Pa nije lud da mu preneses koronuNeutral je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:17Ma desava se, hajde, bit ce bolje, ipak se igralo protiv ekipe svjetske klase![]()
Nije mi jasno sto me budala koja je na bloku konstantno citira, ne bi procitao sta je napisao da mi zivot zavisi, pozvan si uzivo, odbio si p., rekao sam ides na blok, i tako godinu dana vec. Lik zeljan paznje jer je nema kuci a retardiran pa ne moze nikoga pronaci a ima forum za lijecenje frustracija zivotnog neuspjeha![]()
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Istrpiti skijasa jos ovu sezonu, i napraviti mu veliki oprostaj.
Krajnje je vrijeme da se potrose veliki novci na provjerenog golmana.
Kompany je odmah zastekao protiv jacih, prvo Lever, pa sad AVL.
Moramo se pomiriti s tim da par godina unazad igramo bez desnog beka,jer imbecili nisu sposobni dovesti pravu zamjenu jos od Lahma.
Cak su i neznalice sa ovog foruma znali da je Palhinha morao poceti.
Moramo se pomiriti s tim da par godina unazad igramo bez desnog beka,jer imbecili nisu sposobni dovesti pravu zamjenu jos od Lahma.
Cak su i neznalice sa ovog foruma znali da je Palhinha morao poceti.

Zadnja izmjena: Lenaa, dana/u 02 okt 2024, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj izdominiraoBundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08Emery taktički masterclass![]()
Kompany pokazao kao što sam i govorio da će ga izdominirati svako ko iole zna o taktici. Postaviš mu dupli blok, nema pojma šta da radi. Još se Leverkusen nije dobro ni branio. Protiv Aston Ville za čitavu utakmicu nije se nijedna izrađena akcija napravila. Onaj magični pas Musiale i ovaj šut glavom Kanea jedino vrijedno pomena. Jako je zabrinjavajuć ovaj nedostatak kreacije, Kompany nema plana B. Sve mu se svodi na presing i ho-ruk. Što prolazi kada protivnik igra otvoreno ili nema pojma o taktici. A kao što vidimo, ne prolazi protiv disciplinovanih ekipa. Kompany je taktički amater. Još je zeznuo što je stavio Comana u prvih 11, Musialu na klupu, Laimera na desnog beka, Pavlovića umjesto Palhinhe. Palhinha je bio daleko bolji od ulaska nego Pavlović, i Villa nije mogla disati. Neuer nastavlja po starom sa svojim egzibicijama i ukopavanjem tima, a vjerujem da ga niko neće prozivati. Bit će, ma desi se, a samo zato što je Švabo. Nubel je davno morao biti među stativama. Kimmich nastavlja sa brukanjem kod prekida, a najkomičniji je bio ovaj slobodnjak Kanea na kraju. Umjesto da Kane direktno ošuta, Kimmich i Sane se dodaju što omogućava igraču Aston Ville da uđe u blok. Poraz je najmanji problem, ogroman je problem što trener nema pojma kako igrati protiv bunkera i duplog bloka. Kane za čitavu utakmicu nije imao nikakvu distribuciju, ovo na kraju na individualni kvalitet došao do lopte. Samo se tješite da je ovo sreća, ovo je čisto taktičko neznanje. Pokušavali su svim silama, ali ne znaju kako. Igrali bi neki pepovski fudbal sa 10 puta slabijim veznim redom koji gubi lopte na traci, a okretan kao fap. Kim i Upamecano opet odlične partije, nije do njih ništa.
I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville![]()

