FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultrassa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultrassa1921 » 27 sep 2015, 21:28

BRACO AKO KO IMA ILI ZNA NEKOG KO PRODAJE DUX "STRAH OD MANIJAKA" ILI MAJICU "NE MIRUJEMO" VELICINA XL NEK SE JAVI U INBOX..,halalite sto ovo ovdje pisem al hitno je

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Manijaci Zeljini

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 27 sep 2015, 21:29

Odakle njima pravo da oni nekog bojkotuju?
Željeznicar za život cijeli !

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 27 sep 2015, 21:31

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 27 sep 2015, 21:33

likusa je napisao/la:Odakle njima pravo da oni nekog bojkotuju?
Volio bih da znam odgovor,ali nažalost :hmmmmm:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 sep 2015, 21:33

Gomila gluposti u ovom članku uz poneku istinu.
DRUG NEBI TI PUNCA

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 27 sep 2015, 21:37

likusa je napisao/la:Odakle njima pravo da oni nekog bojkotuju?
Ne odnosi se na tebe, ali daj ne pocinjite pricu o bojkotu! Ne budite smijesni! Nepostojanje klupe, velik pritisak, ceste promjene trenera, taktike, umor najboljih igraca, oscilacije mladih igraca koji su realno nosili igru prosle polusezone a sada se ne vide, to su glavni uzroci. Kakav crni bojkot...
FORZA ZELJO

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 27 sep 2015, 21:38

sve što je napisano je tačno, od prve do zadnje rečenice
svaka čast autoru!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 27 sep 2015, 21:42

Na derbiju sve osim poraza uspjeh.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 sep 2015, 21:44

Kemu Kozarica za predsjednika.. Covjek hladno drzavu moze voditi, valjda bi i nama valjo.. Nek nam je Bog na pomoci..
BUDI ŽELJO !!!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 27 sep 2015, 21:47

Gredic je jedini precjednik koji se uhvatio u koštac sa lezihljebovicima i enormnim dugovanjima, nadam se da će biti tu nakon decembra. Već je bio prozvan sa sjevera... I evo lahnut će tim likovima....

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 27 sep 2015, 21:50

cala je napisao/la:Na derbiju sve osim poraza uspjeh.
Da oni sastave svoj najbolji tim u istoriji sa Hasetom i Papetom zajedno, a mi svoj najgori ikad, npr ovaj, opet imamo sansu da ih dobijemo zato sto je derbi derbi i tu se nikad nije moglo nista prognozirati, a obicno bude kako se niko ne nada

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 27 sep 2015, 22:09

Meni je malo čudna ova situacija sad na forumu.Sad su se svi ušutili i pljuvači i insajderi.Pljuvači su vjerovatno obavili svoje,a ovim našim insajderima, osim piletu koji je jedini nešto napisao, ponjamke ustau.Kad je najavljivat janjad pisat odine spiskove svi lete ko muha na **** a sad se ušutili ko hevine.

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 27 sep 2015, 22:12

NI DRZAVE NI VLASTI SVE NISU MOGLE DA TE UGASE, JER STOJIMO, PRKOSIMO U SRCIMA TE NASIM NOSIMO

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 27 sep 2015, 22:13

[youtube][/youtube]

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 sep 2015, 22:16

prisutanod1964 je napisao/la:
chupachups je napisao/la:Isti taj GREDIC je bio dio klana u evropi kad nisu htjeli igrati protiv Litexa i kad smo primili 7 komada. Sad kao on nije dao da se trose pare, klosar obicni.
Pa da ,poslovna politika jedne od jačih banaka u BiH jeste da zapošljava klošare i to na mjesto direktora.
Naravno i Šiljak je isto klošar,godinama direktor u AC Quatro. Papir kao i forum trpi sve, no frustracije je
teško sakriti i lako je pljuvati po ljudima koji su nešto napravili u svom životu.Da tačno je ,nije dao pare i
neće te ih ni dobiti.I nećete doći ponovo u ŽELJU. :salut:
i ako se nedao Bog pokusaju uvuc treba u startu sprijecit kako tako, onaj crni period se ne smije ponovit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 27 sep 2015, 22:18

Činjenica je da su se stvari počele dešavati onda kada je Greda "ušao" u papire malo dublje odnosno kao niko prije njega. Od 1995 godine puno se toga izdešavalo. Činjenica je da od SD Željezničar kao sportskog društva već 10 godina nema ništa. To je i Greda sam uvidio unazad godinu dana, pola stanova prodato za certifikate a nisu smjeli, pola prostora na stadionu isto tako... tako unedogled. Pomalo se sve prodaje kao da je ovo nečija prčija a ne svih nas.
Greda je normalan momak koji nije navikao na konfliktne situacije, kojem ne treba da mu svakojaki likovi prijete na ulici samo zato jer je uočio neke nepravilnosti u ovom slučaju parama od transfera. Tu je njegova greška, što nema damu da nekome hebe mater i da lupi šakom od sto. Što bi rekli "nema kuveta". Svi su digli ruke od njega, Šiljak ide sljedeći, nadam se da nam samo ne dodje lik tipa Blekić. Klub je već duboko u jednoj vrsti privatizacije a dobro znamo kako kod nas iste završavaju, živi bili pa vidjeli. Živim kraj stadiona, ne biste vjerovali kakvih likova tu dolazi, daj Bože da griješim ali eto vrijeme će pokazati.
Mnogo veće stvari su u fokusu od samih rezultata a to je već evidentno. Ja želju gledam 40-ak godina i gledat ću još ali ovo nikako ne valja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 27 sep 2015, 22:19

