE SILOVANJE 

Sta je sa Jankovicem dolazi li on ? 

Čamuga
nije prosao ljekarske preglede, a Babalj previse skup...Pozitivna vijest Adnan Raščić bivši napadač Novog Pazara potpisao na dve godine za Borac...Mislim da ce on biti veliko pojačanje...

U NAPAD U AKCIJU ZA RASU I NACIJU!!!
Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic. 

Ko vam je do ovog trenutka dosao, tj potpisao sigurno ?
Rašičić je daleko od kapitalca (osim ako nije u Pazaru enormno napredovao)Devil je napisao/la:Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic.

Pa napisah gore iznad,mnogo je znacio za igru Novog Pazara,mislim da su oni vise izgubili nego sto je Borac dobio sa njim.Jednostavno bio im je itekako potreban u drugom delu gde ce voditi izgleda grcevitu borbu za opstanak.ublehas je napisao/la:Rašičić je daleko od kapitalca (osim ako nije u Pazaru enormno napredovao)Devil je napisao/la:Borac je mnogo dobio sa Rascicem.U ovome trenutku mislim cak i vise da moze da pokaze nego Asamoah u Borcu.Bio je vrlo znacajan u igri Novog Pazara i oni su sa njim dosta izgubili kao i sa jos par odlazaka u toku ovog prelaznog roka.Za sada dva kapitalca u Borcu slobodno mogu reci,Maletic i Rascic.

Ako ponovi partije iz Novog Pazara,bice od velike koristi za napad Borca.
Valja i plaćati ta dva kapitalca čim je Raščić odbio Olimpica znači da je ponuda Borca bila puno izdašnija, tek o Maletiću da ne pričam, a imaš samo igrača da mu plaćaš da zaradiš od njih nećeš sigurno-. 

jes ti to ljubomoran zdenece.rascic i maleta su ogromna pojacanja pogotovo darko rjesava sam utakmice.Zeman je napisao/la:jel došla monika?
na koga, na tebe? ti je moš gledati samo k'o i ja.fredi je napisao/la:jes ti to ljubomoran zdenece.rascic i maleta su ogromna pojacanja pogotovo darko rjesava sam utakmice.Zeman je napisao/la:jel došla monika?
pozdravi praščića kad ga sretneš

NAPRIJED NARODE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.