FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
napokon je ubleha otisla,ne vidim razloga zasto ste licemjerni i oplakujete covjeka ,koji za vrijeme svoje vladavine uspio sklepati najgoru ekipu Zelje u historiji mozda,i neko ga oplakuje ??zasto sto je vratio 200 hiljada duga ,a pricao da je vratio milione i milione ili sto je zapostavio sportski aspekt naseg kluba koji izgleda na nivou nekoga iz prve lige federacije,izmedju nas i recimo Jedinstva iz Bihaca je veoma mala razlika,naravno odgovornost snose u velikim procentima sporstski direktor ,kojeg takodjer treba nabiti nogom u guzicu,Oda je vec dobio kaznu koju mozda i nije zasluzio ali ako je i on bio taj koji je birao ove igrace,cao majstore...Vlado Capljic takodjer covjek koji nije neki trener i nije za Zelju bar onakvog Zelju kojeg mi zelimo...EVROPSKOG !!!!!....sta sad pitanje je ...Zuji kao i Gredicu zabraniti da pridje grbavici...Kemal Kozaric bi bio idealno rjesenje ali pitanje je d ali on to zeli,uglavnom nadam se da je ovo prekretnica za neke bolje dane,gore tesko jer tesko je biti veci lopov od Zuje i Gredica....i ostatak uprave napolje !!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
i jos nesto, svojim usima slusam Harisa Alihodzica danas kad su mu psovali za livaju i mladenovica kako kaze citiram "sta cu ja dovesti, koga cu ja dovesti, nisam ja šef je dovodio" znaci gledam ga i nezz sta da radim osim da mu i ja opsujem i za Livaju i za Mladenovica sto ih je doveo.... znaci buraz ti platu dobijas nizasta.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Slika i prilika nase uprave...MrRiccoli je napisao/la:i jos nesto, svojim usima slusam Harisa Alihodzica danas kad su mu psovali za livaju i mladenovica kako kaze citiram "sta cu ja dovesti, koga cu ja dovesti, nisam ja šef je dovodio" znaci gledam ga i nezz sta da radim osim da mu i ja opsujem i za Livaju i za Mladenovica sto ih je doveo.... znaci buraz ti platu dobijas nizasta.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Iskreno nije vakat. Nismo ni zasluzili da ih uzmemo niti imamo igru ni ekipu ni trenera ni predsjednika ni navijace... Dalje ne treba ni pisati ni razmisljati osim ako ne zelis sam sebe lagati.FaraonTM je napisao/la:Jel' vakat da uzmemo kone više yebemu?
Bez obzira što smo u lošoj formi a oni se dižu to ništa ne znači u derbiju, ako njih uzmemo vjerujem da se situacija na terenu drastično mijenja
Nisam nesto posebno iznenadjen pisao sam o ovome kao jednom od mugucih ishoda pogotovo nakon smjene Ode. Koliko god glupo zvucalo vjerujem da je Vlado slijedeci koji ce otici.
Problem je slijedeci i dok ga god budemo imali nema naprijed. Imamo laznog sportskog direktora koji nije sportski direktor. Imamo laznog desnog i laznog lijevog beka imamo seosku varalicu i simulatora u napadu najludje je da smo sa tom seoskom varalicom produzili ugovor to govori samo jedno da nemamo nikoga ozbiljnog da se bavi igracima i ekipom. I dok ne budemo imali nekoga imacemo ovakvu ekipu i taj neko bude doveo dva beka kako Bog zapovjeda onda ces i proigrati do tada spremite cigare tablete za smirenje ili vec nesto trece... ja sam uredno halalio sezonu a moj savjet ovima u klubu nek se spremaju za iducu inace ni njih nece biti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ma Gredic je ljudi samo jedan obicni supak i demagog sta je vama, pa sve o cemu je taj pricao i sta je obecavao dozivjelo je fijasko. Najtuznije mi je bilo slusati ono o transparentnosti, a klub nikada nije bio ucahureniji u svojoj istoriji, niko blage veze nema sta se tamo radi. I sad ode ko zadnji jad, tacnije bukvalno pobjegne, bez da da mnoge odgovore. Shvatite da Zeljo raspolaze sa bogatstvom koje je svacije i nicije, a ovo svacije je socijalisticka zaostavstina sto znaci da je od onoga ko je najsposobniji i najnamazaniji od nas, nikako od svih nas. Oko toga ce se borba uvijek voditi, jer to je lovce u mutnom jedino i zanima. Koga boli neka stvar za bezvrijednim limenim kantama, vrijede 40 feninga po kili. Poslovni prostori, zemljiste, stadion i sl. tu je glavna caka
Volio bih kada bi Gredic malo detaljnije objasnio zasto odlazi. Ne vjerujem da je to samo zbog poslovnih obaveza. Da li zbog losih rezultata? Mozda su losi odnosi ljudi koji su u klubu. Je li vidio da od citavog rada nema nista pa se "ispalio"? Meni se svasta mota po glavi. Boga molim da sve izadje na dobro.
