logme je napisao/la:Zar ne razumiješ da za ove smetljare svi problemi zapravo počinju sa Amarom i samo se prenose na ove što je Amar ostavio iza sebe. Znaju oni zašto. Ja nikad i nigdje nisam vidio da neko stalno govori kako voli svoj klub, a istovremeno se registruje 2o puta na forum samo iz razloga da bi pljuvao po klubu. Oni znaju zašto.prisutanod1964 je napisao/la:Interesantan podatak - 8m duga. I pored toga smo funkcionirali,vraćali pare,dobili licencu za nastup u EL i bili soldni.
Drugo - kad je dug saniran i kad se očekuje naplata novca zarađenog od EL,prodaje igrača i novac od Džeke i TV prava,
nastaju problemi. Nekako istovremeno,da li i slučajno, pad forme, nezalaganje igrača i brukanje svetog grba na prsima.
Odgovor se nameće sam po sebi.Možda i griješim, ali previše slučajnosti u nizu. No,izgleda da je problem baš u novcu,koji
Gredić nije dao da se troši kao ranije.Naravno i pis(š)anje po ovom forumu pojedinaca,protiv uprave a pogotovo Gredića,
bilo je u najmanju ruku simptomatično.No svi oni zaboravljaju jednu bitnu činjenicu das u ti ljudi,Gredić I Šiljak,bili lična želja
A.Osima,i ljudi u koje je on imao puno povjerenje.
I još nešto,i malo veće nedaće nisu pokopale ŽELJU,a kamoli par kokošara i lešinara.
ŽELJO ŽIVI VJEČNO.
I mi znamo zašto.