Mislim da su za sadasnje stanje u klubu krivi iskljucivo navijaci.Sve ono cemu sam se smijao pitarima sada se nama desava.Nakon 2 poraza na pocetku odma smo poceli trazit neke krivce za lose rezultate kao da je kraj sezone.Cak i sada je sve otvoreno i bodovna razlika izmedju Zrinjskog i nas je minorna i moze se stici do kraja zimske pauze,a da ne govorim o kraju sezone.Al mentalitet navijaca u BiH je da se odma traze neke smjene i krivci i da se nesta bojkotuje.Zaista sam nekad volio otici na jug i navijat za svog Zelju,ali sad ne bih otisao na jug da mi neko placa.Ono kako sad izgleda jug je katastrofa.One pjesme i psovanje igracima je za postiditi se.Navijanje se svelo na psovanje i na prozivanje imena.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 27 sep 2015, 22:20

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
chupachups je napisao/la:Buraz, kako cu grijesiti radio s mojim ocem u Elektroprivredi jbt. Sta je kasnije postao i kako me ne zanima, kazem kako jeste. Sigurno da ima puno mladjih i sposobnijih ljudi da povedu Zelju prema naprijed, a ne samo da rade po linija od Amara familija, komsija i komsinica.
Radio u racunovodstvu, ne treba se bas crtati da se shvati. :lol: :urnebes:
Pozdravi oca, Šiljak nikad nije radio u elektroprivredi...
Hahahahhahah
Pridruzujem se pozdravima, zivio i selam
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 27 sep 2015, 22:22

Danas kao da sam gledao Olimpik u plavim dresovima, nema nikakve borbe, želje za golom, želje da se obraduje 500 ljudi koji su došli da ih gledaju, jednostavno igrači u zadnjih par utakmica ne igraju za plavi dres, ustvari ne igraju ni za šta. Ovi koji krivicu prebacuju na manijake su smiješni, danas je navijanje bilo vrhunsko, a njih je bolio racku za to iz moje perspektive. Nisam nikakav insajder, pojma nemam do koga je, sigurno postoje ogromni problemi u upravi i organizaciji kluba koji su se dugo vremena gurali pod tepih, ali su sada došli i do igrača pa se to sve ogleda na terenu. Nadam se da ćemo ubrzo izaći iz ove krize i da će se naći neki mudonja koji će izaći u javnost sa svime što se događa u i oko kluba pa da se zna koga treba tjerati jer niko nije veći od Želje.

Što se tiče igre nemam koga izdvojiti kao svijetlu tačku, napadača nemamo, bekove nemamo, stoperi i vezni red mogu proći nekako, krila su truba teška... Iskreno više bi volio gleadati momke od 16,17 godina koji se bore pa makar izgubili od Travnika 4-0 nego ove pizde..

Bez obzira na sve negativne stvari i pojedine amatere koji nose sveti dres očekujem pobjedu na derbiju.

Forza Željo!
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Orad1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Orad1921 » 27 sep 2015, 22:23

Moggiano je napisao/la:Danas kao da sam gledao Olimpik u plavim dresovima, nema nikakve borbe, želje za golom, želje da se obraduje 500 ljudi koji su došli da ih gledaju, jednostavno igrači u zadnjih par utakmica ne igraju za plavi dres, ustvari ne igraju ni za šta. Ovi koji krivicu prebacuju na manijake su smiješni, danas je navijanje bilo vrhunsko, a njih je bolio racku za to iz moje perspektive. Nisam nikakav insajder, pojma nemam do koga je, sigurno postoje ogromni problemi u upravi i organizaciji kluba koji su se dugo vremena gurali pod tepih, ali su sada došli i do igrača pa se to sve ogleda na terenu. Nadam se da ćemo ubrzo izaći iz ove krize i da će se naći neki mudonja koji će izaći u javnost sa svime što se događa u i oko kluba pa da se zna koga treba tjerati jer niko nije veći od Želje.

Što se tiče igre nemam koga izdvojiti kao svijetlu tačku, napadača nemamo, bekove nemamo, stoperi i vezni red mogu proći nekako, krila su truba teška... Iskreno više bi volio gleadati momke od 16,17 godina koji se bore pa makar izgubili od Travnika 4-0 nego ove pizde..

Bez obzira na sve negativne stvari i pojedine amatere koji nose sveti dres očekujem pobjedu na derbiju.

Forza Željo!
Djaba sto je danas bilo navijanje fenomenalno kad je vec unesen nemir u klub.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 26 gostiju.