Sve receno, posto nas Mirvic placa hebem i njeg i tu Ajlu koju vise spominju od kluba,evo sad im svanulo ovdje da mogu jos da pljucnu po klubu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uglavnom, bit ce bar 5 raskida do kraja augusta, vjerovatno ce se raskinuti i sa nekim, ko je dosao ovog ljeta.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Sta vi znate sta je puklo? Mozda ima problema gdje se ne vidi izlaz i Zoranu prekipilo. Dosta stvari je progutao za godinu dana mozda psihicki vise ne moze.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja se i dalje nadam da je ovo patka, mada teško
Zadnja izmjena: riki46, dana/u 05 avg 2025, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Dugo pratim PLBIH, nikad nisam vidio nespremniju ekipu! Neko mora platiti glavom!
Max Allegri
Srbi pisu, da je Ljajicev agent u gradu 

- BegovicRamiz
- Kontakt:
trener bivsi i dovodi se novi igrac
nama je trener tu reda radi
Mirvicu degenu glupi
nama je trener tu reda radi
Mirvicu degenu glupi
Zaboraviti što prije ovu picketinu, ako je istina za otkaz.
Adem Ljajic
strašno pojačanje

Adem Ljajic

A ko je za ovo sve kriv, pa Mirvic i ovaj konj Leterme sto se igranu football managera i sjebu cijelu veznu liniju prodaju Bubanju, ode ti Pavicic i Lulic.
Da tragedija bude gora Pavicic raskine ugovor sa Arisom i potpise za Goricu, znaci da si ga zelio mogao si ga dovesti nego ga nisi zelio.
Onda dovede Zekicu nova 3 vezna i misli da se to moze uigrati za mjesec ipo.
Pas ti yebo majku odvratnu Mirvicu, neznalico jedna gladna para.
Da tragedija bude gora Pavicic raskine ugovor sa Arisom i potpise za Goricu, znaci da si ga zelio mogao si ga dovesti nego ga nisi zelio.
Onda dovede Zekicu nova 3 vezna i misli da se to moze uigrati za mjesec ipo.
Pas ti yebo majku odvratnu Mirvicu, neznalico jedna gladna para.
Dao Zekić izjavu za germanijak da je neopoziva.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ne bi on tek tako dao ostavku.
Prije dan-dva je pricao kao da ni ne pomislja na to znaci nesto se dogodilo.
Puno je lazi, petljanja i mutljavina u i oko kluba, svasta se desava.
Saznace se!!!
Prije dan-dva je pricao kao da ni ne pomislja na to znaci nesto se dogodilo.
Puno je lazi, petljanja i mutljavina u i oko kluba, svasta se desava.
Saznace se!!!
Formacija sa 4 nazad je možda bolja kad imaš igrače za to, a mi nikako nemamo, pa mi imamo u cijeloj ekipi dva krila od kojih će jedno vjerovatno otićImamkarbarum je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:49Samo 4 nazad,ovo sto mi igramo trenutno je katastrofa sve je to dobro na Foootball Manageru mozda ali u realnosti daleko smo mi od 3 5 2.Pozz
Vamos Rajvosa!
Potvrdio Zekić za Germanijak, #MirivćuOdlazi
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- skullcrusher
- Kontakt:
- NeSamSafetee
- Kontakt:
"Istina je, dao sam neopozivu ostavku. Detalje ću riješiti s klubom. Ne bih htio trenutno više komentirati", kratko je rekao za Germanijak.
De Galileo ohani malo ljetni prelazni rok kritican, zima jos kriticnija, ljeto ovo sad fizicka priprema nije na nivou.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:07Svaki mentol koji spomene Husrefa, Dudica, Trivunovica i slicne, treba ga trajno banovati. To je debilno pomisliti, a kamoli napisati. Da je živ pokojni Ješić i njega bi prizivali. Dementne ljige.
Da je tragedija tolika i nije bas, ruka ruci hajd vidjet cemo se i cao.
Sarajevo je bilo i bit ce.
Evidentno je doslo do zasicenja izmedju ZZ i igraca i to je cinjenica u zavrsnicu smo usli 150403 puta a nismo je zavrsili zeljeno i bili smo sebicni u xy situacija od proljeca ove godine ako oim on to ne zna reci ili utovit u glavu sta ce onda tu?
Butica je isforsirao ko da mu je brat rodjeni, Paskalev je dosao preko hr agencije, vjerovatno i Mamas ima neki doticaj itd itd
Valja sad čekad podcast kakav da čujemo šta je u pitanju. Pretpostavljam neki se dogovor nije ispoštovao. To je kod nas u klubu lajt motiv.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ocito da je negdje puklo u ovih 24h, Krste jucer objavi kako svi disu za jedno, a vcrs ovo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Alexa [Bot], Amidzaa, fera, fks74, InatSilniBosanski, keli, Lecler, miguelramos, mnon46, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, ronaldo99, svabonja, USB i 114 gostiju.