FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto se Zelji dogadja? Cinjenica je da Zeljo cim se Amar udalji nije nigdje. Odovici i Capljici su Lobanovski tip, nema discipline u njihovim razmisljanjima, to je ocito. Derbi mora biti prekretnica, a kako god ostao je i kup. Tako bi nekako jedan veliki klub mogao razmisljati, ne? Bez predaje.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ova dešavanja nemaju veze ni sa Odom ni sa Čapljićem, Oda je stradao zato što je tada valjda trebao neko stradati, nikako nam se ne bi smjelo desiti da strada sada i Čapljić, zato što je evidentno da nije do trenera nego do nečeg drugog, i ružnu sliku šaljemo sa stalnim promjenama trenera, šta se događa ne znam, ne mogu da vjerujem...
Što se tiče igrača, po meni jedini koji pruža nešto na terenu je Đelmić i Blagojević, ovo ostalo je tu negdje, osim Kokota koji se ponaša kao seljak na terenu, ne pljujem, nisam to nikad radio ali njemu ne bi nikad dao sveti plavi dres da obuče.
Što se tiče igrača, po meni jedini koji pruža nešto na terenu je Đelmić i Blagojević, ovo ostalo je tu negdje, osim Kokota koji se ponaša kao seljak na terenu, ne pljujem, nisam to nikad radio ali njemu ne bi nikad dao sveti plavi dres da obuče.
Ostalo je još puno da se igra, ništa nije izgubljeno. Ali, sada sve zavisi koliko će trajati kriza i hoćemo li iz nje izaći jači. A imamo krizu, ne samo rezultata, već u puno segmenata.
Ova ekipa je puno bolja od rezultata koje postiže, mislim da lošije od ovoga ne mogu.
Ova ekipa je puno bolja od rezultata koje postiže, mislim da lošije od ovoga ne mogu.
Vidi, sta god da napisem neki ce reci placenici i sl. Naprotiv volim Zelju. Boli me uho ko ga vodi i kako ga vodi, dok god radi u interesu kluba. Taman da je moj otac rođeni. Iskreno puno sam vremena i zivaca ostavio u zadnjih par mjeseci kako bi pomogao klubu, to mogu potvrditi pile, vrbanjusa, super, boccaccio, minjore, sarajlijatm... S tim da je od nabrojanih pile najvise izgubio zivaca i vremena. Svi ovi nabrojani momci istinski vole Želju jer ih poznajem i znam šta sve rade da bi pomogli klubu. Udaralo se u zid više puta kada se pokušalo nešto uraditi, uvijek je bio neko treći krivac. Ono što znam iz iskustva ljudi koji rade u klubu i igrača, a to je da nismo imali bolje ljude u upravi od rata do sada. Znači prenosim iskustvo drugih. Propusta je itekako bilo sa sportske strane. Međutim ko radi taj i griješi, radilo se. U više navrata sam predlagao da izađu u javnost s tim na ćemu se radi i kako se rad, ali naši nisu htjeli da se priča o tome, nego su stihijski radili. Dovelo se mnogo stvari u red, ali mnogo. Misljenja sam da ni u jednoj firmi niko neće da trpi ljude koji su tu iz koristoljublja ili nećeg drugog, a pritom ne doprinose klubu. @starigrad me pitao da kazem imena, evo sad ću napisati da je bivši direktor uzimao 30 000km i plačao hranu bez pokrica. Štampali su karte neki za utakmicu i na kraju ih prodavali, a klub nije imao marke od toga. Uvelo se radno vrijeme(kao u svakoj normalnoj firmi), plate su sve išle preko računa (kao i penziono i zdravstveno, pitajte Odu šta je rekao da u životu nije dočekao da je bio prijavljen od prvog do zadnjeg dana), uplata članarine je sad isključivo preko računa(nema nisam donio, a neko stavio u svoj džep pare, kao što je jedan uposlenik rekao u svakoj firmi mora biti "siva" strana), angažovana je revizorska kuća (što niko do sada nije ni pomislio da uradi) rezultate ne znam u potpunosti, dobijena je licenca za ligu i evropu(iako su dan pred licencu 4 bivše legende tužile klub, sve se to isplatilo isti dan), obezbjedio se kamp na kojem ću ubuduće da treniraju juniori i kadeti, od rata do danas niko nije uradio pomočni teren koji sad izgleda prelijepo(za razliku od prije), iako smo bili u oskudici jedno vrijeme sa novcem nismo se prodali za reklamu na dresu za mizeran novac... Ne mogu više ni da se sjetim svega, čak nije moje ni da pišem kako je ko radio. Zamjeram upravi na dovođenju pojedinih igrača i na šutnji, jer su oni ti koji trebaju reći šta i kako je ko radio. Eto "ukratko", mislim na ukratko jer ima puno toga još a nemam vremena...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- zubanovic89
