Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Keno prvo dva air balla sa trice, pa sad evo dva kucanja. Drugo u stilu Mirze Teletovica, bas kako je Mirza svojevremeno u Evropi kucao. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Steta zbog ova dva promasaja (zicera) Muse u kontrama. Prvi put htio iznuditi 2+1, ispalo nista. Drugi put mu proklizuje stajna noga, sreca pa se dobro zavrsilo, jer je mogao bas nezgodno pasti. Jednom je ukrao loptu i dodao onom novom Ameru, koji je isao sam na kos, ali se spetljao i izbacio je u out (to je vrlo lahko mogao sam zavrsiti). Blokada je bila sjajna.
Po meni, jako dobra igra. Ovih 4 poena je vrlo lahko moglo biti 10.
Po meni, jako dobra igra. Ovih 4 poena je vrlo lahko moglo biti 10.
Meni nekako bljedo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mah, slazem se. Sve nesto malo fali da postigne neke lagane poene, u drugom poluvremenu pogotovo.nerminh74 je napisao/la:Meni nekako bljedo
Gegic najbolji u pobijedi Bayerna.
Dobar ulazak u mec Sulejmanovica 6p i 2 faula.Izgleda da se poprilicno oslobodio pritiska dosta se bolje krece.
Karahodzic poceo na 3 u Partizanu.

Bravo Suljo, puno bolji nego u prethodnim mecevima. Ovo je bas ono sto treba da vidimo od njega! Kako se samo ne boji kontakt igre i ide jako na kucanja, nesto sto najvise volim kod igraca.
Dosta dobar, deset na poluvremenu.guillermo je napisao/la:Dobar ulazak u mec Sulejmanovica 6p i 2 faula.Izgleda da se poprilicno oslobodio pritiska dosta se bolje krece.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Je li neko gledao, sta je ono Dzikic uhvatio Adina za vrat (ili glavu) i trese ga, u fazonu 'sta radis, budalo, razmisljaj malo'? Ja tek prebacio, pa nemam pojma sta je prethodilo tome.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Probudio se Emir. Bravo mali. Idemoooo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Federer17 je napisao/la:Je li neko gledao, sta je ono Dzikic uhvatio Adina za vrat (ili glavu) i trese ga, u fazonu 'sta radis, budalo, razmisljaj malo'? Ja tek prebacio, pa nemam pojma sta je prethodilo tome.
Zahvalio mu se.Adin odigrao ludu odbranu nekih 5,6min i prelomise tekmu.
Meni uopste nije tako izgledalo, a eto totalno suprotno od toga. Buni me samo to sto je i Edin poslije toga govorio u fazonu: 'Dzikic je tamo ljut na Adina Vrabca'...lumani je napisao/la:
Jos pohvala za igru emira jer je igrao protiv dobrih centara fesenka i cuscina
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Federer17 je napisao/la:Meni uopste nije tako izgledalo, a eto totalno suprotno od toga. Buni me samo to sto je i Edin poslije toga govorio u fazonu: 'Dzikic je tamo ljut na Adina Vrabca'...lumani je napisao/la:
Tebi mozda nije a ja gledao...Adin je preuzeo P.G ovi 6 min nisu dali kosa...
Ja ti kazem, vidio sam samo taj momenat kada ga je uhvatio za vrat, prethodno nisam gledao par minuta te utakmice (gledao Sulejmanovica), tako da nema razloga da ti ne vjerujem (nit sam to rekao, uopste). Jedino nelogicna mi je ova Edinova izjava, koju vec gore parafrazirah.lumani je napisao/la:
Tebi mozda nije a ja gledao...Adin je preuzeo P.G ovi 6 min nisu dali kosa...
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dva muslimana u prvoj petorci Partizana, jedan u Ciboni, a Igokea i Siroki se i dalje vode bolesnom politikom nedovodjenja muslimana i hrvata/srba u tim 

Don't believe the hype.
Mozda je bio umoran i ovo ljetofilip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mulaome ... ama/210838
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ni Igokea ni Siroki nisu krivi sto vec godinama nemas postenog "naseg" kluba, nada je jedino da ce Bosna to ove sezone promijeniti.akisarajevo92 je napisao/la:Dva muslimana u prvoj petorci Partizana, jedan u Ciboni, a Igokea i Siroki se i dalje vode bolesnom politikom nedovodjenja muslimana i hrvata/srba u tim
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Pa ovo je bilo prije 2,3sedmice.filip13 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_kosarka/mulaome ... ama/210838
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.