Budala, jos uvijek Tuchela spominje

Ovo se zove zaluđenost i zabluda.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville![]()
Ne znam, možda i neki inat. Tamo nekom...
Ostatak posta, odličan rezime, slagali se ili ne.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
fino sam mu rekao da mi posalje test i da cemo se naci kad vidim da je negativan a on ne smijeJayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:20Pa nije lud da mu preneses koronuNeutral je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:17Ma desava se, hajde, bit ce bolje, ipak se igralo protiv ekipe svjetske klase![]()
Nije mi jasno sto me budala koja je na bloku konstantno citira, ne bi procitao sta je napisao da mi zivot zavisi, pozvan si uzivo, odbio si p., rekao sam ides na blok, i tako godinu dana vec. Lik zeljan paznje jer je nema kuci a retardiran pa ne moze nikoga pronaci a ima forum za lijecenje frustracija zivotnog neuspjeha![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem je sto u ovakvim utakmicama ( Villa i Lever ) imas po 2-3 sanse, e tu moras biti killer i zabiti. Pa ne moze se svakome kreirati 5 mrtvih zicera, to niko ziv ne moze, nijedna ekipa ikad. Jednostavno sanse koje se dobiju se ne iskoriste, fali mouda i direktnosti, a kod nekih igraca i kvaliteta.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lenaa je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:20Istrpiti skijasa jos ovu sezonu, i napraviti mu veliki oprostaj.
Cak su i neznalice sa ovog foruma znali da je Palhinha morao poceti.![]()

Neuerovo je proslo, refleksi na 50%, vjerujem da se sjecaju stariji pratioci Bayerna Kahna nakon ,32+ kada mu je ispadala lopta iz ruku.
Gol Carlosa sa 35+ metara.
Hvala Neueru na svemu.
Trebaju dva stabilna stopera. Napad kako god da je jak, veceras nije uspio postici gol.
Ovo se takodjer slazem, Kompa bi laganini bio pometen protiv Arsenala. Ali je problem sto smo mi s Tuchelom morali gledati iz kola u kolo patnju s malim ekipama u prvenstvu. Kompany ce to lagano rjesavati i nabijati statistiku bodova i golova, ali ce zato u onim bitnim utakmicama kad naleti na pravog strucnjaka biti belaja.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08
I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville![]()
-
- Kontakt:
Jedinu pravu šansu koju je Gnabry promašio je bio onaj zicer na kraju. Pored toga, imao je priliku da doda Kaneu, a možda je tada bio i ofsajd, i pitanje je da li bi lopta uopšte došla do Kanea jer je bilo igrača oko njega i lopta bi išla blizu golmana.
Ali nema veze jelde, bitno je da Dilah može uživati uz mezu, suhovinu, piće. Sane rijetko kada igra, pa žena neće fasovati. Yebo poraze, inače će ljudi gledati statistiku, neće gledati ko je pobijedio na kraju. Ipak su izgubili od velikana evropskog fudbala Aston Ville, ne treba pretjerivati.
Ali nema veze jelde, bitno je da Dilah može uživati uz mezu, suhovinu, piće. Sane rijetko kada igra, pa žena neće fasovati. Yebo poraze, inače će ljudi gledati statistiku, neće gledati ko je pobijedio na kraju. Ipak su izgubili od velikana evropskog fudbala Aston Ville, ne treba pretjerivati.
Ma sve 5. Ne moramo se slagati oko trenera. Bitno je ovo za analizu. I pod dominiranjem, sam mislio da će ga pobijediti svako ko ovako igra, a ima trenera za to i tim. Ili će u najboljem slučaju izvući remi.armando je napisao/la: Ne znam, možda i neki inat. Tamo nekom...
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Izvođenje prekida i dalje užas kod Kimmicha i ovo traje već godinama.Imam osjećaj da bi Neuer bolje izvodio prekide od njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemoj kružiti...harden je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:22fino sam mu rekao da mi posalje test i da cemo se naci kad vidim da je negativan a on ne smijeJayCatwright je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:20Pa nije lud da mu preneses koronuNeutral je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:17Ma desava se, hajde, bit ce bolje, ipak se igralo protiv ekipe svjetske klase![]()

