FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako mi je ovaj Mujić odvratan, sutra se samo treba cuvatu žutice
-
- Kontakt:
Ako vec zlo sudi sutra, obavezno ove za dva žuta ostaviti na klupi.Umjesto Šerbečića, Pidre, Sušića i Handžića, ubaciti Adukora, Salčina, Đokanovića i Velkoskog.
Handzic, Pidro i Susic ne smiju početi sutra
Susic nece svakako,jos trenira skupa sa Adukorom nekim laksim intenzitetom .
Pozitivno je sto sa Dupovcem nije nista ozbiljno i sto trenira normalno.
Pozitivno je sto sa Dupovcem nije nista ozbiljno i sto trenira normalno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To je odlicna vijest.
Sad Velkoski moze biti striktno zamjena za Handzica bez da igra nesto drugo,lijevo Tatar/Jukic,desno Fanimo/Hebibovic napad Handzic/Velkoski.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kova
Hebib Mili Serba Salcin
Djokan Peja
Fanimo KrsteTatar
Rahman
Ja bi ovako sutra
Hebib Mili Serba Salcin
Djokan Peja
Fanimo KrsteTatar
Rahman
Ja bi ovako sutra
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Samo sačuvati Rahmana i Đokana za derbi ovo ostalo je sve svejedno.Za njih dvojicu znam da će se potući na derbiju i meni su oni najvažniji za srijedu.
Zašto stavljate Rahmana u napad pored Handžića i Velkoskog? Pojašnjenje želim!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ma ne vjerujem da ce Vinko rotirat
U njega je to najjaci sastav koji imas i udri
Pa sta bude
U njega je to najjaci sastav koji imas i udri
Pa sta bude
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Protiv Mladosti Velkoskog stavit na spica, Salcina umjesto Pidre i tjt
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Svaka utakmica vrijedi tri boda. Na derbiju nema pravila taman kad bi oni kadete izveli, a mi full sastav. Bitnije je sigurno pobijedit Mladost pa na derbiju šta Bog da, nego rotirat puno sutra, kiksat, i onda se vadit na derbiju gdje se svakako ništa ne zna. Bolje uzet 3-4 boda iz ova dva meča, nego npr. 2 boda.
Naravno, idealno je 6 bodova, al hipotetički govorimo.
Naravno, idealno je 6 bodova, al hipotetički govorimo.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
A sta znaci puno rotirati ??skoroalen je napisao/la: ↑29 okt 2020, 12:24Svaka utakmica vrijedi tri boda. Na derbiju nema pravila taman kad bi oni kadete izveli, a mi full sastav. Bitnije je sigurno pobijedit Mladost pa na derbiju šta Bog da, nego rotirat puno sutra, kiksat, i onda se vadit na derbiju gdje se svakako ništa ne zna. Bolje uzet 3-4 boda iz ova dva meča, nego npr. 2 boda.
Naravno, idealno je 6 bodova, al hipotetički govorimo.![]()
Vinko dosta rotira 18 igraca je dosad imalo ravnopravnu minutazu u ovih neki 15 utakmica sto smo odigrali.
Kovacevic, Pidro, Salcin, Hodzic, Oremus, Dupovac, Šerbercic, Milicevic, Đokanović, Pejovic, Rahmanovic, Velkoski, Tatar, Fanimo, Sušic, Jukić, Ahmetovic, Handzic. Još tu sad imaju Hebibovic i Adukor. Jedini koji je imao manju minuta a ocekivalo se vise je Zinedin.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Tatomirović je dobio pitanje kako mu je kao Srbinu bilo u većinom muslimanskom gradu, a on je dao zanimljiv odgovor.
"Svi stranci to pitaju i mene i druge ljude sa tih prostora. Rat je bio težak, a ja sam kao Srbin došao u grad u kojem su većina muslimani. Ima tu i Srba, ali generalno, svi su fokusirani samo na vaše igre. Ne zanima njih ni ko ste, ni šta ste. Te četiri godine su mi najdraže u karijeri. Sarajevo je otvoreno za sve ljude, vrlo lako vas prihvate, a u gradu i u klubu ima puno ljudi različitih nacionalnosti. To je jako zanimljivo, uzme li se u obzir sve što se tamo dešavalo devedesetih. Tamo sam upoznao i svoju suprugu i tamo sada imam, ako ne više, onda jednako prijatelja kao i u Srbiji. Sarajevo će zauvijek biti dio mog života", kazao je Tatomirović
"Svi stranci to pitaju i mene i druge ljude sa tih prostora. Rat je bio težak, a ja sam kao Srbin došao u grad u kojem su većina muslimani. Ima tu i Srba, ali generalno, svi su fokusirani samo na vaše igre. Ne zanima njih ni ko ste, ni šta ste. Te četiri godine su mi najdraže u karijeri. Sarajevo je otvoreno za sve ljude, vrlo lako vas prihvate, a u gradu i u klubu ima puno ljudi različitih nacionalnosti. To je jako zanimljivo, uzme li se u obzir sve što se tamo dešavalo devedesetih. Tamo sam upoznao i svoju suprugu i tamo sada imam, ako ne više, onda jednako prijatelja kao i u Srbiji. Sarajevo će zauvijek biti dio mog života", kazao je Tatomirović
U cemu je problem Ba ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Mujicu preventivno yebem majku, sutra odmoriti 2-3 igraca i spremni docekati derbi.
Idealno je 6 bodova iz naredna 2 susreta, ali pobjeda protiv MDK i X protiv kona takodje nije los.
Idealno je 6 bodova iz naredna 2 susreta, ali pobjeda protiv MDK i X protiv kona takodje nije los.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dan pred utakmicu, a ovakav mir na temi... 
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Imal sta novo u opstini?
A ovo oko sudija i ****.ara ne znam sta ste ocekivali ne treba to ni komentarisat
A ovo oko sudija i ****.ara ne znam sta ste ocekivali ne treba to ni komentarisat