Ja ti kažem šta sam čuo svojim ušima na jednom treningu. Oda i Hare su krivi jer nisu imali muda da se uvale za igrače, nego su dovodili igrače koji su "džaba" pa i ako budu flopovi, neće im se glave skidati. A sami su sebi skočili u stomak.Gator je napisao/la:Prije bi da je neko od insajdera izvalio.bagrcavi je napisao/la:Milomir Odović.Gator je napisao/la:
Ko je to rekao ?
Kad su im bili skupi igrači koje je on tražio došli su mu sa pričom da će naći oni istih kvaliteta dzaba. Pa čovjek do prije mjesec dva bio uvjeren da će mu dovesti dva provjerena igraca. Porit volje su mu prodali igraca, a nikog mu nisu doveli za prvih 11. Na kraju je ostao na brazilca.
Ne vjeruj sve sta pišu po orgu i ovdje. Nekima je to zadatak
Gredic je šutio ko zaliven. Sam je kriv i neka je dao ostavku. Jedan je od krivaca za ovu katastrofu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Odg: FK Željezničar
Ma sta jedete gov.na u vezi tribine. Vi ste gori sto po forumu pametujete. Danas podrska svih 90 minuta, niko prozvao nije upravu. Kao u svakoj firmi kad ne ide radnici dobiju otkaz ( u ovom slucaj Oda), pa su na redu celnici te firme. GREDU niko nije otjerao, sam se povukao.. A kad brod tone, misevi bjezeSouthboy je napisao/la:Ipak uspješe dusmani u svom cilju..
Na ovo sam prizivao prije otprilike 15tak dana a kao po iskustvu jer sam znao sta bi se moglo desiti..
Nez ljut sam na sve,na ove sto su prizeljkivali ovu situaciju od navijaca i jezgra grupe do onih koji su ko ovce isli po utakmicama samo radi furke do onih iskusnijih i razumnih,zapravo onih sto nemaju nikakvih interesa i prate klub iz ljubavi..
Totalno rasulo na tribini,dosta se pokusavalo nazor al nije sve za foruma,svakako sam odavno i presao ja sjever..
Samo se pitam ko je sljedeca žrtva ako na sljedece 2 najteze utakmice u ovoj polusezoni ne bude dobrih rezultata..KOGA CETE TAD TJERATI?KO JE SLJEDECI..
Bojim se da je sada narusen JEDAN SISTEM koji je bio postavljen i koji bi dao dugorocni uspjeh..nismo imali nekog da kesira 5,10 mil ko komsije da se sanira sve nego smo sami sve to obajvljali al eto nekim ljudima to ne odgovara..mozda ce im ovakvo stanje odgovarati za druge stvari.ko zna..
Bojim se da se necemo ove sezone domoci evrope jer tada bi nam nastupila crna serija i hiljadu bolesnika na grbavici,godine bez uspjeha kao sto smo gledali nazalost prije 10 godina..
Nek nam je Bog na pomoci..

@sergejevic objasnio.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Prvo smo dopustili da nam klošari rasture najbolju i najbrojniju navijačku grupu u bih a sad nam razni nehljebovići tjeraju predsjednika koji je odlično radio za dobrobit kluba. Ima li iko da stane dušmanima u kraj.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Pravi potop, došao Plisek i u 12 kola napravio 11 pobjeda, izgubio od Borca kući i sabotaža protiv Litexa.storm_raider je napisao/la:I prosli put nakon sto je Oda otjeran bio je potop, izgleda i sada ce...
Zadnji koji je dobio pitare na lavoru (on spremio ekipu). Oda je dobar vatrogasac ali je dugoročno bjednik, uhljup bez m.u.d.a
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Sad kad krenemo pobjeđivat svi ovi sto pljuju pisat ce kako smo šampioni kako smo najbolji
u drugom dijelu sezone kad uzmemo sve bez poraza i kad se izbori evropa opet ćemo bit najbolji
kad se opet udje u lošu seriju par utakmica pljuvat ce se i tako sve u krug..

u drugom dijelu sezone kad uzmemo sve bez poraza i kad se izbori evropa opet ćemo bit najbolji
kad se opet udje u lošu seriju par utakmica pljuvat ce se i tako sve u krug..

