FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OldTownDistrict
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A odakle informacija da 100% ide? Covjek ponudio ostavku koja nece biti prihvacena, sta je problem?
-
- Kontakt:
Istog sam misljenja,Duduk bi bio mjera i za Mirvica i ,a ove ublehe tj pljuvace kluba ovdje,taman su taj nivo. Da zavrsim napokon sa ovim forumom.obrijanopile je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:28Ma j.ebo ovo vise. Ovo ne treba vise nikako gledati! Mi smo jedan seljački klub , a koji očito vodi seljački Mirvic. Hvala i prijatno! Umjesto da se stane uz trenera, da se fudbalerima znak da ne mogu kako misle, ovde se sve radi amaterski i klovnovski. Do nekih boljih dana...
-
- Kontakt:
ZEKS jednostavno nije kapacitet da vodi FKS,mozda jeste mu u nekim klubovima islo ali ovo sto gledamo u zadnje vrijeme,pocevsi od pripremnih gdje te Vukovar isamara,pa do zadnjih tekmi gdje 8 komada primis u tri poluvremena,mislim da je previse i da nije dorastao da bude na klupi iskreno.Teoretski on nesto zna ali uvjek padne pod pritiskom i svaku utakmicu od kako je trener FkS je izmisljao pozicije i gurao igrace tamo gdje ne treba barem po jednom igracu izmisli poziciju...Nista ali apsolutno nista novo nam nije donio u odnosu na ono sto smo gledali pod Rozmanom i slicno,a pricale se bajke ne znam mozda mu sredina ova ne odgovara i to je to i on to vidi i zato daje ostavku ako je istina.
Podrška Zoranu, ostao ili otišao vazda će biti znalac i gospodin, a mi šabanski klub čija uprava veze nema.
Šefe, nemoj ići!!!
Najbolji trener u Premijer ligi definitivno.
Ako ti niko ne sastavlja prvi tim i udara na autoritet ostani i osvojimo titulu!
Ako se neko mješa u tvoj posao reci da svi znamo istinu.
Najbolji trener u Premijer ligi definitivno.
Ako ti niko ne sastavlja prvi tim i udara na autoritet ostani i osvojimo titulu!
Ako se neko mješa u tvoj posao reci da svi znamo istinu.
kakva ba pojačanja? mamasa koji ne može da hoda, koji je gori od djordjevica trenutno,prodas bubanju pred crajovu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne serri hljeba ti dragog. Šta vi ljudi hoćete, Kloppa, Guardiolu, Slota? Neku srednju žalost pokazao, satrali nam kriminalom prošle sezone i opet uzmemo Kup. Optuže te vlastiti navijači za namještanje, to čovjek nigdje nije doživio, pređe i preko toga i šta više hoćete? Kako vas nije stid pričati nije nešto uspio, zaboravljate sve radnje u vezi sudija prošle sezone, jel zlatna ribice?Fudo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:51Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
Dobre stvari napravio gdje god da je radio, među najboljim hrvatskim trenerima, cijenjen u Hrvatskoj, ali eto tamo neki fudo rekao da je bezveze trener. Trebao je da pored sudija i svega ekipa zabija pet komada po utakmici, igra najljepše, izbaci akademce i da se osvoji dupla kruna. Ovaj gore priča kako je fulao pozicije, a milion puta je znao tok utakmica promijeniti izmjenama, promjenama formacije, govorom na poluvremenu itd. Craiovu pokidao na Koševu postavkom.
Zato je svrsavanje na hajpaša Dudića nekontrolisano. Hablečine koje prizivaju Dudića, Husrefa, Trivunovića i slične, pa mi smo zaslužili samo katanac.
Najveći poraz će biti ako ode gospodin kakav je Zekić.
E svaka vamcast moroni, otjerali ste jedinu dobru stvar u klubu. Hajmo sad opet mirze, sablice i ostale oblehe rotirat.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne valja ovo nista. Moguce da je trazio da se rijesi odredjenih igraca na sastanku ili tako nesto. Ocigledno je imao podrsku, ali da bude kako nadredjeni hoce.
Dudic je imao vec svoju priliku, trener za trece mjesto, dopadljiv nogomet i povremene teske kikseve kao protiv tuzle.
Dudic je imao vec svoju priliku, trener za trece mjesto, dopadljiv nogomet i povremene teske kikseve kao protiv tuzle.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
fali nam srba.
A tek ispadanje od treceligasa Celika…OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:00Dudic je imao vec svoju priliku, trener za trece mjesto, dopadljiv nogomet i povremene teske kikseve kao protiv tuzle.
+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:58Ne serri hljeba ti dragog. Šta vi ljudi hoćete, Kloppa, Guardiolu, Slota? Neku srednju žalost pokazao, satrali nam kriminalom prošle sezone i opet uzmemo Kup. Optuže te vlastiti navijači za namještanje, to čovjek nigdje nije doživio, pređe i preko toga i šta više hoćete? Kako vas nije stid pričati nije nešto uspio, zaboravljate sve radnje u vezi sudija prošle sezone, jel zlatna ribice?Fudo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:51Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
Dobre stvari napravio gdje god da je radio, među najboljim hrvatskim trenerima, cijenjen u Hrvatskoj, ali eto tamo neki fudo rekao da je bezveze trener. Trebao je da pored sudija i svega ekipa zabija pet komada po utakmici, igra najljepše, izbaci akademce i da se osvoji dupla kruna. Ovaj gore priča kako je fulao pozicije, a milion puta je znao tok utakmica promijeniti izmjenama, promjenama formacije, govorom na poluvremenu itd. Craiovu pokidao na Koševu postavkom.
Zato je svrsavanje na hajpaša Dudića nekontrolisano. Hablečine koje prizivaju Dudića, Husrefa, Trivunovića i slične, pa mi smo zaslužili samo katanac.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
De ba banujte ove sto prizivaju neke Dudice, halo jel vi imate kratko pamcenje ili ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Podrska sefu, sa smjenom nista ne dobijamo.
+1riki46 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 23:02+1GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:58Ne serri hljeba ti dragog. Šta vi ljudi hoćete, Kloppa, Guardiolu, Slota? Neku srednju žalost pokazao, satrali nam kriminalom prošle sezone i opet uzmemo Kup. Optuže te vlastiti navijači za namještanje, to čovjek nigdje nije doživio, pređe i preko toga i šta više hoćete? Kako vas nije stid pričati nije nešto uspio, zaboravljate sve radnje u vezi sudija prošle sezone, jel zlatna ribice?Fudo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:51Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
“Istina je, dao sam neopozivu ostavku. Detalje ću riješiti s klubom. Ne bih htio trenutno više komentirati”, potvrdio je Zekić hrvatskim medijima.
E ybg
E ybg
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Bosniacum Lilium, Dave, fks74, Haksss, johntravolta123, Lavcina, laznokrilo, miguelramos, misstianopenaldo, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pantelija, rimljanin90, Rule_hz i 157 gostiju.