Hvala paša. Neki su govorili da će to biti zvanično kroz koji dan, pa reko možda je laž. Super je Slava, ima on u rukavu dobrih igrača, super potez.Lakoste je napisao/la:Nece se nista znato do kraja godine. Izvjesno je da ce biti Slavisa i da Slavisa vec kontaktira s nekim igracima, sto znaci ako se ne objavljuje svaki dan o pregovorima ne mora nuzno znaciti i da se ne pregovara.KenChoo je napisao/la:Jesu li gotovi ti pregovori s Slavišom?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako bi bilo dobro da PAOK hoce prodati Gojkaru u Italiju da zaradimo vece pare nego kad smo ga prodali u PAOK 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo i ja citam to, necemo proci ispod pola miliona eura ja vjerujem, strasno bi bilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sumnjam da ce ga paok prodati ispod 3 miliona eura. To je neki minimum.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grčki portal Gazzetta.gr tvrdi da će Gojko Cimirot od januara igrati u Seriji A. Kolonija bh. fudbalera u italijanskom prvenstvu mogla bi biti brojnija za još jedno ime, tačnije za Gojka Cimirota (24) za kojeg je veliki interes pokazao tamošnji prvoligaš Sassuolo. Poznato je da su čelnici Sassuola posmatrali Cimirota nekoliko puta i bili su zadovoljni onim što je pokazao, a navodno su sada odlučni u namjeri da transfer realizuju već januarskom prijelaznom roku. Kako se navodi u tekstu objavljenom na grčkom portalu, Cimirot bi mogao završiti u Sassuolu nekoliko dana nakon zvaničnog početka prijelaznog roka.
Gojkara je legenda velika. Ako ode u Sassuolo, to mu je jedan od najboljih poteza. Jako mi se sviđa taj klub, a naučiti će mnogo od trenera Frančeska. Ako iko prati Sassuolo zna o čemu govorim. Akobogda!
Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
kinosvra je napisao/la:Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uzmu 5 i eto milion euraSarajlijica1946 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.
Ima. Pitaju ga u kojoj kućici na Holiday marketu želi raditi.joker90 je napisao/la:Ima li ponuda za Edina Dinu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
MortemHz je napisao/la:Uzmu 5 i eto milion euraSarajlijica1946 je napisao/la:kinosvra je napisao/la:Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam koliko je to realno, prodali su Roberta Maka Zenitu za 3,5 M eurica, a on je standardni reprezentativac Slovacke i igra lijevo krilo 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:

Merso i Nermin!
Treba i Abdulaha pocastiti nekim procentom,ipak je i njegova zasluga to.kinosvra je napisao/la:Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.
http://www.sentragoal.gr/paok/arthro/th ... um=twitterMokes je napisao/la:Ne znam koliko je to realno, prodali su Roberta Maka Zenitu za 3,5 M eurica, a on je standardni reprezentativac Slovacke i igra lijevo krilo
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da li je 20%? Da budem iskren zvuci mi nerealno, ako je istina onda je onaj koji je ovo izveo je pravi maestro!kinosvra je napisao/la:Paok za njega trazi 6 miliona eura, a mi imamo 20%...znaci 1 200 000 eura.
Sto se Gojka tice, 24god ima, do 27 ce prekucati ligu i zavrisiti u jednom od glavnih klubova, majstor
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Proširenjem ove PAOK je stekao jaku pregovaračku čip protiv svakog interesa može nastati iz Sassuolo ili Njemačkoj tim u nedavnoj prošlosti bavila Tsimirot je oslobođenje klauzula doseže do 6.000.000 eura.
Dikefalos nema razloga za žurbu kako bi raspravljali mogućnost bosanskog koncesije pokazuje kako prenijeti više vrijednosti u nogometu zaliha. I sam igrač u svojim izjavama jasno je da je on zadovoljan s PAOK i ne žuri, a on na njegov dio za sljedeći korak u svojoj karijeri.
Dikefalos nema razloga za žurbu kako bi raspravljali mogućnost bosanskog koncesije pokazuje kako prenijeti više vrijednosti u nogometu zaliha. I sam igrač u svojim izjavama jasno je da je on zadovoljan s PAOK i ne žuri, a on na njegov dio za sljedeći korak u svojoj karijeri.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, KarloIvandic, misstianopenaldo, muhamedhulk, PingoFTW, trunks1946 i 43 gosta.