Itekako je kriv, ali to nije razlog odmah drvlje i kamenje po njemu. Kritikovati da, za tjerati jos nije. Ima eto priliku odmah u subotu za popravnifks74 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:54Koliko bi morao čovjeku isplatiti a boljeg nećeš dovesti sigurno. Za ove dvije utakmice on nije kriv ništa.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Bil ti bilo drago da ne dobijemo ...Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
Mozda Dudica da vratimo pa da pravimo HYPE

A najjace kad krenu Zekića da komentarisu "veliki strucnjaci" Kreso i kompanija.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Koliko cemo novom treneru dat utakmica prije ga nogiramo?Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
Evo ja predlazem 10, ako ne dobije svih deset nek se kupi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Statistički najgori trener od osnivanja kluba, čovjek kojeg su iz kupa izbacili zenički srednjoškolci i kojeg je Sloga Simin Han rastavila na proste faktore čeka vikend k'o zapeta puška.
-
- Kontakt:
Eno satro place na pres konferenciji

Kakav populista ja ne mogu da vjerujem da ljudi puse ove fore u 2025 godini i njega prizeljkuju.
Nema nista od toga i sljedeće 3 utakmice da izgubi, jedino da on podnese ostavku.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Frende , Nick Salihamdzic prica se da je u kontaktu sa nama jel mahalska ?junioR je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Nema nista od toga i sljedeće 3 utakmice da izgubi, jedino da on podnese ostavku.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Neka ga bar jos ovu sezonu. Da konacno jedan trener uveže dvije sezone. Nego mozes li nam reci nesto vise o Mamasu. Duska ga najavi kao cudo od igraca, sad se prica da je otpisan?junioR je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Nema nista od toga i sljedeće 3 utakmice da izgubi, jedino da on podnese ostavku.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
Najveći patetičar koji je kročio na fudbalske terene na ovim prostorima.Hordas1990 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:24Eno satro place na pres konferenciji![]()
Kakav populista ja ne mogu da vjerujem da ljudi puse ove fore u 2025 godini i njega prizeljkuju.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nije otpisan , momak ide na fizikalne vjerovatno neka povreda , danas story na instagramu objavioOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:39Neka ga bar jos ovu sezonu. Da konacno jedan trener uveže dvije sezone. Nego mozes li nam reci nesto vise o Mamasu. Duska ga najavi kao cudo od igraca, sad se prica da je otpisan?junioR je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Nema nista od toga i sljedeće 3 utakmice da izgubi, jedino da on podnese ostavku.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- BordoSarajevo
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 05 avg 2025, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja vjerujem da Amaw ivicin isto tako razmislja i zelje imaMaroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ
- napoleon72
- Kontakt:
Jah, treba otjerat trenera i dovest novog, da doceka 15 Zekicevih igraca u rosteru. Po mogucnosti Srbina nekog, da rastjera ove iz HNLa a dovede svoje vedete iz LingLong lige. Pa onda cekat i njega jedno sezonu i po da izmijeni roster i onda sacekat prvi kiks pa ga otjerat. Sto da ne, nek se vrte imena.
Utakmice poput ove protiv Radnika se dese jednom u 50 godina, i o njima se dugo prica. Na prste jedne ruke se mogu nabrojat preokreti gdje je ekipa gubila 3 razlike pa okrenula rezultat. Tottenham - Man Utd 2002., Arsenal Reading u kupu, Zrinjski - AZ, Milan - Liverpool u finalu LP, Juzna Koreja - Portugal na SP 1966... To su prerijetki slucajevi i desili su se i boljim trenerima i boljim ekipama od nase.
Utakmice poput ove protiv Radnika se dese jednom u 50 godina, i o njima se dugo prica. Na prste jedne ruke se mogu nabrojat preokreti gdje je ekipa gubila 3 razlike pa okrenula rezultat. Tottenham - Man Utd 2002., Arsenal Reading u kupu, Zrinjski - AZ, Milan - Liverpool u finalu LP, Juzna Koreja - Portugal na SP 1966... To su prerijetki slucajevi i desili su se i boljim trenerima i boljim ekipama od nase.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
A kako bi pobjedio kad je bilo 3-3 i ono je gol za 4-3
To mozes samo nagađati.
Pricati o sudiji (koji je perfektno sudio utakmicu) nakon sto kuci imas 3-0 nakon sat igre protiv radnika je smijesno. Bukvalno sramno. I taj ofsajd je bio 10 cm max 20 sto pokazuje da je odbrana za KU.RAC. Kod gola paskalev 3 metra od igraca, kupresak 4 metra od linije ofsajda.... Isto raspustena djeca
To mozes samo nagađati.
Pricati o sudiji (koji je perfektno sudio utakmicu) nakon sto kuci imas 3-0 nakon sat igre protiv radnika je smijesno. Bukvalno sramno. I taj ofsajd je bio 10 cm max 20 sto pokazuje da je odbrana za KU.RAC. Kod gola paskalev 3 metra od igraca, kupresak 4 metra od linije ofsajda.... Isto raspustena djeca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Za muštuluka si.junioR je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:30Nema nista od toga i sljedeće 3 utakmice da izgubi, jedino da on podnese ostavku.Maroon1946 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 16:45Ako ne dobijemo za vikend ne vidim razlog za nastavak saradnje sa ZZ