A dobro sad jesmo li zaslužili malo je neumjesno govoriti, bilo je derbija gdje smo bili debelo bolji pa na kraju ne uzmemo valjda je vakat da se i to promjeni.pile87 je napisao/la:Iskreno nije vakat. Nismo ni zasluzili da ih uzmemo niti imamo igru ni ekipu ni trenera ni predsjednika ni navijace... Dalje ne treba ni pisati ni razmisljati osim ako ne zelis sam sebe lagati.FaraonTM je napisao/la:Jel' vakat da uzmemo kone više yebemu?
Bez obzira što smo u lošoj formi a oni se dižu to ništa ne znači u derbiju, ako njih uzmemo vjerujem da se situacija na terenu drastično mijenja
Nisam nesto posebno iznenadjen pisao sam o ovome kao jednom od mugucih ishoda pogotovo nakon smjene Ode. Koliko god glupo zvucalo vjerujem da je Vlado slijedeci koji ce otici.
Problem je slijedeci i dok ga god budemo imali nema naprijed. Imamo laznog sportskog direktora koji nije sportski direktor. Imamo laznog desnog i laznog lijevog beka imamo seosku varalicu i simulatora u napadu najludje je da smo sa tom seoskom varalicom produzili ugovor to govori samo jedno da nemamo nikoga ozbiljnog da se bavi igracima i ekipom. I dok ne budemo imali nekoga imacemo ovakvu ekipu i taj neko bude doveo dva beka kako Bog zapovjeda onda ces i proigrati do tada spremite cigare tablete za smirenje ili vec nesto trece... ja sam uredno halalio sezonu a moj savjet ovima u klubu nek se spremaju za iducu inace ni njih nece biti...
U zadnjih 7 godina mi smo dobili samo 3 derbija (kup 3-1, 2-0 kad je Bešlija rešetao i 1-0 kad ga je Adilović zabio) što je malo malo je

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
haris nije u upravi klubadelinjo je napisao/la:Slika i prilika nase uprave...MrRiccoli je napisao/la:i jos nesto, svojim usima slusam Harisa Alihodzica danas kad su mu psovali za livaju i mladenovica kako kaze citiram "sta cu ja dovesti, koga cu ja dovesti, nisam ja šef je dovodio" znaci gledam ga i nezz sta da radim osim da mu i ja opsujem i za Livaju i za Mladenovica sto ih je doveo.... znaci buraz ti platu dobijas nizasta.
- invincible1921
- Kontakt:
Ja vala ne znam sta se zali za gredom....njegova nesposobnost kao i ostatka uprave se vidi na svakom koraku
=\_1921_/=
Nadam se samo da je se Gredić koliko je u njegovoj moći pobrinuo da ostanu pravi ljudi uz klub, inače se (da se ne izražavam ružno) na sve dobro što je dosad uradio.
@FaraonTM a onaj na Grbavici kad je bio autogol ? 

