Gredic je svoj posao zavrsavao po kafanama. Vodi ga kuci ako ti je dobar.kenan_tm87 je napisao/la:HAahah, de ba... Placenici i mafija koja se godinama vrti oko kluba a kojima je Gredic htio dohakati su krivi za ovakvo stanje. Nadam se da ce ovi sljedeci nastaviti istim putem i zauvijek **** rovatore u klubu i placenike.shzna je napisao/la:To možda mi otjerali Gredića? Ništa drugo ne može biti no da je pokupio određeni iznos i napustio klub
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Od sjajnog i bajnog, dotakli smo dno, i jos pred duel sa uhljupimasajo10 je napisao/la:U roku od dvije sedmice novi trener i novi predsjednik kluba.
Sta reci, koju poruku poslati...

-
- Kontakt:
to bi bilo brutalno, ne dao Bog da se to ponovi, ppomjeri se s mjesta molim te! Al bgm ni ovo nije daleko od istine! Nek nam je Bog na pomoci ...ZZtop10 je napisao/la:Slijedi nam repriza perioda 2004-2009
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma ja odoh iz bezbrižnog katara gdje svaki mjesec sto milja u džep stavim na svoju propalu Grbavicu gdje ću svoje pare da dajem da mi idioti psuju oca slagiranog i majku, a ja im titule donosim da bi 2 milje istih došlo na proslavu a ostali rekli ebo kupljenu titulu... Kakvi smo mi licemjeri, mislim da bolje i ne zaslužujemo kad sve skupa se sabere
2004 - 2009.
Možda i nije sad ovo trebalo, stvorila se dosta negativna atmosfera pred derbi.
Ma mi navijači plaćenici smo otjerali jedinu svijetlu tačku u klubu, kako nas nije stidDR.HOUSE je napisao/la:ma naravno covjek procitao ovdje kako smo mi nezadovoljni i odmah rekao odoh imam posla i obaveza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Sram da nas bude nezadovoljni smo pobjedama protiv velikana kao što su Krupa i Drina

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Greda se nije smio sada povući. Mi smo se već sada financijski stabilizirali, a tek u narednom periodu trebaju stići pare od UEFA-e, Bajića, Džeke, pa i Šehića...
Trebao je bar sačekati tekmu protiv Sarajeva.
Trebao je bar sačekati tekmu protiv Sarajeva.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nek se ponovi, AMIN Bozedjedovic01 je napisao/la:to bi bilo brutalno, ne dao Bog da se to ponovi, ppomjeri se s mjesta molim te! Al bgm ni ovo nije daleko od istine! Nek nam je Bog na pomoci ...ZZtop10 je napisao/la:Slijedi nam repriza perioda 2004-2009

FORZA ZELJO
nema to s navijačima nikakve veze.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ima itekakve... + ljudi koji kopaju i nogama i rukama da unesu nemir i vrate se u klub, sireci lazi, potkopavajuci i sl.ChWilla je napisao/la:nema to s navijačima nikakve veze.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 27 sep 2015, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
Bez obzira na jako loše rezultate i igre, ovo sa Gredom nije smjelo da se desi. Ako je ostavka zbog privatnih i poslovnih obaveza nije trebalo izabrati ovaj tajming. Ali kako kažu, nikad jedna loša stvar ne dolazi sama (stanje među navijačima, igra i igrači, uprava). Sad više i nisam siguran da li treba da jedan period odmorim od Grbavice. Možda je sada vrijeme da barem mi na tribinama pokušama da se dignemo iznad ovog sivila i da svoje strpljenje barem u ovoj sezoni poklonimo klubu.
svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše ,zaiskali ste eto vam ga,opet strahovat za licencu,došli ste na svoje pa opletite
kenan_tm87 je napisao/la:Ima itekakve... + ljudi koji kopaju i nogama i rukama da unesu nemir i vrate se u klub, sireci lazi, potkopavajuci i sl.ChWilla je napisao/la:nema to s navijačima nikakve veze.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
nema. niti će se zasad suštinski išta promijeniti. kopaju ljudi, to je tačno, ali ne navijači, tribina, to ne.kenan_tm87 je napisao/la:Ima itekakve... + ljudi koji kopaju i nogama i rukama da unesu nemir i vrate se u klub, sireci lazi, potkopavajuci i sl.ChWilla je napisao/la:nema to s navijačima nikakve veze.
- kenan_tm87
- Kontakt:
PRVI PUT JE BILO GRESKA ... !!!!!!!!!!!!!! Otjerali su normalnu raju sa juga, navijanja nema vec godinama a Boga mi ni zdrave pameti medju manijacima!!!!!!!!!ChWilla je napisao/la:nema. niti će se zasad suštinski išta promijeniti. kopaju ljudi, to je tačno, ali ne navijači, tribina, to ne.kenan_tm87 je napisao/la:Ima itekakve... + ljudi koji kopaju i nogama i rukama da unesu nemir i vrate se u klub, sireci lazi, potkopavajuci i sl.ChWilla je napisao/la:nema to s navijačima nikakve veze.
Tvrdim da su manijaci sve to trebali prepoznati, biti involvirani, i docekati na volej bilo kakav pokusaj. Zasto nisu?! Zato su odgovorni, izmedju ostalih!
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 27 sep 2015, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
Odstranite ovog Gredicevog placenika.
s ovim nemaju ništa. pa ne bi danas onako navijali cijelu utakmicu da imaju.kenan_tm87 je napisao/la:
PRVI PUT JE BILO GRESKA ... !!!!!!!!!!!!!! Otjerali su normalnu raju sa juga, navijanja nema vec godinama a Boga mi ni zdrave pameti medju manijacima!!!!!!!!!
tebi je mozak odstranjenchupachups je napisao/la:Odstranite ovog Gredicevog placenika.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Cwirek, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 56 gostiju.