Nadam se da ce dolaskom Ilievskog stvari krenuti na bolje i u sektoru "vladavine".
Šta bi sa Vukičevićem ?
govorili ste da su danas pregovori
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Trolas ili?Lakoste je napisao/la:auuuuu pa Stevo dragi zar ces im to uraditi. Menaf nas brat
Sve razumijem da navijacki posmatras i sada ocekujes bum u klubu i bolje dane na proljece, uostalom kao i svi mi. Sto se tice komentara o odlasku Edisa i Dine mislim da na ovaj nacin barem mi pravi navijaci ne bi trebali komentarisati. Mislite sta zelite ali sada kada su Edis i Dino napustili klub , ja im kazem ogromno HVALA za sve!!! Treba biti realan, zahvaljujuci Dini i Edisu dozivjeli smo mozda i najbolje poslijeratne dane u historiji kluba. Novim ljudima zaista zelim svu srecu ali ne mogu ne prokomentarisati da me cak pomalo i vrijedjaju negativni komentari barem za njih dvojicu. Ok, slazem se da smo zapali u krizu i kada su navijaci to trazili, obojica su gospodski napustila klub. Za mene ce direktorica Sabrina koju mnogi dizu u nebesa zasluziti postovanje tek kad bude imala rezultat a morat ce puno hljeba pojesti da dostigne ono sto je Dino napravio. Dok je Dino prolijevao znoj, sklapajuci marketinske ugovore i danonocno bio vojnik kluba, Sabrina se opijala po parkovima i sada nam je ona kao bolja od Dine. Dino jeste ponekad imao i nepotrebnih izleta u javnosti, a sa druge strane Edis nikada niti jednog momenta mi nije izgledao kao covjek koji bi se okoristio od Sarajeva. Treba biti svjestan da posao koji su oni iznijeli na svojim leđima je ogroman, od promjene statuta, dovođenja najvećeg investitora u naš fudbal ikada, titula, kup, play off, najveci transfer u historiji lige, akademija i jos sto sta, na kraju su se povukli i to opet isticem, gospodski.Velik je to posao drugovi da bi se tek tako pljunulo na njega, sjetite se gdje smo bili u eri Blekica i kakva je situacija bila a kakva sada, sada se nadamo top pojacanjima na zimu, tituli, i nije tesko nastaviti posao kada je godinama stvarana podloga za njega. Novom predsjedniku zelim svu srecu i ako nam donese upola radosti kao Edis ja cu biti zadovoljan..SiouxLukavac je napisao/la:Što se tiče trenutne situacije oko kluba ja sam zadovoljan i optimističan.
Prije svega, drastično smo se pojačali odlaskom Edisa i Dine (?), došao je "stranac" sa impresivnim CV-om.
Mišljenja sam da su veća pojačanja stručni ljudi koji vode klub nego igrači kvaliteta kao što je Benko, Cimirot, Sharbini itd..
Nadam se da će doći i Vukićević i da će se još dodatno pojačati kadar ljudi koji će voditi klub.
Kvalitetni i stručni ljudi = dobri rezultati.
Isto tako me raduju ovi Brazilci u akademiji, baš Evropski i kako doliči velikom klubu.
Mislim da smo u mogućnosti zadržati sve igrače koje želimo i da se možemo kvalitetno pojačati kako bi uspjeli skinuti Zrinjskog ili eventualno osvojiti kup.
Bio sam pesimističan, razočaran, ali stvari idu na bolje, nakon odlaska najgoreg trenera (Hurtića (poslije njega Ješić)) i lopova Edisa i Dine. Može bolje ali i ovo je za sad fantastično i mislim da ćemo na kraju uzeti bar jedan trofej što nisam mogao ni sanjati prije mjesec i po-dva.
I da, konačno da se prvo krene sa mjenjanjem ljudi u upravi a ne mjenjanjem kompletne ekipe, da i to dočekamo.
Polijećemo za Bugarsku ilikraljlavova je napisao/la:Dobro vece vezite se polijecemo
Čekat ćemo zvaničnu.fks74 je napisao/la:Molio bih lazne insajdere da ne bacaju bombe da se nebi poslije razocarali dok ne bude iz kluba haber nista nema
Dino je konzumiro drugu vrstu supstancibordoheart je napisao/la:
Sve razumijem da navijacki posmatras i sada ocekujes bum u klubu i bolje dane na proljece, uostalom kao i svi mi. Sto se tice komentara o odlasku Edisa i Dine mislim da na ovaj nacin barem mi pravi navijaci ne bi trebali komentarisati. Mislite sta zelite ali sada kada su Edis i Dino napustili klub , ja im kazem ogromno HVALA za sve!!! Treba biti realan, zahvaljujuci Dini i Edisu dozivjeli smo mozda i najbolje poslijeratne dane u historiji kluba. Novim ljudima zaista zelim svu srecu ali ne mogu ne prokomentarisati da me cak pomalo i vrijedjaju negativni komentari barem za njih dvojicu. Ok, slazem se da smo zapali u krizu i kada su navijaci to trazili, obojica su gospodski napustila klub. Za mene ce direktorica Sabrina koju mnogi dizu u nebesa zasluziti postovanje tek kad bude imala rezultat a morat ce puno hljeba pojesti da dostigne ono sto je Dino napravio. Dok je Dino prolijevao znoj, sklapajuci marketinske ugovore i danonocno bio vojnik kluba, Sabrina se opijala po parkovima i sada nam je ona kao bolja od Dine. Dino jeste ponekad imao i nepotrebnih izleta u javnosti, a sa druge strane Edis nikada niti jednog momenta mi nije izgledao kao covjek koji bi se okoristio od Sarajeva. Treba biti svjestan da posao koji su oni iznijeli na svojim leđima je ogroman, od promjene statuta, dovođenja najvećeg investitora u naš fudbal ikada, titula, kup, play off, najveci transfer u historiji lige, akademija i jos sto sta, na kraju su se povukli i to opet isticem, gospodski.Velik je to posao drugovi da bi se tek tako pljunulo na njega, sjetite se gdje smo bili u eri Blekica i kakva je situacija bila a kakva sada, sada se nadamo top pojacanjima na zimu, tituli, i nije tesko nastaviti posao kada je godinama stvarana podloga za njega. Novom predsjedniku zelim svu srecu i ako nam donese upola radosti kao Edis ja cu biti zadovoljan..