Ako te prepao svojim pojasevima i sličnim dostignućima, zovi mene ....da mu uručim priznanje.
Zalizani Uvijek nadahnut protiv nas. Imali su neku iskru, tačno se vidjelo da ne žele izgubiti.
Naši ispod svojih mogućnosti. Dešavaju se ovakve utakmice, treba pouke izvući.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Ma to su činjenice. Arsenal prošle sezone bio "strah i trepet", govorili da će natrpati Bayern. A dođe dvomeč, ugase ih potpuno, na Allianz Areni nisu imali prilike. A onda imaš ovamo Emerya koji se popišao po Nagelsmannu sa Villarealom i Kompanyu sa Aston Villom. Pa to ako nije sramota ja ne znam šta je. Trener ti sam kaže da se uči, šta imamo dalje pričati. Nego ajmo šiljiti đoku na to što nam tim od milijardu eura dere Holstein Kiel i Dinamo Zagreb koji zajedno koštaju manje od Musiale.Zlaja83 je napisao/la:Ovo se takodjer slazem, Kompa bi laganini bio pometen protiv Arsenala. Ali je problem sto smo mi s Tuchelom morali gledati iz kola u kolo patnju s malim ekipama u prvenstvu. Kompany ce to lagano rjesavati i nabijati statistiku bodova i golova, ali ce zato u onim bitnim utakmicama kad naleti na pravog strucnjaka biti belaja.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08
Ni jednom timu nije jednostavno igrati kada se protivnik totalno zatvori i vreba kontru...mislim da je tu Pep jedini pronasao rjesenja i lagano probija te odbrane kombinacijom sitnog veza i individualnim akcijama. Naravno da se desi i njemu poneka fula, nekad sto se prekombinujue u taktici (protiv Chelze u finalu kada je na krilima imao 8 igracaarmando je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:21Ovo se zove zaluđenost i zabluda.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08I da, Tuchel je kudikamo jači Arsenal izdominirao prošle sezone, a ovaj gubi od yebene Aston Ville![]()
Ne znam, možda i neki inat. Tamo nekom...

