HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 maj 2017, 15:51

Sreca pa nam Zeljo zimus uze Kerlu ispred nosa...
Kerla, hvala ti na svemu.. :tokralju:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 21 maj 2017, 16:13

Bekić - Kajkut napadački tandem za sljedeću sezonu haha
Hvala FK Sarajevu na pobijedi, iskrene čestitke..
"hvala" FK Radniku na igri, požrtvovanju i trudu kao da se radi o finalu čempions lige, "hvala" Ivanu plačipi..i Lendiću na izjavi vezanoj za suđenje.. krama je ku.va, rekli bi neki, sve se vraca skretničari
HŠKZ!

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 21 maj 2017, 16:15

Čestitam na titulu prvaka ove šugave države

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 maj 2017, 16:30

Lendricu hvala na cestitkama :guz:

U mirovinu ces otici neces nista osvojiti jer si luzer prijatelju :tralala:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 21 maj 2017, 16:32

hskzmostar je napisao/la:Lendricu hvala na cestitkama :guz:

U mirovinu ces otici neces nista osvojiti jer si luzer prijatelju :tralala:
Lemdara je gistro bančo..
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 21 maj 2017, 17:13

On je Landara , a cestitam i njemu jer malo je bivsih igrača Zriinje koje docekujemo sa zvižducima. Neka poprica sa Stojom i Stevom .Paksu obicni a izgleda provalili ga i manijaci ako je suditi po nekim komentarima ovdje.
Bolje mu je da suti inače cu ga tuziti Kukoču da mu je psovo sestru.:D:D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 21 maj 2017, 19:20

Za nadati je se lijepom vremenu u nedjelju,punom stadionu,zatim dobroj igri i pobjedi. Motivacije ne nedostaje,straha ne smije biti,na nama je da dodjemo u sto vecem broju,a na igracima da ostvare pobjedu,a kasnije da svi skupa slavimo.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 21 maj 2017, 21:05

naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..

ali volio bi da što prije krenemo sa građenjem ekipe za Europu, to kreće odmah početkom 7. mjeseca, a budimo realni igra jučer nije izgledala dobro
stoper, desni bek, jedno krilo i napadač su nam potrebni, naravno ukoliko ostanu tomić i petrak.. a ima sigurno 6-7 igrača kojima se treba zahvaliti
ja bi osobno volio vidjeti Galića, pa i Vukotića, Bekića ili Obradovića kod nas.. ima tu još nekih imena npr. Stevanović, samo to i nije baš realno
HŠKZ!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 21 maj 2017, 22:33

Zamisli u pon.nakon utakmice

2017 Zrinjski Mostar
2016 Zrinjski Mostar
2015 FK Sarajevo
2014 Zrinjski Mostar
:mrgreen:
:kafa: dominacija aBd
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 maj 2017, 00:52

4040deuce je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Cekam vas deuce rigo i hskz :kafa:
Sta god treba tu sam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spominjala se neka riba :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 10:23

Ispoštujte Mortema!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 10:27

Massimiliano Allegri, trener Juventusa uoči utakmice sa Crotoneom: "Ovo je najvažnija utakmica sezone, ona koja odlučuje o scudettu. To je trenutak kada trebamo uhvatiti bika za rogove".

Tako i mi u nedjelju...
slika

Tribina Stajanje na utakmici posljednjeg kola prošlogodišnjeg izdanja BHT PLBiH između Zrinjskog i Slobode.
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 10:50

Moram se zahvaliti svima koji su izravno ili neizravno učestvovali u kampanji i alarmiranju javnosti zbog velikih sudačkih propusta u korist Željezničara ove sezone. Nadam se da smo i mi ovdje dali skromni doprinos da se raskrinka i onemogući taj udruženi zločinački poduhvat.
I evo, konačno smo dočekali u prošlom kolu da jedan sudac ima petlju pokazati na 11 metara kontra Željezničara kod rezultata 0-0, nakon bezbroj nedosuđenih u prijašnjim utakmicama. Peljto je imao petlju za razliku od drugih ljudi u crnom kojima su draže prljave šuške nego čist obraz. Ipak pravda na kraju pobjedi.
Hvala svim ljudima koji su dali svoj doprinos, kao i pojedinim portalima koji su prepoznali ovu muljažu i na vrijeme reagirali.
Volim te bola'!

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 22 maj 2017, 11:49

mara1905 je napisao/la:naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..

ali volio bi da što prije krenemo sa građenjem ekipe za Europu, to kreće odmah početkom 7. mjeseca, a budimo realni igra jučer nije izgledala dobro
stoper, desni bek, jedno krilo i napadač su nam potrebni, naravno ukoliko ostanu tomić i petrak.. a ima sigurno 6-7 igrača kojima se treba zahvaliti
ja bi osobno volio vidjeti Galića, pa i Vukotića, Bekića ili Obradovića kod nas.. ima tu još nekih imena npr. Stevanović, samo to i nije baš realno
Tomic ide provjereno 100% :D
Samo jedno ime

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 11:51

penke je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:naravno da svi ocekujemo pobjedu u nedjelu i veliko slavlje nakon utakmice..

Zna li se gdje će?
Volim te bola'!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 22 maj 2017, 12:53

MortemHz je napisao/la:
4040deuce je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Cekam vas deuce rigo i hskz :kafa:
Sta god treba tu sam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spominjala se neka riba :kafa:
Moze sve,samo reci :D

ALOBOLA
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ALOBOLA » 22 maj 2017, 14:01

PiazzaGrande je napisao/la:
penke je napisao/la:

Zna li se gdje će?
Ako odu Tomic i Petrak to ce biti vrlo, vrlo tesko nadoknaditi.U ovoj ligi ja ne vidim igrače koje bi smo doveli a koji bi bili bar donekle dobra zamjena za njih dvojicu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 14:59

U nedjelju svi-vjernici, ateisti, agnostici, fasisti, komunisti, neonacisti, anarhisti, orjunasi, trockisti, jugonostalgicari...svi, svi, u crkvu na misu, pomoliti se i za titulu, udijeliti dobru lemuzinu, ne zaobilaziti u gradu ni jednog od onih sto prose...svima gurnuti para...
Nakon toga, pozvati svu uzu-siru rodbinu, prijatelje i neprijatelje na nedjeljni rucak, nakon rucka svi na sebe navuci dres ili navijacku majicu a zatim zajedno do stadiona jer:
ZRINJSKI IGRA ZA TITULU!
Nema izgovora za nedolazak!
Onaj 'ko ne zna ili nece da dodje u nedjelju, kada Zrinja igra za titulu, neka nikada vise ne dodje na stadion!
Igraj do kraja!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 22 maj 2017, 15:11

slika

slika
Volim te bola'!

whiteknight
Kontakt:

Post Postao/la whiteknight » 22 maj 2017, 15:24

Yebo vas više Sarajevo,nisu oni pobjedili Zelju što vas vole nego što više mrze njih od vas!!!Imali su opciju "odaberi od 2 zla koje ćeš " ;)
Otac ulica mater Torcida...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.