DesimaL je napisao/la:Kako to samo da je ozil cuo ?Bilo jos 20 igraca tu,a samo ozil cuo
I kad bi tako lako vjerovali ovim novinarima,gdje bi zivot otisao.
Pa valjda zato sto se Villa njemu obratio, tako to ide kod konverzacija .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Dobro cekat cemo dok se ne dokaze , al ne bi Ozil koji je miran ko buba onako reagovao , vidis htio ga ubiti zajunio se , 2-3 ga igraca smirivala.
Dosadni ste s tim prijavama i budalestinama , zar se covjek ne smije ni na forum registrirati vise
@Raul_64 - Ja sam sebi uklonio zid na fb , 2 lika sam poslao na block listu da me ne smaraju zbog poraza
HM
Cuj Ozil miran ko buba...a kad je to Villa bio huligan i kabadahija?? kad je to Villa pravio sranja po terenima??
Jedan od najmirnijih igraca u Primeri i vi sad od njega pravite nekakvog islamofoba i bolesnika.
Jako nisko od vas
Mesut Ozil 10 je napisao/la:Dobro cekat cemo dok se ne dokaze , al ne bi Ozil koji je miran ko buba onako reagovao , vidis htio ga ubiti zajunio se , 2-3 ga igraca smirivala.
Dosadni ste s tim prijavama i budalestinama , zar se covjek ne smije ni na forum registrirati vise
@Raul_64 - Ja sam sebi uklonio zid na fb , 2 lika sam poslao na block listu da me ne smaraju zbog poraza
HM
Cuj Ozil miran ko buba...a kad je to Villa bio huligan i kabadahija?? kad je to Villa pravio sranja po terenima??
Jedan od najmirnijih igraca u Primeri i vi sad od njega pravite nekakvog islamofoba i bolesnika.
Jako nisko od vas
Nail for Real je napisao/la:Pa ko je udarao prvi, ja nisam bogme vec Villa . Cuj nisko od nas...
pa samo malo, ko je onda kome reko nesto..
ne kontam al kojom bi logikom Villa reko nesto Ozilu, a prvi ga udario...
pa logicnije bi bilo da je Ozil nesto reko Villi, pa ga ovaj doceko na zicera...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
nedo Bog da sutra potvrde da je liga odgođena
ko bi slušao ovo još 10 dana...
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa logicnije bi bilo da je Ozil nesto reko Villi, pa ga ovaj doceko na zicera...
sta ce reci jadan ne zna riječi Španskog..
mani se toga,kad se oglase akteri onda možemo nešto pametovat
možemo i sad jel
Sad se pametuje,a kad se oglase akteri već će se sve znat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nail for Real je napisao/la:Pa ko je udarao prvi, ja nisam bogme vec Villa . Cuj nisko od nas...
pa samo malo, ko je onda kome reko nesto..
ne kontam al kojom bi logikom Villa reko nesto Ozilu, a prvi ga udario...
pa logicnije bi bilo da je Ozil nesto reko Villi, pa ga ovaj doceko na zicera...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Realno boli me neka stvar i za Ozila i za Villu kao pojedince, ono sto je vazno, kvalitetnija igra Reala nego prosle sezone, da li je uzrok ne spremnost Barce ili abnormalna spremnost Reala ne znam ali i to cemo vidjeti. Barca pokazala da je tehnicki potkovanija i na znanje osvojila Supercup dok je real pokusao na silu ali ne ide na silu protiv Barce (kad kazem na silu mislim na kondiciju, ne uzimam u obzir startove za zatovara)
amertiger je napisao/la:Realno boli me neka stvar i za Ozila i za Villu kao pojedince, ono sto je vazno, kvalitetnija igra Reala nego prosle sezone, da li je uzrok ne spremnost Barce ili abnormalna spremnost Reala ne znam ali i to cemo vidjeti. Barca pokazala da je tehnicki potkovanija i na znanje osvojila Supercup dok je real pokusao na silu ali ne ide na silu protiv Barce (kad kazem na silu mislim na kondiciju, ne uzimam u obzir startove za zatovara)
O kakvoj ti sili pricas ? U drugoj utakmici jesmo koristili maksimalno prekide(sto ne bi?) ali smo u prvoj pokazali i da umijemo da se nadigravamo. Ali naravno, vi ste tad igrali sa 20% snage . Pa i na pocetku druge utakmice su igraci napravili par finih akcija.