- Kontakt:
Kemu Kozarica za preSjednika svakako je besposlen sad. Bice ovo dobro raja, ima dusmana al ko ih jbe ima i nas sto volimo Zelju, malo nas je al smo vnago 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
E ovo je sve tačno i zbog toga mi je žao što je Gredić dao ostavku iako je po mom mišljenju Šiljak taj koji je najpozitivniji i boljeg čovjeka u upravi nismo imali ja ne pamtim a dugo pamtim. Dobro bi bilo kad bi Greda razmislio ipak da ostane.tm8782 je napisao/la:Vidi, sta god da napisem neki ce reci placenici i sl. Naprotiv volim Zelju. Boli me uho ko ga vodi i kako ga vodi, dok god radi u interesu kluba. Taman da je moj otac rođeni. Iskreno puno sam vremena i zivaca ostavio u zadnjih par mjeseci kako bi pomogao klubu, to mogu potvrditi pile, vrbanjusa, super, boccaccio, minjore, sarajlijatm... S tim da je od nabrojanih pile najvise izgubio zivaca i vremena. Svi ovi nabrojani momci istinski vole Želju jer ih poznajem i znam šta sve rade da bi pomogli klubu. Udaralo se u zid više puta kada se pokušalo nešto uraditi, uvijek je bio neko treći krivac. Ono što znam iz iskustva ljudi koji rade u klubu i igrača, a to je da nismo imali bolje ljude u upravi od rata do sada. Znači prenosim iskustvo drugih. Propusta je itekako bilo sa sportske strane. Međutim ko radi taj i griješi, radilo se. U više navrata sam predlagao da izađu u javnost s tim na ćemu se radi i kako se rad, ali naši nisu htjeli da se priča o tome, nego su stihijski radili. Dovelo se mnogo stvari u red, ali mnogo. Misljenja sam da ni u jednoj firmi niko neće da trpi ljude koji su tu iz koristoljublja ili nećeg drugog, a pritom ne doprinose klubu. @starigrad me pitao da kazem imena, evo sad ću napisati da je bivši direktor uzimao 30 000km i plačao hranu bez pokrica. Štampali su karte neki za utakmicu i na kraju ih prodavali, a klub nije imao marke od toga. Uvelo se radno vrijeme(kao u svakoj normalnoj firmi), plate su sve išle preko računa (kao i penziono i zdravstveno, pitajte Odu šta je rekao da u životu nije dočekao da je bio prijavljen od prvog do zadnjeg dana), uplata članarine je sad isključivo preko računa(nema nisam donio, a neko stavio u svoj džep pare, kao što je jedan uposlenik rekao u svakoj firmi mora biti "siva" strana), angažovana je revizorska kuća (što niko do sada nije ni pomislio da uradi) rezultate ne znam u potpunosti, dobijena je licenca za ligu i evropu(iako su dan pred licencu 4 bivše legende tužile klub, sve se to isplatilo isti dan), obezbjedio se kamp na kojem ću ubuduće da treniraju juniori i kadeti, od rata do danas niko nije uradio pomočni teren koji sad izgleda prelijepo(za razliku od prije), iako smo bili u oskudici jedno vrijeme sa novcem nismo se prodali za reklamu na dresu za mizeran novac... Ne mogu više ni da se sjetim svega, čak nije moje ni da pišem kako je ko radio. Zamjeram upravi na dovođenju pojedinih igrača i na šutnji, jer su oni ti koji trebaju reći šta i kako je ko radio. Eto "ukratko", mislim na ukratko jer ima puno toga još a nemam vremena...
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
neće se zasad ništa promijeniti što je gredić dao ostavku, neko je već napisao i tako je. on je bio izložen, ispirao je usta sa njim i kunto i panto bez ikakvog pravog razloga (a podnio je ogroman tret kad nikakvih para nije bilo na vidiku), i zato je odstupio. vjerovatno bi svejedno odstupio nakon izbora nove skupštine.
Pa dovoljno je samo pročitati komentare na zvaničnoj stranici da shvatiš kakvi su to mentalni sklopovi, otjeraj sve ali niko da napiše koga bi doveli, jedan bi dželu (pu pu pu) za sportskog direktora
. Nema gore stvari nego kad glupi bošnjo uključi dugme za samouništavanje a svoje mišljenje bazira na mišljenju polovnih novinara i mahale... 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- storm_raider
- Kontakt:
Davno se registrovao, a ono 11. septembar ove godine.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
.storm_raider je napisao/la:Davno se registrovao, a ono 11. septembar ove godine.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo, to je moj tim! Sta god bilo!
