Za tu formaciju, gledajuci roster, fale nam samo dva rezervna krila.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je l' Čabraja još uvijek slobodan? Dvije muhe jednim udarcem, ima putovnicu i strašno dobro razvija mlade igrače a mi smo postali razvojni klub.
Kad procitam 4 nazad oci bi sebi iskopao
Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Konacno da simovi legendi prodisu, da mahala pogura svoje... Kad skontas, nismo mi za boljeg od usrefa !!!
Bar ce sinovi legendi biti zadovoljni, yebo klub !!!
Bar ce sinovi legendi biti zadovoljni, yebo klub !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Bože sačuvaj
-
- Kontakt:
Strucnjak husref
svadja se sa soferima u slobodno vrijeme kada putuje negdje s ekipom

Krste V.zašto nas lazete...
ZORAN ZEKIĆ
JEDAN JE OD NAS...
Ne kontam u ovom momentu zasto ovo raditi…
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Znači nakrcali smo se Unušićima,Bralićima,Butićima....sad ide smjena pa novi val.
Bravo Mirva nema ti ravnog
Bravo Mirva nema ti ravnog

kako ga je Aylah okrenula oko malog prsta nije ni svjestan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
PODRSKA GOSPODINU ZORANU ZEKICU NAJBOLJEM TRENERU LIGE!
Mirvicu jebbem ti najmilije u cmarove
Mirvicu jebbem ti najmilije u cmarove

mrvicu napusi se kurca vise
Kako je krenuo Mirvic pitanje je samo vremena kad ce mu navijaci okrenuti ledja, a onda mu bas nece biti svejedno
Nije dobio otkaz, dobio je pojacanja a nije ni blizu najboljeg trenera lige, pitaj Zizu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Daj Gattusa 
Jasta nego, samo treba trenere mijenjati, to je oproban recept godinama unazad. Titulu i trofeje donesu samo mijenjaj trenere. Klop ne Klop dajte covjeku 2-3 sezone da radi bolan bolan. Jedan remi i odmah glave lete. Od Rumama smo realno miljamo daleko, i ocekivano ispadanje. Naravno, nacin na koji se ispao boli i nije dobar.Fudo je napisao/la: ↑05 avg 2025, 22:51Koliko ljudi placu, ko da je Klopp otiso a ne Zekic. Nisam bio za njegov odlazak, ali sta je to pokazao sa najskupljim i odgovorno tvrdim po imenima najboljem timom lige, mehhh neku srednju zalost. Covjek ima pricu, sarmu i nije domaci, to dosta znaci ovima sto ga brane, a realno po prikazanom i nije bas neki trenercina. Samo 10 puta se vadio da preuzima odgovornost, a nakon toga ist k... evo 11. put izgleda je upalio
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, bvsic, casual033, Dave, Hajdeee, HordasDolacMalta, JavierBosnia, johntravolta123, Maestro^^, makron, mire971, nedimmmm1337 i 106 gostiju.