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Piso klubu, stavljo se besplatno na raspolaganje za svaki vid pomoći, molio da se nešto uradi na zaštiti kluba, da se konačnu digne glas protiv svih ovih nepravdi koje nam se čine godinama, da konačno uspravimo kičmu, da se pokrene borba protiv sudija i saveza, da ne dopuštamo više da nas gaze, pljuju i omalovažavaju, al nikakve reakcije iz kluba, nevjerovatno.
Opet su nas žestoko oštetili i to već u prvom kolu. I bez obzira na 4 primljena gola, da smo imali regularno suđenje do kraja, pobjedili bi. Za Zrinjski i Borac bi se pisalo o pobjedničkom mentalitetu i vraćanju nakon šokantnih primljenih golova. Kod nas se piše - sami smo krivi.
Borac i hinja Misimović odmah opleli po sudijama - HEJ, ONI SE JAVLJAJU. Nevjerovatni provokatori.
Nama ovo što rade godinama, materijala ima za seriju od nekoliko sezona da se napravi - MI ŠUTIMO.
Hajduk i Dinamo imaju veliku zaštitu od sudija i skoro pa nikad nisu oštećeni toliko da utiče na rezultat samo jedne utakmice u sezoni, a opet digoše veliku prašinu radi nekih sitnica i gluposti - JER SU VELIKI KLUBOVI.
Mi šutimo, sami sebe krivimo, sami sebe napadamo i uništavamo. Glu.pi smo, nemamo kičmu, nemamo sposbnih ljudi, nemamo ništa. Mali smo klub.
Ovo je dio onog što sam slao klubu, samo dio nekih ideja da krenemo u tu borbu, al džaba.

Opet su nas žestoko oštetili i to već u prvom kolu. I bez obzira na 4 primljena gola, da smo imali regularno suđenje do kraja, pobjedili bi. Za Zrinjski i Borac bi se pisalo o pobjedničkom mentalitetu i vraćanju nakon šokantnih primljenih golova. Kod nas se piše - sami smo krivi.
Borac i hinja Misimović odmah opleli po sudijama - HEJ, ONI SE JAVLJAJU. Nevjerovatni provokatori.
Nama ovo što rade godinama, materijala ima za seriju od nekoliko sezona da se napravi - MI ŠUTIMO.
Hajduk i Dinamo imaju veliku zaštitu od sudija i skoro pa nikad nisu oštećeni toliko da utiče na rezultat samo jedne utakmice u sezoni, a opet digoše veliku prašinu radi nekih sitnica i gluposti - JER SU VELIKI KLUBOVI.
Mi šutimo, sami sebe krivimo, sami sebe napadamo i uništavamo. Glu.pi smo, nemamo kičmu, nemamo sposbnih ljudi, nemamo ništa. Mali smo klub.
Ovo je dio onog što sam slao klubu, samo dio nekih ideja da krenemo u tu borbu, al džaba.

FK Sarajevo
Nema tog vise ja sam siguran 99%, dovode se igraci za formaciju, trener iam gotovu ekipu ko god dodjenapoleon72 je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:47Jah, treba otjerat trenera i dovest novog, da doceka 15 Zekicevih igraca u rosteru. Po mogucnosti Srbina nekog, da rastjera ove iz HNLa a dovede svoje vedete iz LingLong lige. Pa onda cekat i njega jedno sezonu i po da izmijeni roster i onda sacekat prvi kiks pa ga otjerat. Sto da ne, nek se vrte imena.
To mijenja cinjenicu da ti covjek na oci svih nas u var sobi stavi krive linije za ofsjad? Haloo KRIVE LINIJE jeste li vi realni.Pantelija je napisao/la: ↑05 avg 2025, 17:49A kako bi pobjedio kad je bilo 3-3 i ono je gol za 4-3
To mozes samo nagađati.
Ovo je tip osobe koja ce reci sto nisu zabili 6 i pobijedili 6-4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.