Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:36

Idi beri Azmir od mladih dana navija za Slobodu, to je rekao.. A ne ulaze samo u Slobodu vec i u Simin Han. I to je klub iz Tz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:37

De pojedi nesto,gladan si :lol:

Jbg gradska djeca navijaju za Sarajevo a neko recimo ko je iz Gorazda dosao navija za zelju i ovi silni sto su se nakotili ovdje poslije rata a znam da si ljubomoran ali nisam ti ja kriv drug sto nisi odavde.Cinjenica je isto gdje nasih navijaca ima najvise a gdje vasih
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:37

brile je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..
Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.

Ne mozes sresti nijednog navijaca Zelje u gradu, ne znam sto utakmicu izmedju nas i Sarajeva zovu gradski derbi :hmmmmm:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :clap:
Željezničar živimo !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:39

MortemHz je napisao/la:De pojedi nesto,gladan si :lol:

Jbg gradska djeca navijaju za Sarajevo a neko recimo ko je iz Gorazda dosao navija za zelju i ovi silni sto su se nakotili ovdje poslije rata a znam da si ljubomoran ali nisam ti ja kriv drug sto nisi odavde.Cinjenica je isto gdje nasih navijaca ima najvise a gdje vasih
Jest.. Vasih ima vise po Hotonju, Vogosci, Kobiljoj Glavi itd itd
Željezničar živimo !

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:41

brile je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..
Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.

Ne mozes sresti nijednog navijaca Zelje u gradu, ne znam sto utakmicu izmedju nas i Sarajeva zovu gradski derbi :hmmmmm:
Sarajevo je definitivno povecalo broj svojih navijaca poslije rata dolaskom novog stanovnista koje se na neki nacin htjelo povezati sa gradom, a dosta njih ne zna ni pravila u fudbalu. Opet sumnjam da ih ima vise od Zeljovaca.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 21 jun 2015, 14:43

ZaZelju je napisao/la:
brile je napisao/la:

Sarajevo je definitivno povecalo broj svojih navijaca poslije rata dolaskom novog stanovnista koje se na neki nacin htjelo povezati sa gradom, a dosta njih ne zna ni pravila u fudbalu. Opet sumnjam da ih ima vise od Zeljovaca.
:rol: :rol: :rol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:43

Ima vise to jeste ali nema ovih iz albanije da nam vode navijacku grupu 20 godina,da samaraju ono malo normalnih momaka na tribini,da svaki rom i vecina sandzaklija isto tako navija za zelju + svo ''novo'' stanovnistvo,zato nam i jeste grad ovakav kakav je danas.

Samo je jedno Sarajevo ;)

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:44

Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Željezničar živimo !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 jun 2015, 14:44

A niti jednim niti drugim stadioni i derbiji nisu bili puni prije rata...
Koja debilska rasprava

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 14:44

Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price :lol: :lol: :lol: :lol: kaze proslo je vasih pet minuta :rol: :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 14:45

katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nemoj tako šta je sa Goricom :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 14:45

bagrcavi je napisao/la:
Skver je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Vašu ljubav kupuje Azmir, normalno da vas ne kupuju trofeji kad ni rahmetli Hukin turnir niste mogli uzeti. Ne postoje veći gubitnici od Slobode na ovim prostorima, u finalu kupa nekoliko puta i ništa ne osvojiše. Olimpic više trofeja ima :rol:
Pitaj onog "ekonomistu" Gredica sto vam obecava arene i investitore da li je molio Azmira da investira u Zelju kada je Azmir razmisljao da li da nastavi ulagati u Slobodu ?
Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi. Dođe čovjek i spasi vas gašenja, a malo je falilo ko sijalica da se udunete.

E vala ako ovakvi kao Mortem ne navijaju za Želju nije mi krivo sekunde pa da nas ima 1% u gradu a ne više od pola.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 21 jun 2015, 14:45

brile je napisao/la:Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price :lol: :lol: :lol: :lol: kaze proslo je vasih pet minuta :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#musvdg

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:47

MortemHz je napisao/la:Ima vise to jeste ali nema ovih iz albanije da nam vode navijacku grupu 20 godina,da samaraju ono malo normalnih momaka na tribini,da svaki rom i vecina sandzaklija isto tako navija za zelju + svo ''novo'' stanovnistvo,zato nam i jeste grad ovakav kakav je danas.

Samo je jedno Sarajevo ;)
Vecina sandžaklija koje znam navijaju za Sarajevo, ali to uopce nije bitno.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 14:48

1922VFC1981 je napisao/la:
brile je napisao/la:Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price :lol: :lol: :lol: :lol: kaze proslo je vasih pet minuta :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Daa dominiraju, jucer nam upali u centar grada i razvalili sve, mi jadni morali pobjec u Bijeljinu i ostat cemo par dana dok se situacija ne smiri :(
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:48

bagrcavi je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nemoj tako šta je sa Goricom :rol: :rol: :rol: :rol:
slika
Znam sam :tokralju: :tokralju: ovaj ko papagaj,jesi se ti zaljubio u ovog pasa? :urnebes: a i on je proveo zivot na grbavici,nadji na ulici nekog i pitaj pa se tivra,nego sto ne pojedes nesto? :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:49

To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd

Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jun 2015, 14:50

tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd

Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 14:51

pile87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd

Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.
Ima vas po okolnim selima svugdje, samo vas u gradu nema...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:51

Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl. :njanjanja: :zviz:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.