Ti ako imas licno nesto protiv ove dvojice to je druga stvar mnogo je uradjeno dobrog dok su bili dino i edis slazem se da je moglo bolje ali ti si navalio na ljude kaao da su ti nekoga ubili u familiji bio si mnogo aktivan dok nam je lose islo kada je krenulo na bolje bio si se deaktivirao hocu reci ili si onaj tamo ili si velika peglaEvander je napisao/la:Odakle se ti sad pojavi? Ziv bio, nemoj vise o Dini i Edisu. Hvala Bogu pa su bivsi. Nemoj opet da zapocinjemo davno sazvakanu temu. Ako su ti dobri, vodi ih kuci. Samo ih nemoj ovdje hvaliti i pisati kilometarske postove hvalospjeva o doticnim. Da su radili kako treba, ne bi nas doveli tu gdje smo bili i ne bi ih raja uzela na zub.
Sretno im dalje u zivotu, ali sto dalje od kluba.
Novi insajder @Benkara21 ima 88. Premašio je normu.joker90 je napisao/la:Ali insajderi su uvijek ovi sto imaju 20 postova napisanih na temi!
Vala kad god si nam najavio kakvo polijetanje,j.ebala nas je magla...nemoj simba ziv bio...kraljlavova je napisao/la:Dobro vece vezite se polijecemo
Već ranije je neko ovde spominjao da nije.HeraklitMracni je napisao/la:Jel Hurtic jos u akademiji ??
Sta se desavaEvander je napisao/la:Trolas ili?Lakoste je napisao/la:auuuuu pa Stevo dragi zar ces im to uraditi. Menaf nas brat
Ti si onaj sto je upucen u situaciju bio i pricao da nam kasne plate u klubu, ili se varam?bordoheart je napisao/la:Cekajte, kad napisemo nesto onda smo insajderi. Trebalo je poceti od nule pa napraviti nesto, sad je lako nastaviti na vec postavljenim temeljima. Uostalom, bas taj Dino i Edis su mjesecima radili na dovođenju Tana, znam sigurno da je 90% investicije za kamp obezbijdio upravo Edis. Niti Dino ni Edis nisu kriminalci kakvi ih neki od vas zele predstaviti, uredu nije isao rezultat u jednom periodu i povukli su se ali pljuvati ih na tako podao nacin je jako ruzno...Ne mozete Dinu ni Edisa svrstavati u kos sa raznim kabadahijama koji su posljednjih godina prodefilovali klubom i samo se okoristili od isti....Iza njih dvojice stoje rezultati i to im niko ne moze osporiti. Zao mi je sto skrenusmo s teme, ali da li ste vec zaboravili virsle i Blekica i period poslije kada je dosao Dino koji nije imao kapital, ali je bio svjestan brenda koji je preuzeo i sa sjajnim marketingom pokrenuo klub sa mrtve tacke, zatim Edis i ostala ekipa koja je postavila ciljeve i ispunila ih za kratak period i podarili nam toliko radosti. Sada idemo dalje uz nove ljude u nove pobjede ali uvijek i svugdje cu reci Dino i Edise hvala za sve!!!
Sabinho je napisao/la:Sta se desavaEvander je napisao/la:Trolas ili?Lakoste je napisao/la:auuuuu pa Stevo dragi zar ces im to uraditi. Menaf nas bratkuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
papagaji ne gugucuFrancescoTotti je napisao/la:Pa hajde gukni nam golubeBenkara21 je napisao/la: Vjerujte mi braćo, ja sam poludio kakva su imena u opcijama, ženu sam otjer'o kod majke, obojio papagaja u bordo boju kakva me euforija safatala
Samo 100 posto info cu napisati ubuduce ako sta budem znaoAdo76 je napisao/la:Vala kad god si nam najavio kakvo polijetanje,j.ebala nas je magla...nemoj simba ziv bio...kraljlavova je napisao/la:Dobro vece vezite se polijecemo
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 37 gostiju.