amertiger je napisao/la:Realno boli me neka stvar i za Ozila i za Villu kao pojedince, ono sto je vazno, kvalitetnija igra Reala nego prosle sezone, da li je uzrok ne spremnost Barce ili abnormalna spremnost Reala ne znam ali i to cemo vidjeti. Barca pokazala da je tehnicki potkovanija i na znanje osvojila Supercup dok je real pokusao na silu ali ne ide na silu protiv Barce (kad kazem na silu mislim na kondiciju, ne uzimam u obzir startove za zatovara)
O kakvoj ti sili pricas ? U drugoj utakmici jesmo koristili maksimalno prekide(sto ne bi?) ali smo u prvoj pokazali i da umijemo da se nadigravamo. Ali naravno, vi ste tad igrali sa 20% snage . Pa i na pocetku druge utakmice su igraci napravili par finih akcija.
U prvoj utakmici smo napravili samo jednu ipo sansu i dali dva gola. Ono sto vam je Villa zavukao nemozes brojat vise od polovicne sanse. Mozda ni to.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cuj mozgova i bacanja suplje price.pa i budali je jasno da je ovo murinjovo djelo.real je smjesan klub koji barcelonu ne moze dobiti ni kad barca posalje na teren 11 djecaka.nacin na koji igra real je bjedan i jadan.pa oni za cilj imaju slomiti nogu rivalu a ne nadigrati ga.sudije ih guraju svih 180 minuta.placu po terenu,udaraju se' pa trebali su brat bratu dobit 3 crvena.onaj gol ronalda je opsajd a priznat je.o tome se ne prica jer je poglavica nasao novi alibi.ne bi me cudilo da kaze kako su igraci barce sirotog ozila vrijedzali i tokom tekme pa on kao da nije niti igrao. Smjesni ste bas kao i klub vam....btw:pojavila se nova informacija kako su abidal i keita culi sta je villa rekao sirotom i nevinom ozilu,a potom pali na travnjak od smjeha i rugali se ozilu jer mu je villa yebo vjeru.takodjer neprimjetni messi kako na terenu tako i u tuci je psovao sestru pokrivenu sirotom ozilu te je ovaj poludio od tad.do tog trenutka je bio smiren i mislio kako da snimi to vrijedzanje,medjutim villa je lisac koji zajebe i kamere i NATO.takodjer nakon utakmice ozil koji je dobar i miran djecak koji navija za barcu a igra za real.pare mu nisu inace bitne jer je veliki vjernik a uskoro i hadzija.on je bio sav shrvan rijecima ville pa je automatski kreirao profil na twitteru kako bi citavom svijetu rekao ruzne rijeci ville.inace njegov ahbab murinjo je bio zgrozen time pa je to vec i naslutio.(nije covjek slucajno akademik).u jednom trenutku je messi bio na 5 metara od njega i namjerno mu ispustio plin iz prdare da bi ga destabilizovao,medjutim mou je to iskulirao i poceo mahati oko nosa da bi rastjerao fekalije koje bi bile kobne po njega.inace to je sve jako dobro upratio veliki covjek,dobroga srca - zvani Pepe te pokusao da ukloni na sve moguce nacine maticu bakcila i fekalija zvanu Messi.uspjelo mu nije kao i citavoj ekipi.