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ti fkt mislis da njega boli ona stvar za Zelju?? ...daj ba ne budi naivan drug...ko i svaki drigi.ubleha i lopov...koji se zelio bogatiti preko nase ljubavi...nek crkne i on i svi sa njim sto su to radili...i zuji i njemu zelim ave najgore..svetinju su nam srozala ta dva covjeka....Almir9 je napisao/la:Nadam se samo da je se Gredić koliko je u njegovoj moći pobrinuo da ostanu pravi ljudi uz klub, inače se (da se ne izražavam ružno) na sve dobro što je dosad uradio.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ja, Adilović-Dupovac ne znam ni kome je gol na kraju pripisanbrile je napisao/la:@FaraonTM a onaj na Grbavici kad je bio autogol ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slavlje u svlacionici Travnika...kakvi mufloni
Prepoznajel ko Emraha ovdje ja nemogu
Prepoznajel ko Emraha ovdje ja nemogu
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Jaozinho22
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u 29 sep 2015, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Bravo Grediću glupane, još više zakuhaj prije derbija 
Fuj što se tiče igrača, pitarsku metodu primjeniti i dobro išamarati.. On dođe, igra ili ne igra ali uzime pare te nakon jedne do dvije sezone de dalje a ja i ljudi oko mene smo odavno tu i biti ćemo tu i dalje, doživljavati uspjehe i padove kao one lične, svake sedmice skakati od sreće ili živce gubiti.. Kad tad ćemo i mi proći a Željo će ostati. Ovako se ne odnosi prema svetom dresu **** li im mater u **** !

Fuj što se tiče igrača, pitarsku metodu primjeniti i dobro išamarati.. On dođe, igra ili ne igra ali uzime pare te nakon jedne do dvije sezone de dalje a ja i ljudi oko mene smo odavno tu i biti ćemo tu i dalje, doživljavati uspjehe i padove kao one lične, svake sedmice skakati od sreće ili živce gubiti.. Kad tad ćemo i mi proći a Željo će ostati. Ovako se ne odnosi prema svetom dresu **** li im mater u **** !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
pile nije da ti nisam vjerovao, ali nekako nisam mogao da vjerujem da je neko toliko smotan dok ga nisam danas pogledao kako je naprvio onu bijednu facu i kako kaze "sta cu ja dovesti, pa nisam ja dovodio šef je" znaci fuj. On pod hitno mora da leti, taman kad ne bi imali sportskog direktora nikakopile87 je napisao/la:Iskreno nije vakat. Nismo ni zasluzili da ih uzmemo niti imamo igru ni ekipu ni trenera ni predsjednika ni navijace... Dalje ne treba ni pisati ni razmisljati osim ako ne zelis sam sebe lagati.FaraonTM je napisao/la:Jel' vakat da uzmemo kone više yebemu?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Nekad bili slatki jadi.. 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Yebo lipu sta uradise od Zelje ublehe svakakve, greda nije trebao otici sad nikako ne mogu skontati to. Sto bas sad pred derbi? Nije mogo sacekat 7 dana. Volio bi da je osto ali eto sta smo trazili to smo dobili.
Ovim igracima sto dodu u Zelju uzmu pare a nista ne urade pa poslije tuze tim I samo nam stetu nanesu na krac ih nabijem.
Nismo mi neki gym da ih vracamo u formu pa odlaze djabaluka.
Sjebada pravo sad pocinjemo da tonemo I u slucaju da izgubimo od pitara eh onda tek nastaje drama.
Ovim igracima sto dodu u Zelju uzmu pare a nista ne urade pa poslije tuze tim I samo nam stetu nanesu na krac ih nabijem.
Sjebada pravo sad pocinjemo da tonemo I u slucaju da izgubimo od pitara eh onda tek nastaje drama.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne nastaje tada nikakva drama prijatelju, drama je već nastala i poraz od pitara u ovoj situaciji me ne bi začudio. Doveli su me u stanje da prvi put u životu ne vjerujem u pobjedu na derbijuMuhamedTM je napisao/la:Yebo lipu sta uradise od Zelje ublehe svakakve, greda nije trebao otici sad nikako ne mogu skontati to. Sto bas sad pred derbi? Nije mogo sacekat 7 dana. Volio bi da je osto ali eto sta smo trazili to smo dobili.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.