Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Idi beri Azmir od mladih dana navija za Slobodu, to je rekao.. A ne ulaze samo u Slobodu vec i u Simin Han. I to je klub iz Tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De pojedi nesto,gladan si
Jbg gradska djeca navijaju za Sarajevo a neko recimo ko je iz Gorazda dosao navija za zelju i ovi silni sto su se nakotili ovdje poslije rata a znam da si ljubomoran ali nisam ti ja kriv drug sto nisi odavde.Cinjenica je isto gdje nasih navijaca ima najvise a gdje vasih

Jbg gradska djeca navijaju za Sarajevo a neko recimo ko je iz Gorazda dosao navija za zelju i ovi silni sto su se nakotili ovdje poslije rata a znam da si ljubomoran ali nisam ti ja kriv drug sto nisi odavde.Cinjenica je isto gdje nasih navijaca ima najvise a gdje vasih
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
brile je napisao/la:Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..
Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..
Ne mozes sresti nijednog navijaca Zelje u gradu, ne znam sto utakmicu izmedju nas i Sarajeva zovu gradski derbi

Željezničar živimo !
Jest.. Vasih ima vise po Hotonju, Vogosci, Kobiljoj Glavi itd itdMortemHz je napisao/la:De pojedi nesto,gladan si![]()
Željezničar živimo !
Sarajevo je definitivno povecalo broj svojih navijaca poslije rata dolaskom novog stanovnista koje se na neki nacin htjelo povezati sa gradom, a dosta njih ne zna ni pravila u fudbalu. Opet sumnjam da ih ima vise od Zeljovaca.brile je napisao/la:Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..
Vi ste osvajali trofeje pa gdje god da pogledas svi za Sarajevo navijaju u gradu..
Ne mozes sresti nijednog navijaca Zelje u gradu, ne znam sto utakmicu izmedju nas i Sarajeva zovu gradski derbi
ZaZelju je napisao/la:Sarajevo je definitivno povecalo broj svojih navijaca poslije rata dolaskom novog stanovnista koje se na neki nacin htjelo povezati sa gradom, a dosta njih ne zna ni pravila u fudbalu. Opet sumnjam da ih ima vise od Zeljovaca.brile je napisao/la:Jest jest, evo na primjer u mojoj mahali ja ne smijem proviriti kroz prozor, izljecu pitari iz grmova.tuzlak1987 je napisao/la:Ja ti rekoh ne mora niti osvajati, da mi je to bilo bitno navijao bih za nekog drugog. To nije jedina mjera velicine nekog kluba..

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima vise to jeste ali nema ovih iz albanije da nam vode navijacku grupu 20 godina,da samaraju ono malo normalnih momaka na tribini,da svaki rom i vecina sandzaklija isto tako navija za zelju + svo ''novo'' stanovnistvo,zato nam i jeste grad ovakav kakav je danas.
Samo je jedno Sarajevo
Samo je jedno Sarajevo

Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... 

Željezničar živimo !
A niti jednim niti drugim stadioni i derbiji nisu bili puni prije rata...
Koja debilska rasprava
Koja debilska rasprava
Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price
kaze proslo je vasih pet minuta

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nemoj tako šta je sa Goricomkatakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće...

DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi. Dođe čovjek i spasi vas gašenja, a malo je falilo ko sijalica da se udunete.Skver je napisao/la:Pitaj onog "ekonomistu" Gredica sto vam obecava arene i investitore da li je molio Azmira da investira u Zelju kada je Azmir razmisljao da li da nastavi ulagati u Slobodu ?bagrcavi je napisao/la:Vašu ljubav kupuje Azmir, normalno da vas ne kupuju trofeji kad ni rahmetli Hukin turnir niste mogli uzeti. Ne postoje veći gubitnici od Slobode na ovim prostorima, u finalu kupa nekoliko puta i ništa ne osvojiše. Olimpic više trofeja ima
E vala ako ovakvi kao Mortem ne navijaju za Želju nije mi krivo sekunde pa da nas ima 1% u gradu a ne više od pola.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
brile je napisao/la:Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price![]()
![]()
![]()
![]()

#musvdg
Vecina sandžaklija koje znam navijaju za Sarajevo, ali to uopce nije bitno.MortemHz je napisao/la:Ima vise to jeste ali nema ovih iz albanije da nam vode navijacku grupu 20 godina,da samaraju ono malo normalnih momaka na tribini,da svaki rom i vecina sandzaklija isto tako navija za zelju + svo ''novo'' stanovnistvo,zato nam i jeste grad ovakav kakav je danas.
Samo je jedno Sarajevo
Daa dominiraju, jucer nam upali u centar grada i razvalili sve, mi jadni morali pobjec u Bijeljinu i ostat cemo par dana dok se situacija ne smiri1922VFC1981 je napisao/la:brile je napisao/la:Ma ne fakat ima mahala dominiraju pitari, negdje dominiramo mi, negdje smo bare bare, sve to varira ali sto Siouxi dominiraju u tuzlanskom kantonu e to je vec za price![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sambagrcavi je napisao/la:Nemoj tako šta je sa Goricomkatakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće...![]()
![]()
![]()
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Najjaca scena kada ste igrali protiv Slobode, prvo dodjose oni seljaci iz Bosanskih provincija pa kasnije tek oni iz Sarajeva. Pola navijaca nisu iz Sarajeva uopste bili vec iz Lukavca..
Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ima vas po okolnim selima svugdje, samo vas u gradu nema...pile87 je napisao/la:Pa mi imamo na tuzlanskom kantonu navijaca otprilike ko sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:To su Siouxi koji navijaju za Radnicki kad ne igra Zeljo xd
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl.katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.