Zabac je napisao/la:Cuj mozgova i bacanja suplje price.pa i budali je jasno da je ovo murinjovo djelo.real je smjesan klub koji barcelonu ne moze dobiti ni kad barca posalje na teren 11 djecaka.nacin na koji igra real je bjedan i jadan.pa oni za cilj imaju slomiti nogu rivalu a ne nadigrati ga.sudije ih guraju svih 180 minuta.placu po terenu,udaraju se' pa trebali su brat bratu dobit 3 crvena.onaj gol ronalda je opsajd a priznat je.o tome se ne prica jer je poglavica nasao novi alibi.ne bi me cudilo da kaze kako su igraci barce sirotog ozila vrijedzali i tokom tekme pa on kao da nije niti igrao. Smjesni ste bas kao i klub vam....btw:pojavila se nova informacija kako su abidal i keita culi sta je villa rekao sirotom i nevinom ozilu,a potom pali na travnjak od smjeha i rugali se ozilu jer mu je villa yebo vjeru.takodjer neprimjetni messi kako na terenu tako i u tuci je psovao sestru pokrivenu sirotom ozilu te je ovaj poludio od tad.do tog trenutka je bio smiren i mislio kako da snimi to vrijedzanje,medjutim villa je lisac koji zajebe i kamere i NATO.takodjer nakon utakmice ozil koji je dobar i miran djecak koji navija za barcu a igra za real.pare mu nisu inace bitne jer je veliki vjernik a uskoro i hadzija.on je bio sav shrvan rijecima ville pa je automatski kreirao profil na twitteru kako bi citavom svijetu rekao ruzne rijeci ville.inace njegov ahbab murinjo je bio zgrozen time pa je to vec i naslutio.(nije covjek slucajno akademik).u jednom trenutku je messi bio na 5 metara od njega i namjerno mu ispustio plin iz prdare da bi ga destabilizovao,medjutim mou je to iskulirao i poceo mahati oko nosa da bi rastjerao fekalije koje bi bile kobne po njega.inace to je sve jako dobro upratio veliki covjek,dobroga srca - zvani Pepe te pokusao da ukloni na sve moguce nacine maticu bakcila i fekalija zvanu Messi.uspjelo mu nije kao i citavoj ekipi.
I pitali smo se gdje si ti
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
spizz je napisao/la:A najjaca je ona nebuloza tipa : Branio sam samo svoju vjeru a vama se šakama roka sa Villom, po dvojica ga drže...pravi brat mumin, garant glasa za SDA i sluša Dinu Merlina svake godine obiđe Ajvatovicu
A cek', ko je napao prvi ? Nemoj da si smijesan.
Kao prvo ni Ozil niti ko drugi od Reealovih zvanicnika nije rekao nista u vezi ovoga.Ta prica je potekla sa jednog Realovog foruma, navodno je Ozil napisao na svom twitter profilu kako ga je Villa uvrijedio na vjerskoj osnovi, sto je glupost jer Ozil uopste nema profila na twitteru. Da stvar bude jos gora Ozil uopste ne govori spanjolski, tako da ne znam kako je mogao razumjeti Villinu "uvredu.Da nema twittera dokaz je izjava Kake a i da ima imao bi bar 1 mill followersa a ne 10k LOL
Sto se tice Ville bas mu je palo na pamet vrijedjat islam a za suigrace ima affelaya,abidala,keitu i on se kao toga bas sjetio a titula mu ni na pameti
Tipicno novinarska patka da imaju sta za objavit i prodat'.Pravi razlog zasto je Ozil poludio je jer je navodno dobio samar od Ville.Ako je istina neka kazne Villu nemam nista protiv jer Ozil mi ne izgleda kao neko ko bi prvi poceo i jedini je normalan uz Casillasa u Realu
leorey je napisao/la:Kao prvo ni Ozil niti ko drugi od Reealovih zvanicnika nije rekao nista u vezi ovoga.Ta prica je potekla sa jednog Realovog foruma, navodno je Ozil napisao na svom twitter profilu kako ga je Villa uvrijedio na vjerskoj osnovi, sto je glupost jer Ozil uopste nema profila na twitteru. Da stvar bude jos gora Ozil uopste ne govori spanjolski, tako da ne znam kako je mogao razumjeti Villinu "uvredu.Da nema twittera dokaz je izjava Kake a i da ima imao bi bar 1 mill followersa a ne 10k LOL
Sto se tice Ville bas mu je palo na pamet vrijedjat islam a za suigrace ima affelaya,abidala,keitu i on se kao toga bas sjetio a titula mu ni na pameti
Tipicno novinarska patka da imaju sta za objavit i prodat'.Pravi razlog zasto je Ozil poludio je jer je navodno dobio samar od Ville.Ako je istina neka kazne Villu nemam nista protiv jer Ozil mi ne izgleda kao neko ko bi prvi poceo i jedini je normalan uz Casillasa u Realu
Pa to je druga prica...što se ne kaže kako jest : Villa ga opalio štocem, ovaj njemu vratio ,kasnije ih razvađali.
A kakav bolestan um moraš biti pa ubacivati islam i vjerske uvrede i tako od covjeka praviti islamofoba na pravdi Boga nevjerovatno...i što je najsmiješnije, ovdje se frankovci onako kolektivno svi redom primili na tu nebulozu....niko da ukljuci malo mozak, vec odmah potrcali da istovare gov.na po covjeku.