sajo10 je napisao/la:Ako zelis da najbolje razumijes ovo takmicenje predlazem ti da googlas UEFA Youth League i posjetis wiki stranicu gdje ce ti sve biti jasno, ali eto ipak da pokusam tebi i onima kojih interesuje da objasnim koliko toliko.invincible1921 je napisao/la:Raja jedno pitanje nevezano za ove tmurne stvari koje su nas zadesile...igramo u LP s salzbrugom naravno juniorskojE da mi neko objasni jel ovo "glavna" lp posto prosle sedmice su se igrale neke grupe, a mi igramo dvomec
i hocel bit kakvog prenosa
![]()
![]()
Btw sumnjam da ista mozemo jer RB SAL. ima najbolju skolu u evropi poslije Ajaxove mada ovo je odlicna prilika momcima da se pokazu
Da, ovo je pravo takmicenje lige prvaka u juniorskim selekcijama medjutim mi nastupamo u drugoj fazi takmicenja. Oni klubovi ciji su se A-timovi kvalifikovali u Ligu Prvaka igraju i grupnu fazu Youth League. Mi igramo prvo dvomec protiv Salzburga u tako zvanom prvom krugu ligaskog dijela. U slucaju pobjede idemo u drugi krug na mejdan Besiktasu ili Aktobeu. To je takodjer dvomec.
Eh ovdje stvar pocinje biti interesantna jer u slucaju da prodjamo i drugi krug idemo u playoff gdje ce osam pobjednika iz drugog kruga ligaskog dijela igrati protiv osam timova koji su zavrsili na drugom mjestu grupne faze. Tu se igra jedna utakmica samo gdje cemo u slucaju da dodjemo dotle biti domacini. Posle playoffa stvar je jasna. Pobjednik tog meca ide u sestnaestfinale Youth League.![]()
Nadam se da sam bio jasan haha!![]()
Sretno u srijedu momci! Idemo pokazati austrijancima kako se igra!
![]()

EDIT: Ma daj ba vise pustite se te stablizacije i dugova....eo sta se stablizovalo za 2 godine...karna moja eto sta. Vracaju dug ko da je 100 miliona eo ima 10 godina a vratili do sad 0.1%, Uostalom koliko je taj dug uopste imall iko pojma ne na forumnu nego u upravi uospte...smijesno vise. Necu da nam se mazu oci i manjak uspjeha opravdava nekim glupostima i banalnostima, sta vam je ljudi ba nemojte bit ovce. A i ta djeca vala dokle vise i sa tom pricom...pa nismo Real da imamo u svakoj genreaciji 3 vrhunska igraca...mislim ok guraj djecu al daj doved ii 3 4 dobra igraca.