Znalo se da neće biti lako protiv Emeryja i Aston Ville. Samo je problem što su naši sve živo iskomplikovali u ovoj utakmici. Koliko nam je ekipa komplikovala najbolji je pokazatelj onaj slobodni udaraca na kraju, šta ga imaš još jednom dodavat na onako kratkoj distanci od gola, elegantno zvekni slobodni i kraj priče. Samo nešto presing valjao i to u prvom poluvremenu...Inače bez pravih pasova i nikakvih centaršuteva.
A Palhinha ne može ovde donijeti poboljšanje, u ovoj ugri na posjed on vrlo malo znači. Mi takve tipove igrača već imamo u timu i trebalo je te igrače na pravi način iskoristit u timu. Za neko uljepšavanje i cicanje igre dovodiš neki profil igrača poput F. de Jonga i sl. A to Palhinha više promašaj u odnosu na ono što nam treba.
A ima dovoljno dobrih igrača u kadru samo ih trebaš postavit na pravu poziciju, prilagodi stvari kadru i vodit pravi team management. Ovo zadnje je aspekt gdje je Kompany krenuo dobro, ali ako sad bude komplikovao i zatrpavao ekipu nekim taktički finesama i slično onda će nažalost biti više utakmica kao večeras.
Barci se otvara idealna prilika da prekine crnu seriju protiv na, Flick bi nas mogao sa svojom ekipom rasturit. Sve je tu moguće.
Ali nije sve ni samo crno, ni samo bijelo a ovde to na temi duže vrijeme prevladava...
Nigdje sredine...
A Palhinha ne može ovde donijeti poboljšanje, u ovoj ugri na posjed on vrlo malo znači. Mi takve tipove igrača već imamo u timu i trebalo je te igrače na pravi način iskoristit u timu. Za neko uljepšavanje i cicanje igre dovodiš neki profil igrača poput F. de Jonga i sl. A to Palhinha više promašaj u odnosu na ono što nam treba.
A ima dovoljno dobrih igrača u kadru samo ih trebaš postavit na pravu poziciju, prilagodi stvari kadru i vodit pravi team management. Ovo zadnje je aspekt gdje je Kompany krenuo dobro, ali ako sad bude komplikovao i zatrpavao ekipu nekim taktički finesama i slično onda će nažalost biti više utakmica kao večeras.
Barci se otvara idealna prilika da prekine crnu seriju protiv na, Flick bi nas mogao sa svojom ekipom rasturit. Sve je tu moguće.
Ali nije sve ni samo crno, ni samo bijelo a ovde to na temi duže vrijeme prevladava...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ma klasicna utakmica koja ce u 9 od 10 slucajeva zavrsiti pobjedom Bayerna.
Tuchel i njegov fudbal se mogu voliti ili ne ali covjek je top 5 trener svijeta za velike utakmice, uvijek bio i ostao.Zlaja83 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:26Ovo se takodjer slazem, Kompa bi laganini bio pometen protiv Arsenala. Ali je problem sto smo mi s Tuchelom morali gledati iz kola u kolo patnju s malim ekipama u prvenstvu. Kompany ce to lagano rjesavati i nabijati statistiku bodova i golova, ali ce zato u onim bitnim utakmicama kad naleti na pravog strucnjaka biti belaja.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08
-
- Kontakt:
Za Palhinhu se ne slažem uopšte što pišete da čovjek nema tehnike. Potpuno netačno, niste ga kako treba gledali kako igra, a pišete nebuloze. Tehnički dosta solidan igrač, koji je defanzivno sila. I kako on to ne bi dobro došao kada ti protivnik igra na tranziciju, a njegova uloga je da prekida napade.
Ma jok bitno je da ti mozes uzivati, i reci: vidis da je Tuchel najbolji.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:28Ali nema veze jelde, bitno je da Dilah može uživati uz mezu, suhovinu, piće. Sane rijetko kada igra, pa žena neće fasovati. Yebo poraze, inače će ljudi gledati statistiku, neće gledati ko je pobijedio na kraju. Ipak su izgubili od velikana evropskog fudbala Aston Ville, ne treba pretjerivati.

Jasta je, nije bilo lako osvojiti trece mjesto u Bundes ligi uz igru na koju bi povracali i njegovi otac i mati...popisam mu se pravo u njusku.Balon je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:54Ma klasicna utakmica koja ce u 9 od 10 slucajeva zavrsiti pobjedom Bayerna.
Tuchel i njegov fudbal se mogu voliti ili ne ali covjek je top 5 trener svijeta za velike utakmice, uvijek bio i ostao.Zlaja83 je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:26Ovo se takodjer slazem, Kompa bi laganini bio pometen protiv Arsenala. Ali je problem sto smo mi s Tuchelom morali gledati iz kola u kolo patnju s malim ekipama u prvenstvu. Kompany ce to lagano rjesavati i nabijati statistiku bodova i golova, ali ce zato u onim bitnim utakmicama kad naleti na pravog strucnjaka biti belaja.Bundesliga je napisao/la: ↑02 okt 2024, 23:08
-
- Kontakt:
Šta kaže lik jedva se plasirali u Ligu Prvaka, a imali 89 bodova, 2 manje od prvaka Manchester Citya

Bundesliga je napisao/la: ↑03 okt 2024, 00:12Šta kaže lik jedva se plasirali u Ligu Prvaka, a imali 89 bodova, 2 manje od prvaka Manchester Citya![]()
![]()
Ma nisam ni ispratio do kraja kada su ti nejaki smokljani ispustili veliku prednost i haman ih je i Liverpool tada presao te drugi vrebali...uglavnom nisu ni za k, a Bayern i oni ne mogu u istu recenicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.