Da ih malo spusti na zemlju ko fol igraci misle da su nesto postigli sto igraju u nikad slabijem Zelji od rata. Treba njima Amar da ih rastjera sve, sve neki ko fol talenti misle uzeti milione al u k.....struja je napisao/la:ako je bilo do igrača onda ih tek treba nagazit,lijepi amar kanddžija i ošini.....pirlo10 je napisao/la:Vidjecete kako ce sad na derbiju biti potpuno druga prica sad cemo proigrati 100% . Mislim da se radilo o nekom bojkotu koga i cega ne znam ali vidjecete novog Zelju u nedelju.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Gledaj navijanja, gledaj koreografije... Jesu li ovo danas manijaci? Da li bi se ovo sve oko uprave, igraca i sl. desilo da je bila prisutna ovakva podrska na svakoj tekmi ove sezone, da je postojao pravi pritisak navijaca na protivnicke igrace? Nadam se da cemo se rijesiti olosa i placenika sa tribine, da cemo biti stari manijaci, najjaci u drzavi, trenutno smo tanki pravo. Sve ovo mi zasluzujemo, nek rade od kluba sta hoce.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FORZA ZELJO
[
Bojim se da je sada narusen JEDAN SISTEM koji je bio postavljen i koji bi dao dugorocni uspjeh..nismo imali nekog da kesira 5,10 mil ko komsije da se sanira sve nego smo sami sve to obajvljali al eto nekim ljudima to ne odgovara..mozda ce im ovakvo stanje odgovarati za druge stvari.ko zna..
Bojim se da se necemo ove sezone domoci evrope jer tada bi nam nastupila crna serija i hiljadu bolesnika na grbavici,godine bez uspjeha kao sto smo gledali nazalost prije 10 godina..
Nek nam je Bog na pomoci..[/quote]
Ma sta jedete gov.na u vezi tribine. Vi ste gori sto po forumu pametujete. Danas podrska svih 90 minuta, niko prozvao nije upravu. Kao u svakoj firmi kad ne ide radnici dobiju otkaz ( u ovom slucaj Oda), pa su na redu celnici te firme. GREDU niko nije otjerao, sam se povukao.. A kad brod tone, misevi bjeze
@sergejevic objasnio.[/quote]
Slažem se da su izgleda Manijaci na putu da se vrate i u tome im puna podrška. Samo nedajte da vas dušmani okrenu protiv kluba bez obzira na rezultate.
Nek nam je Bog na pomoci..[/quote]
Ma sta jedete gov.na u vezi tribine. Vi ste gori sto po forumu pametujete. Danas podrska svih 90 minuta, niko prozvao nije upravu. Kao u svakoj firmi kad ne ide radnici dobiju otkaz ( u ovom slucaj Oda), pa su na redu celnici te firme. GREDU niko nije otjerao, sam se povukao.. A kad brod tone, misevi bjeze

@sergejevic objasnio.[/quote]
Slažem se da su izgleda Manijaci na putu da se vrate i u tome im puna podrška. Samo nedajte da vas dušmani okrenu protiv kluba bez obzira na rezultate.
Amar kad uleti u Retro nekad,prije 5 godina,a Stanic i drustvo samo zanjeme i pola plate nema s i ne progovoti se o tome,samp se okrene i mahne svojim ocima sam gledao,to ovim nargildjijima treba.
Zeljeznicar! 1921 !
I te sezone, na ovim utakmicama protiv manjih klubova ti nije bio nista puniji jug nego sad, lako je okaciti utakmicu protiv Sarajeva i reci, vidi kako smo navijali nekad...kenan_tm87 je napisao/la:Gledaj navijanja, gledaj koreografije... Jesu li ovo danas manijaci? Da li bi se ovo sve oko uprave, igraca i sl. desilo da je bila prisutna ovakva podrska na svakoj tekmi ove sezone, da je postojao pravi pritisak navijaca na protivnicke igrace? Nadam se da cemo se rijesiti olosa i placenika sa tribine, da cemo biti stari manijaci, najjaci u drzavi, trenutno smo tanki pravo. Sve ovo mi zasluzujemo, nek rade od kluba sta hoce.
[youtube][/youtube]
De mi reci molim te, u kojem su to klubu navijaci krivi za bilo sta(kazne se ne racunaju, mislim na krupnije stvari) ?
Da se razumijemo, ne kazem ni ja da je jug nesto dobar sad, ali uvijek smo i placali kazne i bilo je svakakvih likova tu..
Mozda Red Bull Salzburg treba ugasiti, jer ljudi igraju play off, a tribine poluprazne i niko ne navija

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Vidjeces evo sada derbija...
I ocigledno se ne sjecas navijanja te sezone... Do ovog stanja je dovela kombinacija navijaci (od ubistva brata Mirze, pa preko raznih ubleha koje su vodile navijanje prethodnih 2 godine), pa do nehljeba koji su otjerani iz kluba zbog raznih aferima iz prethodnih godina, a tu su i neki sadasnji ljudi koji ne znaju raditi svoj posao (Alihodzic), itd.

FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
JA sam danas toliko sje.ban, u jednom danu da izgubimo od Travnika i jos da izgubimo Predsjednika (kakav je bio, ja ne znam i nisam mnogo upucen)! Samo danas sam se posteno ohladio, poslije prosle sezone kada nismo bili nikakvi favoriti bili smo do zadnjeg kola u borbi za titulu, pa sjajna Evropa gdje smo svi mi bili sretni i ponosni na Zelju, pa ove pare sto smo zaradili jer je tim u najboljoj finansijskoj situaciji od rata! Poslije svega ovoga mislio sam da cemo biti u samom vrhu da cemo se boriti za titulu, ali ovo sto nam se desava nisam nikako mogao predpostaviti! Šta nam se desi sa Svetinje?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Balavac primiri malo strasti i pokazi malo respekta prema onome ko je bio dio tog Juga.Minjore je napisao/la:Ma sta jedete gov.na u vezi tribine. Vi ste gori sto po forumu pametujete. Danas podrska svih 90 minuta, niko prozvao nije upravu. Kao u svakoj firmi kad ne ide radnici dobiju otkaz ( u ovom slucaj Oda), pa su na redu celnici te firme. GREDU niko nije otjerao, sam se povukao.. A kad brod tone, misevi bjezeSouthboy je napisao/la:Ipak uspješe dusmani u svom cilju..
Na ovo sam prizivao prije otprilike 15tak dana a kao po iskustvu jer sam znao sta bi se moglo desiti..
Nez ljut sam na sve,na ove sto su prizeljkivali ovu situaciju od navijaca i jezgra grupe do onih koji su ko ovce isli po utakmicama samo radi furke do onih iskusnijih i razumnih,zapravo onih sto nemaju nikakvih interesa i prate klub iz ljubavi..
Totalno rasulo na tribini,dosta se pokusavalo nazor al nije sve za foruma,svakako sam odavno i presao ja sjever..
Samo se pitam ko je sljedeca žrtva ako na sljedece 2 najteze utakmice u ovoj polusezoni ne bude dobrih rezultata..KOGA CETE TAD TJERATI?KO JE SLJEDECI..
@sergejevic objasnio.
Balavac ti u gacama. Sve sto se desi u Klubu, krivi navijaci i to oni s Juga. Pa dosta vas je vise. Ko god nesto napise sto se vama ne svidja on je balavac, debil ili Aldin. Sagledajte nekad stvari realno pa komentarisite. Ili nemojte se kriti iza laznih nikova.DANAN je napisao/la:Balavac primiri malo strasti i pokazi malo respekta prema onome ko je bio dio tog Juga.Minjore je napisao/la:Ma sta jedete gov.na u vezi tribine. Vi ste gori sto po forumu pametujete. Danas podrska svih 90 minuta, niko prozvao nije upravu. Kao u svakoj firmi kad ne ide radnici dobiju otkaz ( u ovom slucaj Oda), pa su na redu celnici te firme. GREDU niko nije otjerao, sam se povukao.. A kad brod tone, misevi bjezeSouthboy je napisao/la:Ipak uspješe dusmani u svom cilju..
@sergejevic objasnio.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja mislim da ce proraditi nas inat i da cemo pobjediti pitare sljedece sedmice 

nema se šta reći za navijanje danas. a da su navijači otjerali gredića još je veća glupost. smiješno je i pričati o tome.
Kokot je rodjeni sarajlija i u ovogodisnjim utakmicama bio je izuzetno bitan igrac, Odovic je ekspert i gospodin, Vlado kao trener supljikat, Gredic zrtva. Papci vode kolo od sredine sedamdesetih.sportskilaik je napisao/la:Seljacka ekipa,mrtvi prosjek lige u nivou Slavije, Viteza i ostali priprdina bosanskih kantona i entiteta. Normalno da smo seljacka ekipa kad nam je glavni baja u ekipi kokot. Najbolji igrac djelmic i organizator igre joco stokic. Vladu Capljica necu da spominjem covjek nije ni kriv ni duzan realno. Krivi su Oda i Haris i Greda koji su otjerali dusu ekipe, sarajevsku djecu, Zeljinu djecu i doveli neke papke da kolo vode. Sve dok nam je Kokot s Trebevica glavni igrac mi cemo da budemo ono sto i jesmo ****. Nema vise Stane,Benje,Eldara,Baje i Nede. Gradske djece sad su nam papci poceli kolo voditi. Valjda se preslikava situacija ko i iz opsteg drustva. Od Zelje i svega oko Zelje ostalo je samo ona saka jada od 2 milje na tribinama i nista vise. Volim Zelju vise nego sebe i bit cu na svakoj tekmi, al dok je kokot glavni popisam se na svakog od njih. Picke mrtve seljacke !!! Fuj
Edit:
Gredu je manjina tjerala sa pozicije u klubu, on ako se kao predsjednik smatra glavnim i odgovornim to je njegova stvar i hvala mu i prijatno. Ko ga **** ni prvi ni zadni, a bgm ni neki aman zaman gubitak.
Ostalo manje-vise.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
Da,nekako je ranjeni lav najopasniji.No ostaje velika dilema i pitanje - koga i zašto bojkotuju igrači?Olympique je napisao/la:Ja mislim da ce proraditi nas inat i da cemo pobjediti pitare sljedece sedmice
Ja nisam našao racionalan odgovor za ovako slabe ( nezalaganje i nezainteresovanost) igre i to se nameće kao jedini odgovor.
Teško da me neko može ubijediti da ekipa koja odigra dobro protiv dva jača kluba u Europi ovako padne ili da ne znaju?