Zajebah se evidentno.
Zadnja izmjena: Babayaro, dana/u 28 sep 2015, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Ma gredic ce ispast pi.cka ako tek tako ode. Sad treba interviju i ajde ljudino sviraj. Zasto si dao ostavku, barem razlog ako ne smijes imena. Ovako je za mene isti kao i prije njega. Radio je po meni dobre stvari, imao je moje povjerenje i nije mi drago sto je otisao. Ali nacin na koji je to uradio je pic.kast, tek tako dici ruke i ja vas napustam ne ide druze. Ili da se izjasni ili ce (barem meni) ostati upamcen kao pic.kica.
A Zeljo ce ostat, bili smo i u vecim problemima i u pravim problemima pa se vracali i postizali sjajne rezultate.
A Zeljo ce ostat, bili smo i u vecim problemima i u pravim problemima pa se vracali i postizali sjajne rezultate.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
saopštiće se sve vrlo skoro, i sa njim i bez njega. u ovom omjeru snaga, čin je više simboličan nego išta drugo.
Kakvo ba udruzenje prijatelja, nije Zeljo pred gasenjem sta ste se ponadali. Par losih rezultata losa forma igraca. Mozda se bas sledecu tekmu sve preokrene. Ovaj period je normalan u sportu za svaki klub. Prosle godine dortmund, sad eno juventus celzi. Jbg desava se, ne nadaj se ti previse i cao sa temeBabayaro je napisao/la:Znam da nemam pravo da pišem ovdje, ali moram.
Da li imate vi neko udruženje građana "prijatelja" kluba ? Ovu situaciju može samo da preokrene masa koja voli klub bezrezervno i ne očekuje ništa zauzvrat. Neko ko će iz pozadine da prati, usmjerava, pomaže, ali i da nadgleda - bez materijalne naknade. Ovdje ne mislim da udruženje navijača u klasičnom smislu, nego više udruženje simpatizera intelektualaca, poznatih i priznatih, a voljnih da pomognu.
Mislim da je to jedini izlaz.
Izvinjavam se na upadu na temu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
upravni odbor radi bez ikakve naknade. i ko god je htio i hoće pomoći, vrata su mu otvorena u svakom pogledu. ali mnogo je lakše srati nego zasukati rukave.
Ja sam cuo ako iduci predajenik ne ubaci misketa u UO ide i on...ChWilla je napisao/la:saopštiće se sve vrlo skoro, i sa njim i bez njega. u ovom omjeru snaga, čin je više simboličan nego išta drugo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nama za direktora treba čovjek koji je prvenstveno FINANSIJSKI NEOVISAN, koji ima svoja JA i autoritet. Nažalost takvih nema puno. Jedina dvojica koje znam su Amar i Kemo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- kenan_tm87
- Kontakt:
Slazem se. Ako na ovome ostane ispast ce samo obicna pickica. Nek izadje pred javnost i jasno i glasno kaze ko su ti koji su se pojavili sada kada je situacija "stabilna" a nije ih bilo kad su se dugovi vracali. Ako je sve dovedeno u red, onda nema cega da se boji, ako i on nije pravio malverzacije u toku svog mandata. On je tu 3 godine, znaci da je bio upoznat sa svim tim uzimanjima za hranu i slicnim kradjama. Nama nema naprijed dok ne dodje neki posten koji ce pokrenuti krivicne prijave protiv onih koji su ostetili klub. Sta je ovo, necija privatna prcija da se zaebaje kako hoce? Ako ste radili dobro i posteno, bujrum pred javnost i iznesite sta ste to uradili, koje novosti ste napravili, kako stanje ste zatekli (koji su rezultati analize REVIZORSKE KUCE??????????????????????????????????????????????????????????????????????????), ko je odgovoran, itd. Lako cemo mi dovesti par dobrih igraca ako se ide ka stabilizaciji i klubu bez dugova.godrina je napisao/la:Ma gredic ce ispast pi.cka ako tek tako ode. Sad treba interviju i ajde ljudino sviraj. Zasto si dao ostavku, barem razlog ako ne smijes imena. Ovako je za mene isti kao i prije njega. Radio je po meni dobre stvari, imao je moje povjerenje i nije mi drago sto je otisao. Ali nacin na koji je to uradio je pic.kast, tek tako dici ruke i ja vas napustam ne ide druze. Ili da se izjasni ili ce (barem meni) ostati upamcen kao pic.kica.
Eto, ako Misimovic ne udje u upravni odbor, eto nove tuzbe i upitnika nad licencom.

FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Lokomotifa i 55 gostiju.